22 / 05 / 2024

Reyhan Özlen old city projesi

Reyhan Özlen old city projesi

İzmirli peyzaj mimarı Reyhan Özlen, Basmane ve çevresini cazibe merkezi haline getirmek için harekete geçti. Ancak, yerel yönetimler ve kanaat önderlerinden beklediği desteği alamayınca projeyi askıya aldı

AVM metrekare verimlilik endeksinde yüzde 77,4 artış! Kiralanabilir metrekareye düşen ciro 8.771 TL oldu!

Ekim 2023'te AVM metrekare verimlilik endeksi, bir önceki senenin aynı ayına göre nominal olarak yüzde 77,4 arttı. Kiralanabilir metrekare alanı başına düşen ciro da ülke genelinde 8 bin 771 TL oldı. İşte açıklanan Ekim verileri...

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol!

İngiltere’de yatırım fırsatı: Metrekaresi 5 bin pound! Projenin yarısını öde, İngiltere’de ev sahibi ol! Peker Holding, İngiltere’de satışa sunulan The Old Brewery ve Finchley Dollis projelerinde Türk yatırımcılar için yüzde 50 peşinat, 36 ay vade seçeneği ile mortgage almadan da ev sahibi ol

Akaryakıt fiyatlarında son dakika şoku! Her gün kuruş kuruş artıyor! Benzin, motorin, LPG fiyatları 14 Ağustos 2023

Benzin, motorin, LPG fiyatlarındaki son dakika gelişmeleri merakla araştırılıyor. Peki bugün akaryakıt fiyatları kaç TL oldı 14 Ağustos 2023? 

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Space Müzayede Hizmetleri Anonim Şirketi Beşiktaş'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Şeyla Elvaşvili, Filiz Çakmur ve Nesim İpekel ortaklığında kuruldu. 

İlave tediye ödemeleri bayramdan önce yatacak mı? Ödemeler ne zaman başlayacak?

Kamu işçisine zam teklifinin gelmesinin ardından ilave tediye ödemelerinin ne zaman başlayacağı araştırılmaya başladı. Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala öncesi tediye ödemelerinin ne zaman yatacağı sorgulanıyor. 2023’te verilecek ilave tediyelerin birinci ve ikinci yarı ödeme tarihleri belli old

Yabancılara konut satışında patlama! İşte ilk sıradaki il

Yabancılara yapılan konut satışları şubat ayı itibari ile bir evvelki senenin aynı ayına oranla yüzde 27 gerileyerek 3 bin 350 oldu. Antalya'yı sırasıyla bin 133 konut satışı ile İstanbul ve 225 konut satışı ile Mersin takip etti. Ülke uyruklarına nazaran en çok konut satışı Rusya Federasyonu'na old

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Neta Ağ İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de Reyhan Alara Şenlen tarafından kuruldu.

80 milyondan fazla vatandaş aç ve yoksul

Tüketici Hakları Derneği Genel Başkanı Turhan Çakar, yaptıkları araştırmaların sonucuna dayanarak Türkiye’de 80 milyondan fazla tüketicinin aç ve yoksul olduğunu dile getirdi. Çakar, Türk-İş’in açıkladığı son açlık sınırının 6 bin 17 lira 85 kuruş, yoksulluk sınırını ise 19 bin 602 lira 14 kuruş old

Emekli ve memur Temmuz zammında yeni rakamlar açıklandı! Emekli ve memur Temmuz zammı enflasyon farkıyla kaç TL olacak?

Emekli ve memurların Temmuz zammı için belirleyici olan Mayıs ayı enflasyon oranı bugün belli oldı. Buna göre, memur ve emeklilerin Temmuz zammı oranı yüzde 35'i aştı. Peki en düşük emekli ve memur maaşı kaç TL olacak? Emekli ve memur maaşlarına kaç TL zam gelecek? 

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mondo Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Reyhan Eryüksel tarafından kuruldu.

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Momentum Yapı Mimarlık Ve Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Osman Özgün ve Reyhan Hazal Şirin tarafından kuruldu.

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi açıldı!

Hrd Mimarlık İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenyurt Şubesi bugün Esenyurt'ta 460 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Demirkundak ve Reyhan Demirkundak ortaklığında açıldı.

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Old İstanbul Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile M.Bahaddin Demir ve Ömer Oruç ortaklığında kuruldu.

Reyhan Özlen old city projesi Haberi

Reyhan Özlen old city projesi



Sivil toplum kuruluşlarında ve sanat etkinliklerinde yer alan, aynı zamanda iş hayatı ve uluslararası projelerde de aktif olarak çalışan, kentin bir adım öteye gideilmesi için dünyayı dolaşan İzmirli peyzaj mimarı Reyhan Özlen, yerel yönetimlerin kente olan ilgisizliğinden şikayetçi. 

Yıllar önce ailesi ile Urla'ya yerleşen ve geçtiğimiz yıllarda da Çeşme'de kırmızı panjurlu bir ev alan Özlen evinin kapılarını Yeni Asır'a açtı. 

* Reyhan Özlen kimdir?

Ben doğma büyüme İzmirliyim. Ege Üniversitesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü'nü bitirdikten sonra aktif iş yaşamında 25 yılı aşkın bir süredir alışıyorum. Bunun yanı sıra sivil toplum kuruluşlarında da çalışmalarım var.


Özgün bir semt

* İstanbul'daki "Fransız Sokağı" projesinde aktif rol aldınız ve bir benzeri için İzmir'de kolları sıvadınız. Bu projeden söz eder misiniz?

İstanbul'daki ekibimize İzmir Basmane'deki mimari, kültürel ve doğal zenginliklerden...