29 / 04 / 2024

Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi nerede

Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi nerede

Hatay’ ın Reyhanlı ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın isteği üzerine Tosyalı Holding tarafından Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi' nin temeli atıldı...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

Fatih Yenikapı'daki 1 adet bina ile 93 metrekarelik arsa satılıyor! İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü tarihi verdi! 

İstanbul Orman İşletme Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Yenikapı iskele mevkiinde yer alan 1 adet bina ile 93 metrekare arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Demiröz Kuyumculuk Değerli Maden Geri Dönüşüm Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Demiröz tarafından kuruldu.

Thodex vurgununda yeni gelişme! Fatih Özer'in iade süreciyle ilgili duruşma 1 Kasım'a ertelendi!

Arnavutluk'ta 30 Ağustos tarihinde gözaltına alınan kripto para borsası Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in Türkiye'ye iade süreci ile ilgili duruşması 1 Kasım 2022 tarihine ertelendi.

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Reyhanlı'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Reyhanlı'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Reyhanlı konut projesi...

Fatih'te 550 metrekare müstakil ev 8.6 milyon TL'ye icradan!

T.C. İstanbul 10. İcra Dairesi, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Kürkçibaşı Mahallesi, 843 ada 38 parselde yer alan 550 metrekarelik müstakil evi 8 milyon 590 bin TL'ye satıyor...

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Lider Grup Turizm Emlak Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi 100 bin TL sermaye bedeli ile Alıreza Zohourı tarafından açıldı.

Fatih'te büyük dönüşüm başlıyor!

İstanbul'un Fatih ilçesinde kentsel dönüşüm çalışmaları başlıyor. Çalışmalar dahilinde 10 bin bina dönüşüme girecek. 

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi açıldı!

Fuzul Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Fatih Şubesi 100 milyon TL yatırım bedeli ile YUNUS Furkan Akbal tarafından açıldı. 

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Fatih'te 10.5 milyon TL'ye yapım karşılığı kiralama işi ihalesi!

Basın İlan Kurumu, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Binbirdirek Mahallesi, 235 ada 21 parselde, 25 yıl süreli olarak "Yapım veya Onarım Karşılığı Kiralama" modeli işini 10 milyon 488 bin 336 TL'ye ihaleye çıkardı.

Thodex'in firari patronu Faruk Fatih Özer'e kim yardım ediyor?

Thodex vurgunun başrolü Faruk Fatih Özer hakkında iddialar gün geçtikçe değişiyor. Mafya ile bağlantı iddiaları ise her gün boyut değiştiriyor. Peki Thodex vurguncusu Fatih'e kim yardım ediyor?

Fatih Karagümrük'e yeni stat müjdesi!

Fatih Karagümrük Spor Klübü Başkanı Süleyman Hurma, futbol takımı için yeni stat çalışmalarında olumlu gelişmeler yaşandığını dile getirdi.

Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi nerede Haberi

Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi nerede


Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine Tosyalı Holding tarafından Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı.


Temel atma töreni halk oyunları ve duaların ardından başladı. Reyhanlı Yatılı Bölge Okulu kompleksinde düzenlenen törene başta Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Vali M. Celalettin Lekesiz, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanları Fuat Tosyalı ile M. Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Kaymakam Yusuf Güler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve çok sayıda davetli hazır bulundu. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, "İlçeye kazandırılan yeni okul için emeği geçenlere Reyhanlı halkı adına teşekkür ediyorum. Vicdanı hür nesillerin yetişmesinde imam hatip okullarının katkısı çok büyük. Son on yılda ilçemize yüzlerce derslik kazandırdık" diye konuştu.


Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler de ilçeye bir...