08 / 05 / 2024

Retaj Hotels katar

Retaj Hotels katar

Katar'ın ve Körfez Bölgesi'nin en büyük turizm yatırım gruplarından olan Retaj Hotels & Hospitality'nin yeni oteli Retaj Royale Istanbul Hotel, törenle kapılarını ziyaretçilere açtı

Retaj Grup Türkiye'de 750'nin üzerinde konutu işletecek!

Katar devletinin hissedarı olduğu Retaj Grup, Beyttürk ile imzaladığı anlaşma sonucunda Türkiye'de 750'nin üzerinde konutun işletmesini yapacak.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Beyttürk ile Katarlı Retaj arasında 100 milyon dolarlık anlaşma!

Katar menşeili Retaj Group ile Türkiye’nin Körfez ülkelerinde marka değeri en yüksek inşaat firmalarından biri olan Beyttürk arasında 100 milyon dolarlık bir iş birliği anlaşması imzalandı. 

Beyttürk İnşaat'ın rezidanslarını Retaj Group işletecek!

Körfez ülkelerinin en büyük turizm yatırımcılarından Katar menşeili Retaj Group ve Beyttürk İnşaat arasında iş birliği anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre, Beyttürk'ün Türkiye'deki rezidanslarını Retaj Group işletecek.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Cathay Group- Retaj Group İşbirliği basın daveti bugün!

Dünyanın önemli otel yatırımcılarından Katar Kraliyet Ailesi’ne bağlı Retaj Group ile Cathay Group iştiraki Nivo Ataköy, Feriye Restoran’da düzenlenecek imza töreni ve basın toplantısıyla işbirliği anlaşması yapacak. 

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'da açtı!

Retaj Otel Türkiye'deki 2'inci otelini Yalova'nın Termal İlçesinde hizmete açtı. Yalova'nın ilk ve tek uluslararası oteli olan Retaj Termal ve Spa'nın açılışı, Katar Kraliyet Ailesi, Retaj Group'un üst düzey yetkililerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Retaj Group'tan, Türkiye’ye 700 milyon dolarlık yatırım!

Körfez ülkelerinin büyük turizm yatırımcılarından biri olan Katar menşeili Retaj Group, Türkiye’ye 700 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı.

Katarlı Retaj'dan Türkiye'de termale yatırım!

Körfez ülkelerinin büyük turizm yatırımcılarından biri olan Katar menşeili Retaj Group, 2 yıl içinde Türkiye’ye 700 milyon dolar yatırım yapacaklarını açıkladı. Şirketin Yalova'daki oteli açıldı.

Retaj Group'tan Yalova'ya 35 milyon dolarlık otel yatırımı!

Katar Kraliyet Ailesi'ne bağlı Retaj Group ile Hisar Karadağ Group ortaklığının 35 milyon dolarlık yatırımla hayata geçirdiği Retaj Thermal Hotel&Spa Yalova'da törenle hizmete açıldı.

Retaj Türkiye'de 10 otel açacak!

Katar ve diğer ülkelerdeki otellerinde islami usullere göre hizmet vermesiyle tanınan Katarlı turizm yatınm grubu Retaj, Türkiye'de yılda iki otel olmak üzere beş yılda on otel açacak.

Retaj Hotel Bayrampaşa'da yükselecek!

Güneşli Retaj Royal İstanbul Otel'de, Mes Şirketler Grubu Başkanı Muammer Ünal ve Retaj Hotels Yönetim Kurulu Başkan Vekili Dr. Mohammed Bin Johar Al Mohammed arasında imzalanan anlaşmayla, Retaj Hotel Bayrampaşa'lı oldu.

Katar'ın Türkiye’deki yatırımları artacak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Katar'a yaptığı resmi ziyaret kapsamında konuşma yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Katar'ın, Türkiye’deki reel yatırımlar noktasında hassasiyetlerinin daha da artacağını da görüyorum” dedi.

Retaj Hotels katar Haberi

Retaj Hotels katar


     Yapılan açıklamaya göre, İslami modelde yönetilen Türkiye'nin ilk 5 yıldızlı Deluxe oteli olan Retaj Royale Istanbul'un açılışı dolayısıyla bir tören düzenlendi. 

     Basın toplantısında konuşan Retaj Hotels & Hospitality Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mohammed Bin Johar Al Mohammed, Türkiye'nin son dönemde kazandığı başarılar sayesinde uluslararası anlamda kendini kanıtladığını ve bundan dolayı Türkiye'ye yatırım yapma kararı aldıklarını belirtti. 

     Türkiye'nin şu anda özellikle turizm ve inşaat sektörlerinde oldukça güçlü bir konumda olduğunu vurgulayan Johar, Türkiye'deki otel yatırımları çerçevesinde stratejik ortaklıklara açık olduklarını da dile getirdi. Türkiye'de bulunmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Johar, ''Bizi farklı kılan otelcilik anlayışımız, otellerimizde İslami modele uygun hizmetlerin yer almasıdır. Otelimiz, sosyal hayatlarında İslami açıdan hassasiyetleri olan misafirlerimize özel bir iş oteli olarak tasarlandı....