22 / 05 / 2024

Reyhan Özlen basmane

Reyhan Özlen basmane

İzmirli peyzaj mimarı Reyhan Özlen, Basmane ve çevresini cazibe merkezi haline getirmek için harekete geçti. Ancak, yerel yönetimler ve kanaat önderlerinden beklediği desteği alamayınca projeyi askıya aldı

Konak Belediyesi yeni hizmet binasının inşaatı başladı!

Konak Belediyesi’nin Basmane’de hayata geçirilecek olan yeni hizmet binasının inşaat çalışmaları başladı. Başkan Batur açıklamasında ihale tamamlanır tamamlanmaz inşaat faaliyetinin başladığını başladı.

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Eryüksel tarafından kuruldu.

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özgün ve Reyhan Hazal Şirin tarafından kuruldu.

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirkundak ve Reyhan Demirkundak ortaklığında açıldı.

Paklar Grup Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Paklar Grup Temizlik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 25 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Gezer tarafından kuruldu.

Mrs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Grup İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Al tarafından kuruldu.

Ozyo Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ozyo Turizm Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Özgümüş tarafından kuruldu.

Sapanca Reyhan Villaları’nın satışları başladı!

Sapanca Reyhan Villaları Marmara bölgesi Sakarya iline bağlı olan Sapanca’da inşa ediliyor. Proje İstanbul şehir merkezine 30 dakika, Sabiha Gökçen Havaalanı’na 1 saat uzaklıkta yer alıyor.

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Nev Alışveriş Merkezi Yatırımları Anonim Şirketi bugün Beykoz'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Nevin Kalyoncu ve Reyhan Kalyoncu kuruldu. 

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!   

Rena Organizasyon Yayıncılık Turizm ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Özlen ve Zeynep Yıldırım ortaklığıyla kuruldu.

Konak'taki tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi yağmalandı!

İzmir'in Basmane ilçesinde bulunan tarihi Saint Jean Theologos Kız Rum Mektebi'nin binası hurdacılar tarafından talan edildi.

Reyhan Özlen basmane Haberi

Reyhan Özlen basmane



Sivil toplum kuruluşlarında ve sanat etkinliklerinde yer alan, aynı zamanda iş hayatı ve uluslararası projelerde de aktif olarak çalışan, kentin bir adım öteye gideilmesi için dünyayı dolaşan İzmirli peyzaj mimarı Reyhan Özlen, yerel yönetimlerin kente olan ilgisizliğinden şikayetçi. 

Yıllar önce ailesi ile Urla'ya yerleşen ve geçtiğimiz yıllarda da Çeşme'de kırmızı panjurlu bir ev alan Özlen evinin kapılarını Yeni Asır'a açtı. 

* Reyhan Özlen kimdir?

Ben doğma büyüme İzmirliyim. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nü bitirdikten sonra aktif iş yaşamında 25 yılı aşkın bir süredir alışıyorum. Bunun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında da çalışmalarım var.


Özgün bir semt

* İstanbul'daki "Fransız Sokağı" projesinde aktif rol aldınız ve bir benzeri için İzmir'de kolları sıvadınız. Bu projeden söz eder misiniz?

İstanbul'daki ekibimize İzmir Basmane'deki mimari, kültürel ve doğal zenginliklerden...