01 / 05 / 2024

Rıfat Hasan

Rıfat Hasan

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak tarihinde kuruldu. Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı Avni Çelik olarak belirlendi...

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu Kimdir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapar?

Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu ne iş yapıyor? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun mesleği nedir? Mustafa Rıfat Hisarcıklıoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Rıfat Demirbaş kimdir?

Vakıf GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Rıfat Demirbaş kimdir? Rıfat Demirbaş daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Rıfat Demirbaş'ın biyografisi...

Hasan Sözbilir kimdir?

Profesör Doktor Hasan Sözbilir kimdir? Hasan Sözbilir hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hasan Sözbilir'in biyografisi...

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tomtom Corners Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Rıfat Hakan Kodal ve Krea Sirius Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat ortaklığında kuruldu.

Rıfat Esed'in mal varlığına el konuldu!

Paris Ceza Mahkemesi, Rıfat Esed'i kamuya ait fonları kötüye kullandığı ve kara para akladığı sebebiyle 4 yıl hapis cezasına çarptırdı.

Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor!

Beşşar Esed’in amcası Hama ve Tedmür Kasabı olarak anılan Rıfat Esed, Suriye devlet fonlarını yasa dışı yollardan kullanarak emlak imparatorluğu kurmakla suçlanıyor.

Melek yatırımcı Hasan Aslanoba'nın 2020 planı!

Start up ekosisteminin giderek gelişmeye devam ettiği günümüzde, bu gelişimde yaratıcı iş fikirleri ve başarılı girişimciler kadar melek ağlar ile yatırımcıların da katkısı büyük. Melekler, henüz yolun başında olan start up'lara can suyu oluyor...

Kayseri'de bir kişi yatırım yapmak için 15 akrabasını dolandırdı!  

Kayseri'de, yatırım yapacağını söyleyerek bankadan kredi çektirdiği, birbirinden habersiz 15 akrabasını yaklaşık 3 milyon TL dolandırdığı ileri sürülen Hasan K. kayıplara karıştı.

Gayrimenkulü sorumlu danışmanlardan alın!

Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası Başkanı Ahmet Rıfat Yetkin, "Vatandaşlarımızın, haklarının korunması ve güvenli alışveriş yapabilmeleri için tüm gayrimenkul işlerini sorumlu emlak danışmanları kanalıyla yapmaları kendi menfaatlerine olacaktır" diye konuştu.

Farah Zeynep İngiltere'ye taşınıyor!

Bir süredir meslektaşı Ahmet Rıfat Şungar ile ilişki yaşayan Farah Zeynep Abdullah, İngiltere'ye taşınıyor. 

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Karan Gayrimenkul Danışmanlık Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Osman Murat Batır ve Hasan Fehim Han Abdik ortaklığında kuruldu. 

Rıfat Hasan Haberi

Rıfat Hasan

Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi, Avni Çelik, Raif Ali Dinçkök, Gamze Dinçkök Yücaoğlu, Ahmet Özokur, Rıfat Hasan, Abdullah Tivnikli, Mehmet Ali Berkman, Özlem Ataünal, Murat Ülker ve Zeki Ziya Sözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak 2014 tarihinde kuruldu. 


Akyaşam Yönetim Hizmetleri Anonim Şirketi ortaklarının görevleri:

Yönetim Kurulu Başkanı ('A' Grubu İmza) :Avni Çelik

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ('A' Grubu İmza) :Raif Ali Dinçkök

Yönetim Kurulu Üyesi ('A' Grubu İmza) :Gamze Dinçkök Yücaoğlu

Yönetim Kurulu Üyesi ('A' Grubu İmza) :Ahmet Özokur

Yönetim Kurulu Üyesi ('A' Grubu İmza) :Rıfat Hasan

Yönetim Kurulu Üyesi ('B' Grubu İmza) :Abdullah Tivnikli

Yönetim Kurulu Üyesi ('B' Grubu İmza) :Mehmet Ali Berkman

Yönetim Kurulu Üyesi ('B' Grubu İmza) :Özlem Ataünal

Yönetim Kurulu Üyesi ('B' Grubu İmza) :Murat Ülker 

Yönetim Kurulu Üyesi ('B' Grubu...