30 / 04 / 2024

riksos dubai otel

riksos dubai otel

Mart ayında, dünyanın ilk yapay turizm adası The Palm Island’da (Palmiye Adası) açtığı otelle Dubai’ye giden Rixos Grup’un ikinci oteli marinada olacak.

Pera Palas Otel satılıyor mu?

İstanbul'un tarihi oteli dünyaca ünlü Pera Palas Otel 1895'den beri hizmet vermeye devam ediyor. Dubai Holdingin otel markası Jumeriah adı altında işletilen otel, geçtiğimiz günlerde bu markayla yollarını ayırdığını resmen duyurdu. Peki Pera Palas Otel satılıyor mu?

MNG Holding'den Dubai’ye 5 yıldızlı otel!

2 milyar dolarlık Dubai Kanal Projesi’nin ilk fazını 2013’te kazanan MNG Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, şimdi de projenin önemli bir aşamasını daha üstleniyor. Dubai’deki Business Area’da inşa edilecek turizm tesisini MNG Holding yapacak.

Dubai Rosemont Otel 2018'de açılıyor!

Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentinde inşa edilen 300 milyon dolar değerindeki Rosemont Otel'in 2018 yılında açılması planlanıyor. Otel 47 katlı ve 450 kişilik oda kapasitesi olacak.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

Sea Pearl projesinin otel ve rezidans birimini Jumeirah işletecek!

Kuzu Grup, SeaPearl Ataköy’de yer alan 202 odalı otel ve 62 özel rezidansı işletmesi için birçok markalı otel zinciri ile görüştükten sonra Dubai Holding'in üyesi Jumeirah Group ile el sıkıştı.

Hilton Antakya Müze Otel'in açılışı ne zaman?

Japonya'dan Almanya'ya, İngiltere'den Dubai, İtalya ve ABD'ye kadar Dünya'nın birçok yerinde şimdiden ismi duyulan ama inşaat halindeki ender otellerden bir tanesi, Hilton Antakya Müze Otel.

Dubai çöllerine çevre dostu otel inşa edilecek!

İngiliz mimari proje firması Baharash Architecture, Dubai çöllerinde en çok yeşili olan oteli inşa etmeyi planlıyor. Toplam 14 bin metrekarelik alanda inşa edilecek olan otelin yapımının 2020'de tamamlanması bekleniyor.

Bvlgari'nin Dubai'deki otelinin mobilyaları Antalya'dan!

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.

Dubai Bvlgari Otel'in iç dekorasyonunu Antalya firması yapacak!

İtalyanların dünyaca ünlü markası Bvlgari'nin Dubai'de yapımına başladığı lüks otelin iç dekorasyonu Türk imzalı olacak.

Dap Yapı 4 otel için 600 milyon liralık yatırım yaptı!

Dap Holding, Maltepe Dragos’ta 600 milyon liralık yatırımla inşa ettiği Burgu, Tango, Vazo ve Dalga kulelerinin işletmesi için Dubai merkezli otel zinciri Rotana ile anlaştı.

ERSA Mobilya, Hotel Show Dubai'de ilgi odağı oldu!

Bu yıl 16’ncısı düzenlenen “Hotel Show Dubai” fuarında, tekstil ürünlerinden, mimariye; tesisattan, mobilyaya kadar otel ekipmanı sağlayan katılımcılar, Türk firmalara büyük ilgi gösterdi.

Hiper Gayrimenkul Dubai'de 15 otel odasını sattı!

Haramidere’de Future Park projesini hayata geçiren Hiper Gayrimenkul’ün Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Genç, konutların büyük çoğunluğunu yabancılara sattıklarını ifade ederek Dubai’den mutlu ayrıldıklarını söyledi.

Rixos Hotels Dubai ve Mısır'da otel açacak!

Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da tesisleri bulunan ve bu pazarlarda hızlı büyüyen lüks otel zinciri olan Rixos Hotels, BAE ve Körfez’den sonra Küba, Meksika, ABD, Karayipler ve uzak doğuya açılıyor.

riksos dubai otel Haberi

riksos dubai otel

Dubai’ye martta açılan oteliyle Palmiye Adası’ndan giren Rixos, ikinci yatırımı için marinada inşa edilecek Crystal Towers adlı kuleleri seçti. Mart ayında, dünyanın ilk yapay turizm adası The Palm Island’da (Palmiye Adası) açtığı otelle Dubai’ye giden Rixos Grup’un ikinci oteli marinada olacak. Rixos The Palm Dubai’yi Al Fattan Grubu’ridan 20 yıllığına kiraladıkları mülkte işleten grup, ikinci yatırımı için de yine Al Fattan’m bir başka projesinde karar kıldı. Edinilen bilgilere göre, Dubai Marina’da inşa edilecek Crystal Towers adlı ikiz kulelerde yer alan oteli Rixos işletecek.  İşletmeni rrezidans kiralamasına da yer verilen karma bir şekilde yapılması da düşünülüyor.


Ülkenin en büyüğü Ras Al Khamiah’ta


Rixos’un Birleşik Arap Emirlikleri’ndeki (BAE) üçüncü oteli de Ras Al Khaimah bölgesinde hayata geçecek. Rixos Bab Al Bahr adlı tesis...