08 / 05 / 2024

Reysaş Turizm kime satıldı

Reysaş Turizm kime satıldı

Reysaş Turizm Yatırımları'nın tamamının, 26 milyon 790 bin 316,71 TL bedel ile bağlı ortağı Reysaş GYO'ya satılmasına karar verildi.

Reysaş GYO, Rey Otel'in paylarını satın alacak!

Reysaş GYO'nun bağlı ortaklığı Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti., faaliyet konusu otel vb.konaklama yerlerinin faaliyeti olan Rey Otel Turizm İşletmeciliği ve Ticaret Ltd.Şti.'nin paylarının yüzde 100'ünü alacağını açıkladı.

Reysaş GYO 21.4 milyon TL'ye Reysaş Turizm'i satın aldı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti.'nin tamamını 21 milyon 416 bin 709,86 TL bedelle sattı

Reysaş Turizm 26.7 milyon TL'ye Reysaş GYO'ya satıldı!

Reysaş Turizm Yatırımları'nın tamamının, 26 milyon 790 bin 316,71 TL bedel ile bağlı ortağı Reysaş GYO'ya satılmasına karar verildi.

Reysaş GYO 26.7 milyon TL'lik pay aldı!

Reysaş GYO bağlı ortaklığı olan Reysaş Turizm Yatırımları'nın sermayesinin kalan yüzde 65,79'nun 26 milyon 790 bin 316,71 TL bedel ile Reysaş Taşımacılık ve Lojistik'ten satın alınmasına karar verildi.

Reysaş GYO Kepez'deki deposunu 500 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan Kepez'deki deposunu Dicle İçecek Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Ltd.Şti.'ye 500 bin TL'ye kiraya verdi.

Reysaş GYO Çayırova Akse Mahallesi'ndeki deposunu kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi'ndeki 31 bin 240 metrekare arsa üzerinde yer alan depoyu Aybir Nakliyat Turizm İnşaat'a 5 yıllığına kiraladı.

Reysaş GYO, Reysaş Turizm hissesi alıyor!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, ana ortağı Reysaş Taşımacılık'ın bağlı ortaklığı bulunan Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti.'nin yüzde 34,21'i satın alacağını açıkladı.

Reysaş Grubu gayrimenkul sektöründe büyüyor!

Reysaş Grubu lojistiğin ardından Gayrimenkul, turizm ve enerji gibi farklı alanlarda büyüyor. 1 milyon m2’ye yaklaşan depolarının çatısında güneş enerjisi üreten şirket, 4 Hilton anlaşmasından ikisini hizmete açtı.

Reysaş gayrimenkul ve turizmde hızlanıyor!

Reysaş Grubu, 7 yılda 84 depo açtı. Hedef tüm ülkeye yayılmak. Ciroda 1 milyar TL'ye yaklaşan şirket, gayrimenkul ve turizm sektörlerinde de hızlı büyüyor. Arsa stoku 13 milyon m2'ye ulaştı.

Reysaş GYO Sancaktepe'deki 2 depoyu Turkent Gıda ve Turizm'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. Reysaş GYO Sancaktepe'deki 2 depoyu Turkent Gıda ve Turizm'e kiraladı.

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu Enucuz Pazarlama Turizm'e kiraladı!

Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Tuzla'daki deposunu Enucuz Pazarlama Turizm'e kiraladı.

Toplu konut kredisi kime verilir?

Yazlık, dinlenme ya da tatil amaçlı kullanılacak konut projeleri ile pansiyon, turizm ve konaklama alanı olarak onanmış projelere toplu konut kredisi açılabilir mi? Toplu konut kredisi kime verilir?

Talih Gıda Turizm İnşaat Şirketi'nin tasfiyesi tatil edildi!

Antalya 10. İcra Dairesi, Talih Gıda Turizm Su Sporları Yatçılık Tekstil Otomotiv İnşaat Petrol Kuyumculuk Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin tasfiye tatilini duyurdu

Reysaş Turizm kime satıldı Haberi

Reysaş Turizm kime satıldı

Reysaş Taşımacılık ve Lojistik Ticare A.Ş, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) finansal duran varlık satımı hakkında açıklama yaptı. 


Reysaş Taşımacılık'ın sermayesine yüzde 65,79 oranında sahip olduğumuz bağlı ortağımız Reysaş Turizm Yatırımları'nın tamamının, 26 milyon 790 bin 316,71 TL bedel ile bağlı ortağı Reysaş GYO'ya satılmasına karar verildi.


Reysaş Taşımacılık'ın KAP açıklaması:
Şirketimizin 29/12/2017 tarih ve 471 sayılı Yönetim Kurulu Kararı doğrultusunda; sermayesine %65,79 oranında sahip olduğumuz bağlı ortağımız Reysaş Turizm Yatırımları ve Tic.Ltd.Şti.'nin tamamının, 26.790.316,71 TL bedel ile bağlı ortağımız Reysaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'ye satılmasına karar verilmiştir. 

Kamuoyunun ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunarız.


Dosya için