04 / 05 / 2024

Rings İstanbul yüzde 20 indirim

Rings İstanbul yüzde 20 indirim

Rings İstanbul, villa konforu ararken site hayatının canlılığını kaçırmak istemeyenlere 'alt katı sizden, üst katı bizden' sloganıyla muhteşem bir fırsat sunuyor. 30 Haziran tarihine kadar yüzde 20 indirim fırsatı...

Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor! Yeni proje!

RAMS Global tarafından hayata geçirilen Quattro İstanbul yüzde 15 indirimle satışa çıkıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Borsada kayıplar yüzde 7'yi geçti! Dolar 6.40'a dayandı!

Borsa İstanbul, yüzde 7'yi aşan kayıplarla 89 bin puanın altına gerilerken dolar 6.40'a kadar yükseldi.

EYG Grup'un 3 projesinde yüzde 20 indirim!

EYG Grup ve Evdekifirsat çatısı altında satışa sunulan Adım İstanbul, Rings İstanbul Kuleler, Quartz, Teras Evler, Vadi ve Spradon Evler projelerinde yüzde 20'ye varan indirim yapılıyor. 

İstanbul yüzde 28.9 ile en çok kira ve konuta harcama yaptı!

Gıda ve alkolsüz içeceklere en fazla payı yüzde 26 Güneydoğu Anadolu Bölgesi ayırırken, İstanbul yüzde 28.9 ile kira ve konuta en çok para harcayan bölge oldu.

Talep artışıyla konut fiyatları yüzde 18 değer kazandı!

Yılda en az 600 bin yeni talebin de etkisiyle konutlar yüzde 18,76 değer kazandı. İstanbul yüzde 26,6 ile ilk sırada yer aldı.

Rings İstanbul'da kredi faizinin yüzde 50'si Selin Yapı'dan!

Selin Yapı, Rings İstanbul projesinde ev sahibi olmak isteyenler için ‘Fırsat Bu Fırsat, Rings’den yeni bir milat’ sloganıyla özel bir kampanya başlattı. Kredi faizinin yüzde 50’si Selin Yapı tarafından karşılanıyor.

Rings İstanbul yılbaşı kampanyası!

Selin Yapı imzası ile inşa edilen Rings İstanbul Evleri 'nde daire teslimleri hemen yapılıyor. Satış süreci devam eden Rings İstanbul yılbaşı kampanyası hakkında detaylı bilgi haberimizde yer alıyor.

Rings İstanbul'da yılbaşına özel kampanya! Yüzde 15 indirim!

Selin Yapı, ‘Yeni Yıla Özel’ yılın son kampanyasında kaçırılmayacak bir fırsat sunuyor. Rings İstanbul’da kalan sınırlı sayıdaki hemen teslim bahçeli veya teraslı evlerin fiyatında yılbaşına özel yüzde 15 indirim yapıldı.

İstanbul, yüzde 22.19 yükseliş oranıyla en fazla değerlenen şehir oldu!

Türkiye'deki konut fiyatları, Eylül'de yıllık bazda yüzde 17 arttı. İstanbul, yüzde 22.19 yükseliş oranıyla en fazla değerlenen şehir oldu. Aylık fiyat artışında ise Antalya ipi göğüsledi...

ÖzdilekPark İstanbul, yüzde 99 doluluk oranına ulaştı!

İstanbul'un merkezi iş akslarından Levent 'te konumlanan ÖzdilekPark İstanbul, yüzde 99 doluluk oranına ulaştı. JLL Türkiye Başkanı Avi Alkaş, projeler mutlaka yerine özel olmalıdır dedi...

Rings İstanbul'da dubleks evler yüzde 20 indirimli!

Selin Yapı tarafından hayata geçirilen Rings istanbu projesinde 499 adet konut ve 99 adet rezidans yer alıyor. Projede dubleks dairelerde 30 Haziran'a kadar yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Rings İstanbul'da yüzde 20 indirim!

Selin Yapı tarafından İstanbul Sancaktepe'de hayata geçirilen Rings İstanbul'da yeni satışa açılan teraslı dubleks evlerde kampanya başladı. Rings İstanbul'da teraslı dubleks evlerde yüzde 20 indirim uygulanıyor.

Rings İstanbul Evleri'nde yüzde 20 indirim! 36 ay 0 faiz imkanı!

Rings İstanbul, villa konforu ararken site hayatının canlılığını kaçırmak istemeyenlere 'alt katı sizden, üst katı bizden' sloganıyla muhteşem bir fırsat sunuyor. 30 Haziran tarihine kadar yüzde 20 indirim fırsatı...

Rings İstanbul yüzde 20 indirim Haberi

Rings İstanbul yüzde 20 indirim

Rings İstanbul, villa konforu ararken site hayatının canlılığını kaçırmak istemeyenlere 'alt katı sizden, üst katı bizden' sloganıyla muhteşem bir fırsat sunuyor. Projede yeni satışa açılan sınırlı sayıdaki geniş bahçeli veya orman manzaralı teraslı dubleks evlerden birine 30 Haziran tarihine kadar yüzde 20 indirim fırsatıyla sahip olmak mümkün. Ayrıca hemen teslim evler için maket üzerinden satış yapıyor gibi cazip bir ödeme kampanyası da sunuluyor. Banka kredisi kullanmak istemeyenlere vade farkı ödemeksiniz şirket tarafından 36 ay vadeli ödeme imkânından yararlanma şansı veriliyor. 


Sabah 



Telefon: 444 86 00 

Web Adresi: