30 / 04 / 2024

Rezidans mı Daire mi

Rezidans mı Daire mi

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici "Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı? Rezidans mı, daire mi?" başlıklı yazısını kaleme aldı..

TÜİK 99 bin TL maaş ile personel alımına başladı

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) Yazılım Daire Başkanlığı ve Ağ ve Sistem Yönetimi Daire Başkanlığı emrinde tam zamanlı olarak çalışıp istihdam edilmek üzere bilişim personeli alımı yapacağını bildirdi.

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Sahabiye kentsel dönüşüm projesinde tapu devri başladı!

Sahabiye Kentsel Dönüşüm Projesi'nin ilk etabının inşaat çalışmaları sürüyor. Detaylı bilgi almak isteyenlerin Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı ziyaret etmesi gerekiyor.

Sahabiye Kentsel Dönüşüm'de ikinci etabın ihalesi hazır!

İmar A.Ş. ve Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı tarafından Kayseri'de sürdürülen projelerle ilgili bir değerlendirme toplantısı yapan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, yeni dönemde Kayseri'de başlatılacak projeler hakkında bilgi aldı.

Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Merkez Ankara projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Projede başlayan kampanya kapsamında 0,98 faiz oranı ile 120 aya kadar vade yapılıyor Peki Merkez Ankara daire fiyatları ne kadar?

Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı?

Area Danışmanlık Yöneticisi Murat Binici "Konut yatırımında geri dönüş süresi ne olmalı? Rezidans mı, daire mi?" başlıklı yazısını kaleme aldı..

Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait Buz Rezidans'taki daire satıldı!

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun kızı Zeynep Kılıçdaroğlu'na ait olan ve değerine ilişkin tartışmalara neden olan Buz Rezidans'taki daire, 100 bin dolar karşılığında Güneş Gazetesi'nin sahiplerine satıldı.

Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Toplam 536 apart ünitesinden oluşan Nidapark istinye'de 2+1'den 5+2'ye kadar tüm daire tipleri bulunuyor. Peki 3 etaptan meydana gelen Tahincioğlu Nidapark İstinye daire fiyatları ne kadar?

Geçmişteki yaşanılası evlere ve şehirlere dönmek mümkün!

Nasıl evlerde yaşıyorduk? Şimdi nasıl yerlerde yaşıyoruz? Ev mi rezidans mı? Şehir mi kent mi? Geçmişte kalan o özlediğimiz güzel ve yaşanılası evlere ve şehirlere dönmek mümkün.

Iconova Gaziantep örnek daire!

Iconova Gaziantep projesinde daire fiyatları 837 bin TL'den başlıyor. Geniş ailelere yönelik tasarlanan projede 3+1'den 8+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. İşte Iconova Gaziantep örnek daire görselleri..

3. İstanbul Grand Rezidans'ta daire fiyatları ne kadar?

3. İstanbul Grand Rezidans projesi 140 daireden meydana geliyor. Projede 1+1 ve 2+1 daire seçenekleri sunuluyor. Peki 3. İstanbul Grand Rezidans'ta daire fiyatları ne kadar?

3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

Peşinde yüzde 15 indirim sağlanan 3. İstanbul Grand Rezidans projesinde daire fiyatları 299 bin liradan başlıyor. Peki 3. İstanbul Grand Rezidans nerede? İşte lokasyon!

Rezidans mı Daire mi Haberi

Rezidans mı Daire mi

Rezidans mı Daire mi?

Bu sektörde her dönemin bir modası var bu dönemin modası da Rezidanslar.

Rezidanslar sadece bir konut değil yaşam alanı olarak görüldüğü için gün geçtikçe olan ilgi de artıyor. Dilediğiniz her şeyi elinizin altında bulabileceğiniz bu konseptlerde yaşamak tercih sebebi haline geliyor.

Gerçek anlamda rezidans otel hizmeti verebilmektir. Ancak bizde artık neredeyse tüm binalar rezidans diye satılıyor. Yüksek güvenlik, ses ve ısı yalıtımı, otopark imkanı, üst düzey teknolojiye sahip olmak rezidansların oluşturan en önemli unsurlardandır.

Sonuç olarak rezidanslar, günlük hayatımızı kolaylaştırdığı ve zaman tasarrufu sağladığı sürece kullanımı artacak gibi görünüyor.

Konut Yatırımında Geri Dönüş Süresi Ne Olmalı?

Bir yatırım aracı olarak konut satın alan kişilerin yatırım bedelini kira ya da değer artışı sayesinde geri kazandıkları süreye amortisman yani geri dönüş süresi adı...