15 / 05 / 2024

Rita oranın çiftlik evi

Rita oranın çiftlik evi

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs sebebiyle şehir merkezinden kaçarak bir çiftlik evi kiraladı...

Nüfus artarken ev sahibi olma oranı neden düşüyor?

Yükselen konut fiyatları, kötüleşen yaşam koşulları nedeniyle ev sahibi olmak her geçen gün zorlaşıyor. Ekonomist İris Cibre son 17 yılda ev sahipliği oranının yüzde 56.1’e düştüğünü belirterek, konutların tek elde toplandığını söyledi.

Oturduğu eve sahip olanların oranı her yıl düşüyor! Kirada, lojmanda oturanların oranı 2023'te kaç oldu?

Türkiye'de ev sahibi olma oranı 9 senede  yaklaşık 5 puan geriledi. TÜİK verileri, 2023 yılında oturulan konuta sahip olanların oranının yüzde 56,2 olduğunu ortaya koydu. İşte konut sahipliği ile ilgili açıklanan o rakamlar...

Yüksek faiz oranı ve artan fiyatlar ev sahipliği oranını düşürdü!

Milyonlarca vatandaşın ortak sorunu konut fiyatları ve kiralar olmaya devam ediyor. Artan fiyatlar ve yüksek faiz oranları sebebiyle ihtiyacı olan kesim konuta ulaşamıyor, konut sahipliği oranı düşüyor. 

ABD'de kamu borcunun GSYH'ye oranının 2053 yılında yüzde 181'e çıkması bekleniyor!

ABD Kongresi Bütçe Ofisi (CBO), ABD'nin kamu borcunun gayrisafi yurt içi hasılaya (GSYH) oranının 2029 yılında yüzde 107'ye ve 2053'te yüzde 181'e ulaşacağı tahmininde bulundu.

En ucuz kurbanlıklar nerede satılıyor? Hangi market zam oranını arttırdı?

 Migros ve A101 ve CarrefourSA gibi süpermarketlerin sattığı kurbanlıkların fiyatları gündeme düştü. Kurban bayramına az bir zaman kala vatandaşlar, en ucuz kurbanlık fiyatları hangi süpermarketlerde bulunuyor? Hangi market zam oranını en fazla artırdı? sorularının cevabını arıyor.

Kira artışına yeni sınır mı geldi? Kira artış oranı değişti mi? Kira artış düzenlemesi uzatılacak mı?

Kira artış sınırı bilindiği üzere yüzde 25’e sabitlenmişti. Temmuz 2023’de sonlanacak olan kira artış oranının uzatılıp uzatılmayacağı gündem konusu oldu. İşte detaylar!

Asgari ücrette görülmemiş zam oranı! Vatandaşın cebi rahatlayacak

Milyonlarca vatandaşın merakla beklediği yeni yılda asgari ücret oranının ne kadar olacağına dair soruya Dünya gazetesi yazarı Şeref Oğuz tarafından dikkat çeken bir tahmin yapıldı. Oğuz, "Asgari ücrete yüzde 80 ve üzeri zam gelmesi sürpriz olmayabilir" deyip nedenleri ile paylaştı.

Dev banka şok etti! Faiz oranını dibe çekti! Yüzde 0,99 faiz için hemen başvurun! Elinizi çabuk tutun, kaçırmayın!

Kredi çekmek isteyenler için güzel haberler peşi sıra geliyor. O bankada faiz oranını dibe çekti! Dev banka faiz oranını yüzde 0,99 faiz olarak belirledi! Başvurunuzu hemen yapın, fırsatı sakın kaçırmayın! İşte o bankanın ve yüzde 0,99 faiz oranından verilen kredinin ayrıntıları...

Milyonlarca memur ve memur emeklisinin gözü bu saatte! İşte iktidara yakın medyanın açıkladığı zam oranı

Asgari ücrete yapılan zammın ardından milyonlar memur ve memur emeklisi maaşlarına yapılacak zam oranını merak ediyor. İktidara yakınlığıyla bilinen Sabah Gazetesi memur ve memur emeklilerine yapılacak tahmini zam oranını paylaştı.

Merkez Bankası konut fiyatlarındaki zam oranını açıkladı! İşte en fazla değer kazanan iller

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası, Türkiye genelindeki konut fiyatlarındaki bir aylık artış miktarını açıkladı. Buna göre nisanda fiyatlar marta göre yüzde 10,2, bir önceki yılın aynı ayına göre ise yüzde 127 oranında arttı. İstanbul'da konut fiyatlarındaki artış ise yüzde 142 oldu.

Konut sitesi aidatlarındaki artış kira artış oranını geride bıraktı! Bu artışa inanamayacaksınız!

Site, apartman ve tesis yönetimi yazılımı Senyonet’in Türkiye genelindeki 280 bin konuttan derlediği veriye göre konut sitelerindeki aidatlardaki artış oranı yüzde 51,98’e ulaştı ve %39,33 olan Haziran kira artış oranını da geride bırakmış oldu.

Milyonlarca asgari ücretli dört gözle bu haberi bekliyordu! Erdoğan’ın masasındaki zam oranı ortaya çıktı

Asgari ücretli çalışanlar nefeslerini tuttu, Temmuz ayında yapılacağı iddia edilen zam oranını merak ediyor.

Kira artış oranının üzerinde zam yapılabilir mi? Kiracılar dikkat!

Yarın Haziran ayı kira artış oranının belirlenecek olması üzerine kiracılar ve ev sahipleri kiralarına en fazla ne kadar zam yapılabileceğini araştırıyorlar. Peki, Kira artış oranının üzerinde zam yapılabilir mi? İşte konu hakkında tüm merak edilenler...

Rita oranın çiftlik evi Haberi

Rita oranın çiftlik evi

Ünlü şarkıcı Rita Ora, koronavirüs nedeniyle Londra'nın merkezindeki evinden kaçtı. Şehir merkezindeki evinden 240 kilometre uzaklıkta bir çiftli evini kiralayan Rita Ora, karantinayı orada geçirmeye karar verdi. 

Haber Türk'te yer alan habere göre; 29 yaşındaki şarkıcı, yeni albüm çalışmalarını da karantinayı geçireceği çiftlikten devam ettirmeyi planlıyor. 

Kiraladığı çiftlik evinde beş kişiyle kaldığı öğrenilen Ora, Instagram fotoğraflarını da birlikte kaldığı kişilere çektiriyor. 

29 yaşındaki şarkıcı İngiltere’nin başbakanı Boris Johnson’ın 21 Mart’ta aldığı karantina kararından hemen sonra Londra’dan uzaklaşma kararını aldı. 

Rita Ora’nın bu kaçışı sosyal medyada bazı tepkilere de sebep oldu. Bir kesim Rita Ora’ya, "Londra’da kalıp kurallara da uyabilirdin" diye tepki gösterdi.

Nazan Öncel'e üvey oğlundan ikinci miras davası!

Serdar Ortaç: Aylık 120 bin TL ev kredisi...