16 / 05 / 2024

Rixos Hotels otel projeleri

Rixos Hotels otel projeleri

Türkiye, Rusya, Orta Doğu, Kuzey Afrika, Orta ve Doğu Avrupa’da tesisleri bulunan ve bu pazarlarda hızlı büyüyen lüks otel zinciri olan Rixos Hotels, BAE ve Körfez’den sonra Küba, Meksika, ABD, Karayipler ve uzak doğuya açılıyor.

Serenity Hotels'ten Antalya'ya 5 yıldızlı otel geliyor!

Serenity Hotels, Antalya Alanya'daki yeni otel yatırımı için düğmeye bastı. 279 milyon 357 bin TL'ye mal olacak projede 215 oda yer alacak.

NG Hotels'den Antalya'ya 1.5 milyar TL'lik otel yatırımı!

Sapanca ve Afyon'da toplam 3 otel açılışı yapan NG Hotels yatırımlarına devam ediyor. Grup son olarak Antalya'da 1.5 milyar TL'lik otel yatırımına imza attı. 

Wyndham Hotels-Resorts 20'nin üzerinde otel açacak!

Yaklaşık olarak 95 ülkede 8 bin 900'ün üzerinde oteli olan Wyndham Hotels-Resorts 2021 yılında 20'nin üzerinde otel açacak...

Wyndham Hotels-Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts EMEA Başkanı Dimitris Manikis, turizm sektörünü ve grubun Türkiye planlarını açıkladı. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye'de 12 yeni otel açmayı planlıyor.

Wyndham Hotels ve Resorts 16 yeni otel açacak!

Turizmdeki bu hareketlilik yatırımlara da yansıyor. Wyndham Hotels & Resorts Türkiye’ye 16 yeni otel açacak.

Regnum Hotels'in hedefi butik tarzda otel yatırımları!

Regnum Hotels, 2020'de kişiye özel hizmetlerine ağırlık verecek. Bu çerçevede plan yola butik tarzda otel yatırımlarıyla devam etmek...

Wyndham Hotels & Resorts 15 yeni otel açacak!

Wyndham Hotels & Resorts, 2021 yılının sonuna kadar Rusya, Gürcistan, Kırgızistan, Kazakistan ve Özbekistan bölgesinde toplam 15 yeni otel açmayı hedefliyor...

Titanic Hotels her yıl 5 yeni otel açmayı planlıyor!

Titanic Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün, Avrupa ve Türkiye'de her yıl beş yeni otel açmayı planladıklarını söylüyor.

Rixos, Kuzey Afrika'da 3 yeni otel açacak!

Rixos turizmin gözde pazarlarından Kuzey Afrika'daki portföyünü genişletme kararı aldı. Fettah Tamince'nin turizm şirketi Rixos, 3 yeni otel açmak için çalışma başlattı.

Rixos Hotel'den Katar'da yeni proje!

Rixos Hotels, Qetaifan Island North'u geliştirilmesi ve yönetilmesi için Qetaifan Projects şirketi ile sözleşme imladı. Sözleşmeye göre, Rixos Hotels, Katar'daki otellerin, tema parkların, plaj alanlarının ve alışveriş alanlarının yönetimi ve işletilmesini sağlayacak.

Parkside Hotels & Resorts Group, Türkiye’de otel açacak!

Dünyada 22 ülkede 150'nin üzerinde oteli bulunan İngiltere merkezli otel markası Parkside Hotels & Resorts Group ülkemizde otel açmaya hazırlanıyor..

Rixos Saadiyat Island kapılarını açtı!

Rixos Hotels, Abu Dabi'nin Saadiyat Adası'nda yeni bir yatırıma daha imza attı. Rixos'un Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki dördüncü oteli olan Rixos Saadiyat Island hizmete açıldı.

İHome İnşaat ile Retaj Hotels, Yalova Retaj Resort Otel için anlaştı!

Retaj Hotels & Hospitality Şirketi ile İHome İnşaat, Yalova Retaj Resort Otel'in yönetimi için ortaklık anlaşması imzaladı...

Rixos Hotels otel projeleri Haberi

Rixos Hotels otel projeleri

Lüks otel zinciri Rixos Hotels, Küba, Meksika ve ABD’ye açılıyor. Stratejik büyüme hedefleri çerçevesinde yeni pazarlara açılacak olan Rixos Hotels gelecek beklentilerini Rixos Premium Göcek’te gerçekleştirdiği basın toplantısında açıkladı. 2020 yılına kadar 20 destinasyonda otel sayısını 30’dan 60’a çıkararak yüzde 100 büyümeyi hedefleyen Rixos Hotels, 2014 yılında dünyanın birçok ülkesinden yaklaşık 1 milyon misafir ağırladı. Rixos Hotel Grubu beş yıllık planlaması kapsamında konaklayan misafir sayısını yıllık 2 milyona ulaştırmayı hedefliyor. Avrupa, Asya ve Afrika’da büyümesini sürdüren Rixos Hotels Grubu’nun CEO’su Buğra Berberoğlu “Uluslararası alanda tanınmış bir otel markası olma yolunda, pazarında lider olmak için tüm gücüyle çalışıyoruz” dedi.


Mısır’a 3. otel geliyor


“Hedefimiz 3 kıtanın dışına çıkmak” diyen Berberoğlu hedeflerini şöyle anlattı: “Stratejik büyüme hedefleri çerçevesinde yeni pazarlara açılacak olan Rixos...