07 / 05 / 2024

Reza Zarrab Karaköy binası nerede

Reza Zarrab Karaköy binası nerede

Cumhuriyet Gazetesi Yazarı Çiğdem Toker işadamı Reza Zarrab'ın Royal Holding, Royal Denizcilik, Royal Binicilik, Are Havacılık ve Safir Altın şirketleri Karaköy Fındıklı'daki binaya taşındığını yazdı. İşte o yazı...

Reza Zarrab aidatını ödemedi! Ebru Gündeş'e haciz geldi!

ABD’de yargılanan Reza Zarrab, Metroport Rezidans’taki 2 ofisinin aidatını ödemeyince, 18 bin liralık borç, 2 yılda yasal faizle 30 bin liraya çıktı. Yönetim icraya gitti. Haciz kararı, işadamının şarkıcı eşi Ebru Gündeş’e bildirildi.

Reza Zarrab'ın yalılarına yıkım kararı!

New York'ta süren "ABD, Hakan Atilla'ya karşı" davasında tanık sıfatıyla ifade veren İran asıllı Türk vatandaşı Reza Zarrab'ın mal varlıklarına el konuldu.

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Bella Park'ta işler durgun!

Reza Zarrab'ın 47 daireye sahip olduğu Büyükçekmece'deki Bella Park sitesinde aylardır kiralanmayan mülkler olduğu belirtiliyor.

Reza Zarrab ve Ebru Gündeş Kanlıca yalı davasında son durum!

Beykoz Kanlıca’daki yalılarında tadilat yaptıkları iddiasıyla Reza Zarrab ile dosyası ayrılan Ebru Gündeş ve Hakkı Süha Gökdemir hakkında 3’er yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan davalara devam edildi.

Reza Zarrab'a 10 yıl ceza istendi

İstanbul Kandilli'deki tarihi yalısına kaçak inşaat yapan Reza Zarrab ile müteahhit Firuz Akın Han'a 'korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen taşınmazda izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdıkları için 10'ar yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Ebru Gündeş ile Reza Zarrab mal paylaşımı yapmayacak!

Evliliği boyunca Reza Zarrab’ın aldığı hediyelerle gündeme gelen Ebru Gündeş’in, Kanlıca’daki yalıyı Zarrab’a devrettiği, eşinin kendisine aldığı yarış atını da 2.5 yıl önce geri verdiği ortaya çıktı.

Ebru Gündeş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Boşanacaklarını açıklayan Ebru Gündeş ve Reza Zarrab’ın 2010 yılında evlilik sözleşmesi yaptığı ve mal paylaşımında bulunmayacakları ortaya çıktı. PekiEbru Güneş ve Reza Zarrab'ın mal paylaşımı nasıl olacak?

Reza Zarrab'ın Kandilli'deki binasında yıkım başladı mı?

Reza Zarrab’ın Kandilli’deki kaçak yapılarının yıkımı başladı. Kepçeler önce köşkün arka cephesinde bulunan 61 metre genişliğindeki üç katlı yapıyı yıkmaya başladı. Ardından ön cephedeki 24 metre genişliğinde tek katlı kaçak yapılar yıkılacak.

Reza Zarrab'ın Kandilli’deki kaçak inşaatında yıkım başladı mı?

Reza Zarrab’ın Kandilli’deki kaçak inşaatı hala yıkılmadı. Boğaziçi İmar Müdürlüğü, 13 Şubat 2015’te yapı tatil tutanağı tutmuş ve savcılığa “yıkımla ilgili işlemleri sürdürülmektedir” demişti, ancak geçen sürede hiçbir yıkım işlemi yapılmadı.

Reza Zarrab'ın Boğaz'daki yalısı için soruşturması tamam!

Yalısında kaçak kat bulunan Ebru Gündeş ifadesinde, “Tadilat ve diğer işlemleri eşim Reza Zarrab yaptı, suçlamayı kabul etmiyorum” dedi. Çift, 6 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle yargılanacak.

Reza Zarrab'ın Boğaz'daki yalısındaki kaçak kat yıkılacak mı?

İstanbul Valisi Vasip Şahin, Reza Zarrab ve Ebru Gündeş’in yalısına kaçak kat çıkmasına 4 yıl boyunca göz yuman ve yıkım kararını da yerine getirmeyen Boğaziçi İmar Müdürlüğü yetkilileri hakkında soruşturma izni vermedi.

TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca, Bolu Merkez Karaköy 1. Etap projesinde 1 konut satışa sunuluyor. TOKİ Bolu Merkez Karaköy 1. Etap başvuruları başladı.

Karaköy Şehir Hatları'na yeni vapur iskelesi geliyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Karaköy Şehir Hatları Vapur İskelesi Ve İskele Binası Yapımı Projesi için harekete geçti. Yeni iskele yapımı projesi yaklaşık 1 milyon TL'ye mal olacak...

Reza Zarrab Karaköy binası nerede Haberi

Reza Zarrab Karaköy binası nerede

Firmalar daha önce ayrı ayrı adreslerde bulunuyorlardı. İşte Toker'in yazısının tamamı:


"Rıza Sarraf: Sadece Cumhuriyet tarihinin en  büyük yolsuzluk operasyonunda değil.  Çok partili yaşama geçtikten sonraki en uzun süreli iktidarın güç ortaklığındaki büyük kırılma da onun adında somutlaştı. 

Sistemin, hanidir sallanan temellerini önüne katıp sürükleyen büyük deprem inartçıları,bütün bir yıla yayıldı: Üç bakan onun adında simgeleşen operasyon dolayısıyla istifa etti.  33 il Emniyeti’nde yüzlerce polis görevinden alındı, yeri değiştirildi, meslekten ihraç edildi, gözaltına alındı.  Soruşturmayı yürüten hâkim ve savcıların görev yeri değiştirildi.  Yaşattığı derin adaletsizliklerle “düşman ceza hukuku”nun kurumsal haline dönüşen Özel Yetkili Mahkemeler’in kaldırılması onun soruşturmasına nasip oldu.


TAKİPSİZLİK ÇIKTI


Ama ceza soruşturmalarında mutlak otorite yetkisiyle donatılmış Sulh Ceza Hâkimlikleri kuruldu.  HSYK’nin yapısı değiştirildi.  Tüm bu değişikliklerin ardından, soruşturmada takipsizlik kararı çıktı....