18 / 05 / 2024

rezidans banka kredisi

rezidans banka kredisi

Ankara Sanayi Odası Başkanı Nurettin Özdebir, "Sanayici yatırım için kredi talep etse banka kırk dereden su getiriyor. Rezidans yapacağım ya da araba alacağım deyince tıkır tıkır veriyor." değerlendirmesini yaptı...

Banka kredisi ile kurbanlık alınır mı? Kredi kartı ile kurbanlık kesilir mi?

Banka kredisi ya da kredi kartı ile kurbanlık alınır mı? vatandaşlar bu soruyu bayram yaklaşırken sormaya başladılar. İşte merak edilen detaylar!

Markalı konut satışlarında banka kredisi ve senet kullanımı arttı!

REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi 2020 yılı Ocak ayı sonuçları açıklandı. Endekse göre, Ocak ayında, yeni konutlarda fiyat artışı yüzde 0.85, yabancıya satış oranı yüzde 8.34 olarak gözlendi, banka kredisi ve senet kullanımında artış yaşandı...

Konut satışlarında senet ve banka kredisi kullanımı arttı mı?

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ Aralık 2019 sonuçları açıklandı. Peki konut satışlarında senet ve banka kredisi kullanımı arttı mı?

Markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı!

‘REIDIN-GYODER Yeni Konut Fiyat Endeksi’ 2019 Ekim ayı sonuçlarına göre, markalı konut projelerinde banka kredisi ve senet kullanımı arttı.

Konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranı azaldı!

Güneş Gazetesi yazarlarından Mehmet Canıtatlı bugünki yazısında konut alıcılarının banka kredisi kullanma oranının azalması sonucu firmaların kampanyalarını değerlendirdi.

Skyland Rezidans Eroğlu daire fiyatları!

Skyland Rezidans Eroğlu daire fiyatları 650 bin liradan başlıyor. Skyland İstanbul projesinde peşinat olmadan, 0,69 faizle banka kredisi kullanılıyor...

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları!

Pega Kartal Rezidans daire fiyatları 350 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslim edilen Pega Kartal Rezidans'ta banka kredisi kullanarak taksitli ödemeler yapılıyor...

Selective Port'ta banka kredisi kullanımında 60 ay vadeli ödeme fırsatı!

Alper İnşaat imzası taşıyan Selective Port projesinde fiyatlar 413 bin 200 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede banka kredisi kullanımında, 60 ay 0.61 ve 120 ay 0.99 gibi çok avantajlı vade oranları sunuluyor.

Kurtköy Vogue Rezidans ödeme koşulları!

Kurtköy Vogue Rezidans ödeme koşulları kapsamında banka kredisi kullanabilmek mümkün. Ayse Yapı tarafından inşa edilen projede konutlar 3 farklı tipte dizayn edildi.

Adım İstanbul Rezidans fiyatları!

Adım İstanbul Rezidans fiyatları dairelerin planlarına ve cephelerine göre değişiyor. Firma bünyesinde 24 ay vade farksız taksit yapılan projede banka kredisi de kullanılabiliyor.

Esenyurt Future Park Rezidans fiyatları!

Esenyurt Future Park Rezidans fiyatları 210 bin TL'den başlıyor. 120 ay vadeli banka kredisi kullanılabilen proje 35 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık!

Kavaklı Vira İstanbul Rezidans satılık konut fiyatları 260 bin TL'den başlıyor. Banka kredisi veya firma bünyesinde kredi kullanılabilen proje Gül Proje imzası taşıyor.

Beyaz Park Rezidans ödemeleri!

Toplam 100 milyon TL 'lik yatırımla yükselen proje 5 blok halinde inşa ediliyor. Beyaz Park Rezidans ödemeleri kapsamında 120 aya kadar banka kredisi kullanılabiliyor.

rezidans banka kredisi Haberi

rezidans banka kredisi
Ankara Sanayi Odası (ASO) Başkanı Nurettin Özdebir, üretimin kanunlarla gitgide zorlaştırıldığını söyledi. En köklü ailelerin bile üretimi bıraktığını, Türkiye'yi tüccarların idare ettiğini belirten Özdebir, ASO'nun 5 bin, Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) 150 bin üyesi olmasını örnek gösterdi. "Sanayicilerin hepsi gayrimenkulcü oldular.
Bütün sermayeyi toprağa gömüyoruz. Bu sürdürülebilir bir şey değil." dedi. Bankaların reel sektöre yönelik kredi yaklaşımını da eleştiren Özdebir, "Sanayici yatırım için kredi talep etse banka kırk dereden su getiriyor. Rezidans yapacağım ya da araba alacağım deyince tıkır tıkır veriyor." değerlendirmesini...