03 / 05 / 2024

Rixos Füceyre Emirliği otelleri

Rixos Füceyre Emirliği otelleri

'Her sey dahil' İle tanıştıracak BAE'nin Rasal Khaimah Emirliği'ndeki yeni otelini 1 Subat'ta açacak olan Rixos Hotels, Füceyre Emirliği' nde de otel satın almayı planlıyor...

Vesen Yalıları'nda yüzde 30 indirim fırsatı! Teslimler için geri sayım başladı!

Vesen Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da hayata geçirilen Vesen Yalıları'nda yüzde 30 indirim fırsatı sunuluyor. Projede yer alan konutlar 3.5+1, 4.5+1 ve 5.5+1 şeklinde tasarlandı. 

İBB, Çiller'in arazisi için yapılan plan değişikliğini iptal ettirdi!

Tansu Çiller’e ait Kilyos’taki denize sıfır arazi için getirilen ve yapılaşmayı üç kat artıran imar kararlarına yargı ‘dur’ dedi. İstanbul 14. İdare Mahkemesi, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığını dava eden İBB’yi haklı buldu ve plan değişikliği iptal edildi.

B sınıfı ehliyeti olanlar dikkat! Ehliyet yenileme süresini aşarsanız 12 bin 978 TL cezası var!

B sınıfı ehliyet sahipleri için önemli bir hatırlatma kaydedildi. Buna göre, 31 Aralık 2024 tarihine kadar ehliyetlerini yenilemeyenler ciddi cezalar ile karşılaşabilecekler. Fakat bu cezadan kurtulmak için 15 TL ödeyerek ehliyetlerini yenilemeleri gerekmektedir.

'Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' diyen analist açıkladı: Gram altın son 1 haftada 2.069'dan 1.950'ye geldi!

Altın fiyatları yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Yeni yıla rekorla giriş yapan altının ne zaman alım fırsatı vereceği ise merak konusu olurken, altın analistinden '' Altın alım fırsatı verecek panik yapmayın' açıklaması geldi.

Vakıf GYO VSancaktepe için imzalar atıldı! Yeni proje!

Vakıf GYO VSancaktepe Merkez projesi için sözleşme imzalandı. İşte Vakıf GYO VSancaktepe projesi ile ilgili detaylar... 

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Yüzbinlerce insana ek gelir fırsatı! Bu işlemi yapanın hesabına her ay geri ödemesiz 2 bin 395 TL yatacak!

Nakit birikimleri güvenli bir şekilde değerlendirmek isteyen vatandaşlar için mevduat hesapları cazip bir fırsat oluyor. 50 bin TL'nin 32 ve 46 günlük vade sonunda ne kadar getiri sağladığı araştırılıyor. İşte ekim ayı güncel mevduat faizi hesaplaması...

Tam 7 bankanın faiz getiri hesabı sil baştan değişti! İşte banka banka mevduat faiz hesabı...

Elinde nakit para bulunduran yatırımcılar için finansal geleceklerini şekillendiren en kritik etkenlerden biri mevduat faiz oranları oluyor. Bankaların bu oranları revize etmesi, müşteri kazanmak ve daha kârlı fırsatlar sunmak için düzenli olarak gerçekleşiyor. İşte banka banka mevduat faiz hesabı..

Bu kampanya kaçmaz! İster Toyota C-HR Hybrid'i 120 bin TL daha ucuza alabilirsiniz!

Toyota, Ekim ayında C-HR Hybrid modeli için cazip fırsatlar sunuyor. Otomobil severler için özel olarak hazırlanan bu kampanya, 120.000 TL indirim veya 250.000 TL'ye kadar, 12 ay boyunca %0 faiz fırsatını içeriyor.

Altında düşüşler alım fırsatı mı? İşte altında yol haritası…

Ons altın uluslararası borsalardaki gelişmelere bağlı olarak bugünkü işlemlerde 8,5 ayın en düşük seviyesine geriledi. Orta ve uzun vadede altının geleceğinden umutlu olan uzmanlar, altın fiyatlarındaki düşüşleri alım fırsatı olarak değerlendiriyor.

Bodrum'da uygun tatil fırsatı: Geceliği 1.500 TL'ye kadar düştü

Muğla'nın turizmde öncü ilçesi Bodrum, yerli turistlerin azalmasıyla birlikte yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Bodrum Otelciler Derneği Başkan Yardımcısı Alişir Şahin, "Orta yaş grubu misafirlerimiz Bodrum'a gelmeye başladı. Şu an otellerde yüzde 80 doluluk oranı var" dedi.

Ticaret borsalarında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü! İşte son dakika fındık fiyatları!

Aktarılan son dakika detaylarına göre, Ticaret borsalarında Ağustos 2022-Temmuz 2023 tarihleri arasında 621 bin tonu aşkın fındık işlem gördü.Peki fındık fiyatları ne kadar? İşte son dakika fındık fiyatları...

Fındık alımında TMO fiyatları kaç TL oldu? İşte güncel TMO fındık alım fiyatları 

Güncel fındık alım fiyatları Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO) ve serbest piyasada işlem gören fındıklar için belli oldu. TMO fındık alım fiyatları Ağustos ayı içerisinde hasadı gerçekleştirilen fındıklar için açıklandı. İşte fındık alımında güncel fiyat listesi...

Rixos Füceyre Emirliği otelleri Haberi

Rixos Füceyre Emirliği otelleri

Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) yönelik yatırımlarına devam eden Rixos Hotels, Palmiye Adası'ndaki Palm Dubai'den sonra emirlikler deki DUBAİ Sabriye Ergin ikinci projesini 2014'ün ilk çeyreğine hazırlıyor. 1 Şubat itibariyle açılışı yapılması planlanan otel 180 milyon dolar yatırım bedeline sahip. 

Güçlü ekonomisi ve istikrarlı politikalarıyla son yılların turizm cenneti olan Ras Al Khaimah'ta yeralan Rixos Bab Al Bahr, BAE'deki 'her şey dahil' konseptine sahip en büyük resort oteli olacak. 

Füceyre'de otel alabiliriz Oda satışlarının başladığını belirten Rixos Hotels Eğlence Müdürü Ercan Eliaçık "Tesisimiz ultra her şey dahil olacak. Konsept Ortadoğu'da tek olma özelliği taşıyor. Antalya'da alışmış olduğumuz her şey dahil konseptini BAE'ye taşıyacağız" dedi. Bölgede başka otel de düşündüklerini açıklayan Eliaçık "Bab Al Bahr'dan sonra BAE'nin diğer emirliklerinden Fujairah'ta (Füceyre) bir otel...