17 / 05 / 2024

Riva Hill Villaları nerede

Riva Hill Villaları nerede

Teslimlerin 2016 yılı sonunda gerçekleşmesi planlanan Riva Hills'te 5+1 ve 7+1 villa tipleri yer alıyor. Proje 52 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Peki Riva Hills Villaları nerede?

Galatasaraylılar Düşler Vadisi’ndeki villalarına kavuştu!

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İş İnsanları Derneği (GSYİAD)’nin yönetici ve üyeleri, Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesiyle Galatasaray’ın Riva arazisinde yükselen Düşler Vadisi projesinde yer alan villalarına kavuştu. 

Düşler Vadisi’nin örnek villaları ziyarete açıldı!

Emlak Konut GYO tarafından Yılmaz İnşaat’ın Riva’da inşasına devam edilen Düşler Vadisi projesinin örnek villaları tanıtıldı. Düşler Vadisi’nin örnek villaları yatırımcıların beğenisine sunuldu.

Kiraz Grup’tan Marin Hill Bodrum Villaları geliyor!

Kiraz Grup tarafından hayata geçirilen Marin Hill projesi Bodrum'da yer alıyor.  Marin Hill Bodrum villaları lüks kavramını tümüyle yansıtıyor. 

Pelican Hill Evleri'de 12.1 milyon TL'ye icradan satılık 2 villa!

Büyükçekmece 2. İcra Dairesi, Pelican Hill Evleri'nde bulunan 2 villayı satışa çıkardı. İhaleleri 6 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek villaların toplam bedeli 12 milyon 100 bin TL olarak belirlendi.

Kidstown Riva ve Hometown Şile projeleri kağıt üzerinde kaldı!

EYFEL Yapı’nın Beykoz Riva ve Şile’de yapmayı planladığı lüks konut projeleri kağıt üzeride kaldı. Bir milyon lirayı bulan fiyatlara satılan villaları alan mağdurlar arasında, ünlü bir holdingin ortağı ve yöneticileri ile avukat ve doktorlar da bulunuyor.

Galatasaray'ın Riva projesinin detayları belli oldu!

Galatasaray'da her zaman konuşulan ve tartışılan Riva için Dursun Özbek ve yönetimi yeni bir proje üretti. Yönetimin yaptırdığı projeye göre villalar, ticari alanlar, otel, okul ve futbol tesisi Riva’da G.Saray’ın arazisinin içinde yer alacak.

Ihlamur Evleri Pelican Hill fiyat!

Ihlamur Evleri Pelican Hill fiyat listesi villaların konumlarına bağlı olarak değişiyor. Konutların minimum 445 metrekare büyüklükte tasarlandığı proje Kameroğlu İnşaat imzasıyla yükseliyor.

Pelican Hill Ihlamur Villaları Büyükçekmece fiyat!

Pelican Hill Ihlamur Villaları Büyükçekmece fiyat listesi 1 milyon 470 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Kameroğlu İnşaat projesi Pelican Hill Ihlamur Villaları 2017 yılında tamamlanacak...

Kameroğlu Ihlamur Villaları teslim tarihi!

Kameroğlu Ihlamur Villaları projesinde ev fiyatları 1 milyon 400 bin dolardan başlangıç gösteriliyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde 112 adet villa yer alıyor...

Pelican Hill Ihlamur Villaları nerede?

Pelican Hill Ihlamur Evleri'nde 112 adet villa bulunuyor. Kameroğlu İnşaat imzası taşıyan proje 250 bin metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki Pelican Hill Ihlamur Villaları nerede?

Ihlamur Villaları Büyükçekmece teslim tarihi!

Ihlamur Villaları Büyükçekmece teslim tarihi Nisan 2017 yılı olarak belirlendi. Kameroğlu İnşaat projesi Pelican Hill Ihlamur Villaları'nda fiyatlar 1 milyon 470 bin dolardan başlıyor...

Kameroğlu Ihlamur Villaları fiyatları!

Kameroğlu Ihlamur Villaları fiyatları 1 milyon 470 bin dolardan başlayarak değişiyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri projesi 112 adet konuttan meydana geliyor...

Büyükçekmece Ihlamur Villaları fiyatlar!

Büyükçekmece Ihlamur Villaları fiyatları 1 milyon 470 bin dolardan başlıyor. Pelican Hill Ihlamur Evleri projesinde teslimler 2017 yılı Nisan ayında yapılıyor...

Riva Hill Villaları nerede Haberi

Riva Hill Villaları nerede

Büyüklükleri 200 metrekare ile 300 metrekare arasında farklılık gösteren Riva Hills Villaları Eyfel Yapı imzası ile inşa ediliyor. Proje denize 700 metre uzaklıkta bulunuyor. 


"Riva Hills Villaları nerede?" sorusuna İstanbul Anadolu Yakası Beykoz yanıtını verebiliriz. Ödeme planı kapsamında 36 ay 0 faiz imkanı sunan projede 5+1 ve 7+1 olarak dizayn edilen toplam 85 adet villa yer alıyor.


Beykoz Riva Hills fiyatları 849 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Toplam arsa alanı 52 bin metrekare olarak belirlenen projenin 2016 yılının sonunda teslim edilmesi öngörülüyor.


Eyfel Yapı Riva Hills 'te barbeque, yoga ve tenis sahaları, yüzme havuzları, spa alanları, yapay nehirler, moroccan canopy, pool gazebo, fitness, deneysel mutfak gibi sosyal alanlara yer veriliyor. 


Riva Hills Villaları nerede?

Adres: Riva Mah. Anadolu Cad. No:26 Riva-Beykoz/İstanbul


Beykoz Riva Hills satış ofisi 

Telefon: (532) 111 44...