22 / 05 / 2024

Reşat Regaip Yılmaz

Reşat Regaip Yılmaz

All Grafik Temizlik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşat Regaip Yılmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Mecidiyeköy, Atakan Sokak'ta kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı! Yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yüzde 25'lik kira zam sınırına ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Buna göre, yüzde 25 kira zam sınırı kalktı mı, kaldırılacak mı? İşte haberin ayrıntıları... 

Ziya Yılmaz: Nitelikli konuta talep çok yüksek!

Yaptığı açıklamada nitelikli konuta güçlü bir talebin olduğunu belirten DAP Holding çatısı altında faaliyet gösteren DAP Gayrimenkul Geliştirme’nin Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, konut fiyatlarındaki artışın temel nedeninin emtia fiyatlarındaki yükseliş olduğunu söyledi.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz’dan önemli açıklamalar! Enflasyon ne zaman düşecek? Dolar ne olacak?

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, yeni hükümetin öncelikli gündeminin enflasyonu düşürmek olduğunun altını çizdi. Enflasyonun tek haneli rakamlara indirilmesinin biraz zaman alacağını söyleyen Yılmaz, bu süreçte vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceklerini ileri sürdü.

Cevdet Yılmaz kimdir? Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz kaç yaşında?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı kabine listesine göre, Cevdet Yılmaz Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görev yapacak. Peki, Cevdet Yılmaz kimdir? İşte Cevdet Yılmaz'ın hayatı...

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

Yılmaz Özdil'in kaçak villası için süreç nasıl işledi?

Sözcü Gazetesi yazarı Yılmaz Özdil, eşi Hülya Özdil adına Bodrum Bitez'de aldığı villanın ruhsata aykırı bölümlerinin yıkımına başlandı. 

Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası yarın yıkılacak!

Bodrum Belediyesi, Yılmaz Özdil'in Bodrum'daki kaçak villası'nın yıkılmasına karar verdi. Karara göre önce eşyalar tahliye edilecek daha sonra yıkım gerçekleştirilecek...

Yılmaz Özdil'in villasına ekipler yıkım için geldi!

Bodrum' yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayarak yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villanın kaçak eklentilerinin yıkımı için verilen süre bugün doldu. Aile eklentilerle ilgili herhangi bir çalışmada bulunmayınca Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdü

Yılmaz Özdil'in komşularının villaları da mühürlendi!

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yazar Yılmaz Özdil'in eşi Hülya Özdil'in satın aldığı, imara uygun olmayan yapılaşmayla 142 metrekareden 310 metrekareye ulaşan villada, eklentilerin yıkılması amacıyla verilen süre doldu. Belediye ekipleri bu villaları mühürledi.

Yusuf Mert Yılmaz: Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz!

Emlak sektörünü tek bir çatı altında birleştiren Hürriyet Emlak, yatırımlarını sürdürüyor. Hürriyet Emlak Pazarlama Direktörü Yusuf Mert Yılmaz, "Yatırım yapmaya ve ürün geliştirmeye devam edeceğiz" diyor...

Ziya Yılmaz: Yatırımlarda durma lüksümüz yok!

DAP Yapı bir hafta içinde Emlak Konut’un Nişantaşı ve Çekmeköy arazilerini 2.8 milyarla TL bedelle aldı. DAP Yapı patronu Ziya Yılmaz, “Bu ülkenin âşığıyım ve çok güveniyorum. Sektöre moral verdik, durmak gibi bir lüksümüz yok” dedi.  

Refik Yılmaz: Gemlik taşınmıyor, dönüşüyor!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik'in yıkılacağına dair ortaya atılan iddialara sert tepki göstererek, "Gemlik'i yıkmıyoruz, yerinde dönüşümü alan bazlı değil bina bazlı olarak gerçekleştireceğiz." diye konuştu.

Reşat Regaip Yılmaz Haberi

Reşat Regaip Yılmaz

All Grafik Temizlik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Reşat Regaip Yılmaz tarafından 500 bin TL sermaye ile 1 Mart'ta Mecidiyeköy, Atakan Sokak'ta kuruldu. 


All Grafik Temizlik İnşaat Madencilik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-GRAFİK TASARIM REKLAM 1-Televizyon, radyo, basın, yayın, sinema, mecmua, dergi, afiş, elektrik ve elektronik her nevi teknik cihaz, internet üzerinden reklamcılık yapmak, bunun için gerekli olan stüdyolar, tasarım atölyeleri kurmak, film reji, yazılı, sesli, ışıklı ve görüntülü tanıtım ve ilan işlerini yapmak ve yaptırmak. 2-İnternet üzerinden reklam hizmetleri, elektronik ticaret (e-ticaret) yapmak. Telif ve patent hakları elde etmek. Şirket reklam amacı ile internet tasarımı ve sayfalarının, reklam ,elektronik posta kutularının hazırlanması, firma isim ve tescili ve internet üzerinde alan bulundurmak, yayın yapmak, internet...