07 / 07 / 2024

restorasyon süreci başlıyor mu

restorasyon süreci başlıyor mu

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cuma günü Mardin'de yapacağı ve bölgede merakla beklenen terörle mücadelede sivil önlemleri içeren Master Planı açıklaması öncesi istişarelerini hızlandırdı.

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

Binlerce yeni kamu personel alımı yapılacak! Tam 7120 kişilik işe alım süreci başlıyor

Kamu sektörü, ekim ayı personel alım planlarını açıkladı. KPSS şartı olmadan Türkiye'nin çeşitli bölgelerinde toplamda 7.120 yeni kadro için işe alım süreci başlayacak. İşte kamuda işe alımlar için gerekli bilgiler ve nasıl başvuracağınıza dair tüm detaylar haberin devamında…

Restorasyon nedir? Restorasyon süreci nasıl işler?

Aslını bozmadan onarmak anlamına gelen restorasyon, günlük hayatta en çok, yapıların onarımında kullanılmaktadır. Ancak bu yapılar özel olduğu için tarihi ve mimari değeri yüksek alanları içermektedir. Peki tarihi eserlerin restorasyonu ne anlama gelir ve restorasyon süreci nasıl işler?

Memur ve memur emeklisinin toplu sözleşme süreci 1 Ağustos'ta başlıyor: Memur-Sen, maaş artış oranı teklifini hazırladı!

Yaklaşık 4 milyon memur ve 2,5 milyon memur emeklisinin 2024-2025 yıllarındaki mali ve sosyal haklarının tespit edileceği toplu sözleşme süreci başlıyor. Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Hacı Bayram Tonbul, teklif ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

700 bin işçi için tarihi süreç başlıyor!

Kamu Toplu İş Sözleşmeleri Çerçeve Protokolü görüşmeleri başlıyor. 700 binden fazla işçinin maaşına 2023-25 dönemi için yapılacak zam belirlenecek.

POMEM duyurdu! 12 bin polis alınacak! Sınavlar başlıyor! İşte başvuru ayrıntıları

Polis Akademisi Polis Meslek Eğitim Merkezi (POMEM) 12 bin öğrenci alımı yapacağını duyurdu. Sınav tarihini açıklayan kurumdan son dakika açıklaması geldi. Peki POMEM başvuruları ne zaman başlıyor? Başvuru şartları neler? İşte ayrıntılar.

TOKİ'den Malatya'da 1047 TL taksitle 2+1 ve 3+1 konutlar! Malatya TOKİ başvuruları 3 gün sonra başlıyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Malatya Pütürge projesi için başvuru dönemi 16 Mayıs tarihinde başlıyor. İşte TOKİ Malatya Pütürge projesi ile ilgili merak edilen detaylar...

Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar başlıyor!

Geçtiğimiz günlerde ihalesi yapılan Bergama Millet Bahçesi'nde çalışmalar kısa sürede başlıyor. Bergama Belediyesi Başkanı Hakan Koştu millet bahçesine yönelik açıklamalarda bulundu. 

İzmir Buca Metrosu'nda çalışmalar başlıyor!

İzmir'in Buca ilçesinde hayata geçirilecek Buca Metrosu için ihale süreci başlıyor. 1 milyar Euro’yu aşan bütçesiyle kent tarihinin en yüksek bütçeli yatırımı olacak Buca Metrosunun ihalesi 28 Mayıs'ta yapılacak.

TOKİ'den İstanbul'da ucuz konut fırsatı! Başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Silivri Alipaşa projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası orta gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası orta gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kocaeli Dilovası alt gelir başvuruları 24 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kocaeli Dilovası alt gelir grubu projesi için başvurular 24 Mayıs'ta başlıyor.

TOKİ Kırşehir Kındam alt gelir başvuruları 25 Mayıs'ta başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kırşehir Kındam alt gelir projesi için başvuru dönemi 25 Mayıs 2021 tarihinde başlıyor.

restorasyon süreci başlıyor mu Haberi

restorasyon süreci başlıyor mu

Başbakan Ahmet Davutoğlu bölge milletvekillerini ve sivil toplum kuruluşlarının önerilerini dinledi, plan açıklandıktan sonra yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Davutoğlu, dün sabah saatlerinde Doğu ve Güneydoğu illerinin milletvekilleri ile bir araya geldi. Parti genel merkezinde basına kapalı gerçekleştirilen kahvaltı, yaklaşık 3.5 saat sürdü. Toplantıya, Başbakan Yardımcıları Lütfi Elvan, Mehmet Şimşek ve Numan Kurtulmuş, Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, İçişleri Bakanı Efkan Ala başta olmak üzere yaklaşık 80 milletvekili katıldı. Toplantıya AK Parti'nin milletvekili çıkaramadığı Tunceli, Hakkari ve Şırnak'a görevlendirdiği vekiller de toplantıya katıldı.

Toplantıda, İçişleri Bakanı Efkan Ala, terörle mücadelenin silahlı bölümünün önümüzdeki iki hafta içinde tamamlanacağı öngörüsünü paylaştı. Davutoğlu'nun da “terörle mücadelede kararlılık” vurgusu yaptığı toplantıda, milletvekillerine, “Bölgede restorasyon süreci başlatıyoruz” dedi. Davutoğlu, milletvekillerinden...