19 / 05 / 2024

resmi tatillerde sgk hastaları özel hastane ücreti

resmi tatillerde sgk hastaları özel hastane ücreti

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Teknik ve Ekipmanları Fuarı'na (EXPOMED-2014) katıldı...

SGK Uzmanı Özgür Erdursun en düşük emekli maaşını duyurdu: 11 bin TL'nin üstüne çıkar!

SGK Uzmanı Özgür Erdursun resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada en düşük emekli maaşını duyurdu. İşte Erdursun'un o paylaşımı...

SGK, 75 uzman yardımcısı başvuru şartları neler? Başvurular nasıl, nereden yapılacak?

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), merkez teşkilatında istihdam edilmek üzere sınavla 75 sosyal güvenlik uzman yardımcısı alacak. İlan Resmi Gazete'de yayımladı.

SGK’nin Ocak-Ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı!

Sosyal Güvenlik Kurumu’nun (SGK) açığı hızla büyüyor. Konu ile ilgili olarak açıklanan resmi rakamlara göre Sosyal Güvenlik Kurumu’nun ocak-ağustos 2023 dönemindeki toplam açığı 535,4 milyar TL'ye dayandı.

19 Mayıs'ta kargolar açık olacak mı? Hangi kargo 19 Mayıs'ta açık?

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı için geri sayım devam ederken, 19 Mayıs Cuma günü kargoların teslim durumu gündeme gelmeye başladı. Resmi tatillerde kamu kurum ve kuruluşları kapalıyken, birçok özel şirket hizmet vermiyor. Detaylar burada...

Resmi tatillerde çalışanlar dikkat! Yargıtay’dan emsal niteliğinde karar! Kıdem tazminatı hesabı baştan sona değişiyor!

Bursa'da, taşeron firma bünyesinde çalıştığı devlet hastanesinde 18 sene süresince yıllık izin kullanmayan işçiye Yargıtay'dan kötü haber geldi. Yüksek Mahkeme, bir çalışanın 18 senede yalnızca 26 gün izin kullanmasının hayatın olağan akışına aykırı olduğunu belirtti.

SGK’dan kritik duyuru! O oranlar yeniden belirlendi! Resmi Gazete’de yayımlandı!

Soyal Güvenlik Kurumu (SGK) 22 iş kolluna ilişkin asgari işçilik oranlarının tekrar belirlendiğini Resmi Gazete'den duyurdu. Tebliğde 872 farklı iş için oranlar bir bir açıklandı.

SGK hizmet dökümünüzde 'S,Ş,K' harfleri ne anlama geliyor? Eğer bu harfler varsa aman dikkat!

EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanarak yasalaşmasının ardından, EYT başvuruları başlamış durumda. SGK hizmet dökümünde bulunan bazı harfler ise EYT ile emeklilik hakkına sahip olan vatandaşları da ilgilendiriyor. Uzmanlar sigorta dökümünde bulunan S, Ş ve K harfleri için uyarıyor.

EYT başvurusu yapacaklara SGK'dan kritik uyarı! Bunu yaparsanız maaş alamayacaksınız!

SGK, EYT başvuruları yapabilmeniz için yasanın Resmi Gazete'de yayımlanıp geçerlilik kazanması gerektiğini açıkladı.

EYT’de devrim niteliğinde kolaylık! EYT’liler derin bir oh çekti! Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı!

EYT’ye başvuru e-Devlet’ten de yapılabilecek. Artık SGK’da saatlerce sıra beklemenize gerek kalmadı! EYT’nin Resmi Gazete'de yayımlanmasının ardından EYT başvuruları e-Devlet üzerinden erişime açılacak.

Resmi Gazete'de yayımlandı! SGK çalışanlarına müjde

SGK Başkanlığı Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürlüğü ve Sigorta Primleri ile taşra teşkilatının 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa bağlı personeline mesai dışı çalışma bedeli ödenmesine karar verildi.

İstanbullular dikkat! Yılbaşında değişiyor! Bunu yapmayan faydalanamayacak!

İstanbulkart kullananlar için 1 Ocak 2023'ten itibaren yeni bir dönem başlıyor. Ulaşımda kullanılan İstanbulkartların kişiselleştirilmesi gerekiyor. Buna göre, kişiselleştirilmeyen kartları kullananlar kişiler bundan böyle, özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat gibi haklard

İstanbulkart kişiselleştirme işlemi nedir?  İstanbulkart kişileştirme işlemi nasıl, nereden yapılır?

İstanbulkart'ta yeni dönem başlıyor. Kişiselleştirilmemiş kartlar İstanbulkart’a özel aktarma, ücret iadesi ve resmi tatillerde ücretsiz seyahat hakkından faydalanamayacak. Peki kişileştirme nasıl ve nereden yapılıyor?

Resmi tatillerde mesai ücretleri ne kadar? Karar verildi tüm çalışanları ilgilendiriyor!

Yargıtay'ın verdiği emsal kararla birlikte artık resmi tatillerde bir saat dahi olsa çalışan işçi, tam yevmiye alacak.

resmi tatillerde sgk hastaları özel hastane ücreti Haberi

resmi tatillerde sgk hastaları özel hastane ücreti


Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Seçim ve sandık sonuçlarına baktığımızda, son derece sağlıklı, yine istikrardan yana, sandığın ve milli iradenin hukukundan yana, geleceğe güvenle bakma anlamında, bütün o fırtınalara rağmen, son derece sağlıklı, saygın bir yapıyla bugün gelecek planlarımızı yapabiliyoruz"


Bakan Müezzinoğlu, TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen, Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Teknik ve Ekipmanları Fuarı'na (EXPOMED-2014) katıldı.


Açılışta konuşan Mehmet Müezzinoğlu, sağlığın, bireyler, toplum ve gelecek için önemli olduğunu söyledi. Bilimsel gelişmelerin en hızlı olduğu alanlardan birinin sağlık alanı olduğunu aktaran Müezzinoğlu, "Bilimsel gelişmelerin dinamiklerini iyi takip eden, buna öncülük yapan bir anlayışı ve vizyonu yakalamak bizlerin sorumluluğu. Türkiye, bu anlamda önemli bir süreci geride bıraktı" dedi.


Türkiye'nin son 12 yıllık sürecini de değerlendiren Müezzinoğlu,...