22 / 05 / 2024

Rıfat Esed emlak imparatorluğu

Rıfat Esed emlak imparatorluğu

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

Emlak Konut GYO Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir'deki yeni projesi ön talep topluyor. Peki Emlak Konut Balıkesir için nasıl başvuru yapılır? Balıkesir Emlak Konutları 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 fiyatları ne kadar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Kırıkkale Milli Emlak taksitle 2 arsa satıyor! 21 milyon 807 bin TL'ye!

Kırıkkale Milli Emlak Müdürlüğü, Kırıkkale ili, Yahşihan İlçesi, Yeşilvadi Mahallesi'nde yer alan 2 arsyı taksitle satışa sunuyor...

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Whıte Rıver Investment Emlak İnşaat Kıymetli Taşlar Sanayi Ve Ticaret Limited  Şirketi  Beylikdüzü’nde  10 bin TL sermaye bedeli  ile Mohammad Mohammadı Aghbolagh tarafından kuruldu.

Emlak vergisinde sıfır oran fırsatı!

Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri 31 Mayıs'ta sona eriyor. Vatandaşlar emlak vergisini kimlerin ödemediğini araştırıyor. Peki emlak vergisini kimler ödemez? Sıfır oranlı emlak vergisi fırsatından kimler yararlanabilir? İşte ayrıntılar...

Gazze'de emlak sektöründeki zarar 25 milyon dolara ulaştı!

Gazze'de yerle bir alan binalar emlak sektöründe de büyük zarara neden oldu. Gazze saldırılarında emlak sektöründe yaşanan zararın 25 milyon dolar olduğu bildirildi.

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mundo Emlak Medikal Oto Kiralama Turizm İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Rıfat Mohamed Salim tarafından kuruldu.

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor!

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

2020 emlak vergisi nasıl hesaplanır?

Türkiye'de bulunan gayrimenkul sahiplerinin her yıl düzenli olarak vergilerini ödemeleri gerekiyor. Peki 2020 emlak vergisi nasıl hesaplanır? İşte 2020 emlak vergisi hesaplama...

Suriye sınırındaki hareketlilik emlak sektörünü etkiliyor!

Şanlıurfa Akçakale'de sınır güvenliğinin sağlanması için eylül ayı sonunda yapılması amaçlanan olası bir sınır dışı planı, başta emlak sektörü olmak üzere piyasaları olumsuz olarak etkiliyor.

Rıfat Esed emlak imparatorluğu Haberi

Rıfat Esed emlak imparatorluğu

Suriye’de 10. senesine giren iç savaş sürecinde rejimin en büyük sıkıntılarından biri bu savaşın finanse edilmesi oldu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Rusya ve İran’ın askeri teçhizatın yanı sıra finansman destekleriyle günümüze kadar bir biçimde devam eden savaş, rejim bölgelerinde zengin kesimi daha da zengin ederken yolsuzluk ve karaborsa faaliyetleri savaş ağalarının ortaya çıkmasına neden oldu.

Geçtiğimiz aylarda yaşanan bir başka ilginç olay da Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak da anılan  Rıfat Esed’in Fransa’da yargılanmaya başlaması oldu. 1998 yılına kadar başkan yardımcılığı yapmış olsa da sürgünde bulunan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor. Rıfat Esed’in İspanya'daki 770 milyon dolarlık servetine yine bir soruşturma kapsamında 2017 yılında el konulmuştu. Fransa'daki yargılama...