06 / 05 / 2024

rıngs istanbul

rıngs istanbul

Sancaktepe Rings İstanbul Evlerini oluşturan konutların alanı 73 metrekareden başlıyor, 356 metrekareye kadar yükseliyor. Proje için belirlenen metrekare fiyatı ise, 2 bin 500 TL ile 3 bin TL arasında değişiyor

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul depremi için yeni açıklama geldi!

Yerbilimci Prof. Dr. Naci Görür yaptığı açıklamada mega kent İstanbul'un büyük bir afetle karşı karşıya kalabileceğini ve yaşanacak depreme hazırlanmak için acil adımlar atılması gerektiğini dile getirdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul uyarısı geldi: Nereye gömeceksiniz bana söyleyin!

Yaptığı açıklamalarla yürekleri ağza getiren Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Marmara Bölgesi'nde seçilen belediye başkanlarının şehirlerine yönelik olarak bir tehlike analizi çıkartmaları gerektiğini dile getirerek, İstanbul için de korkutan bir uyarı yaptı...

Akkuyu NGS'de inşaatın ilk reaktörünün devreye alınması için geri sayım başladı.... 

Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, ilk reaktörün işletmeye alınması için Nükleer Düzenleme Kurumunca (NDK) gerekli iznin alındığı Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) tam kapsamlı olarak ayarlama ve çalıştırma aşamalarına geçeceklerini kaydetti.

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür olası İstanbul depremi için 'Biz hala hazır değiliz' dedi! Tarihi açıkladı...

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı bir programda olası İstanbul depremi için tarih verirken 'Biz hala hazır değiliz' ifadesini kullandı.

Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı: 2,5 milyon insan ölümle burun buruna kalır

Beklenen İstanbul depremi ile ilgili konuşan Naci Görür, yaklaşık 2,5 milyonun risk altında olduğunu söyledi. İşte Görür'ün o açıklamaları....

Dikkat! Naci Görür’den 'İstanbul depremi' için bir uyarı daha! Riskli bölgeleri tek tek açıkladı

Deprem uzmanı Prof. Dr. Naci Görür, katıldığı canlı yayında, olası İstanbul depremiyle ilgili yeni uyarılarda bulundu.

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul depremi uyarısı!

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, İstanbul'da beklenen depremin şiddeti hakkında açıklamalarda bulundu. İstanbul'un depreme dayanıklı hale getirilmesinin önemine vurgu yaparken, ciddi çalışmaların başlatılmasını önerdi.

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Naci Görür'den İstanbul için çarpıcı açıklama! Marmara'da 7.6 büyüklüğünde... Peş peşe sıraladı! 

Prof. Dr. Hüseyin Öztürk: Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Öztürk, İstanbul depremi ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. Marmara denizi 7.2 ile 7.6 arasında büyüklükte kırılacak! İstanbul depreminin zamanı geldi! 

İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

Kahramanmaraş'ta yaşanan iki büyük depremin ardından olası büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. İstanbullulara şok uyarı: Marmara fayı kırıldı, kırılacak! İstanbul depremi için kritik veriler peş peşe açıklandı!

TOKİ kura sonuçlarına nereden bakılır? TOKİ İstanbul Avrupa Yakası çekilişi ne zaman? Asil olarak hak sahibi ne demek?

TOKİ kura çekilişleri, başvuruda bulunan vatandaşların gündemini oluşturuyor. Bu konuda merak edilen kura soruları yanıtlarını arıyor. İşte merak edilenler!

Öğrenci yurt ücretleri belli oldu! Büyük zam, böylesi görülmedi! İstanbul, Ankara, İzmir yurt ücretleri ne kadar?

Son bir sene içinde ev kira fiyatları yüzde 140'a varan oranda yükselirken özel öğrenci yurt ücretlerine de zam geldi. Yurt ücretleri ne kadar 2022? İstanbul, Ankara ve İzmir yurt ücretleri kaç para oldu? İşte öğrenci yurt ücretleri 4 Ağustos 2022...

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi açıldı!

Yavuz Ngs Gayrimenkul Yatırım Turizm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi The Y İstanbul Şubesi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Naşit tarafından açıldı.

rıngs istanbul Haberi

rıngs istanbul

Selçuklu Holdinge bağlı Selin Yapı tarafından Anadolu Yakasının Sancaktepe semtinde inşa edilen Rings İstanbul, 2013ün Mayıs ayında tamamlanacak ve teslimleri gerçekleştirilecek.

Sancaktepe Rings İstanbul Evlerini oluşturan konutların alanı 73 metrekareden başlıyor, 356 metrekareye kadar yükseliyor. Proje için belirlenen metrekare fiyatı ise, 2 bin 500 TL ile 3 bin TL arasında değişiyor.

Projeden konut sahibi olabilmek isteyen alıcılar için birçok ödeme alternatifi sunuluyor. Buna göre örneğin; konut bedelinin yüzde 25i peşin olarak veriliyor. Aylık taksit ödemeleri bir yıl sonra başlıyor.

230 bin metrekare arazi üzerine kurulan Rings İstanbul Konutları Sancaktepe alıcılarına 1+1den 5+2ye kadar farklı tiplerde seçenekler sunuyor. Toplam inşaat alanı 400 dönüm olan projede 1.500 adet konut yer alıyor.

Siesta, Vista ve Fiesta isimlerinin verildiği konutların mevcut olduğu Rings İstanbul Projesinin özellikleri içerisinde;...