28 / 08 / 2024

Rıza Akpolat kuruçeşme villa

Rıza Akpolat kuruçeşme villa

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Conatus Villas Existence Çeşme teslime hazır!

Ekol Sağlık Grubu tarafından İzmir'in Çeşme ilçesinde inşa edilen Conatus Villas Existence teslime hazır. Conatus Villas Existence projesinde villa fiyatları ne kadar? İşte Conatus Villas Existence projesiyle ilgili ayrıntılar...

Biva Yatırım’dan hem denize sıfır hem tarım alanındaki Çeşme Gücücek Koyu için açıklama geldi: Halka ait kalacak! 

İzmir Çeşme Gücücek Koyu’nda denize sıfır parselde hayata geçirilecek olan rezidans projesi ile ilgili bir açıklama yapan Biva Yatırım, haberlerde bahsedildiği gibi plajı özelleştirme, kapatma gibi bir niyetleri olmadığını belirtti.

Konak'ta kentsel dönüşümde 3'üncü dev adım: Gürçeşme 1. Etap Plan Revizyonu kabul edildi!

Konak Gürçeşme 1. Etap Uygulama İmar Planı Revizyonu resmen Meclis'ten geçti. İşte o planlarla ilgili tüm detaylar...

Mistral GYO Çeşme projesinde flaş gelişme! Tapusu alındı!

Mistral Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İzmir Çeşme projesi ile ilgili bir son dakika gelişmesini paylaştı. İşte Mistral GYO Çeşme projesindeki son durum...

Çeşme'de gayrimenkul yatırımlarına katlanarak artıyor! Fiyatlar yerinde durmuyor!

Gayrimenkul Hizmet Ortaklığı (GHO) bünyesinde hizmet veren önde gelen emlak komisyoncularından Özgür Korkmaz, Çeşme'de artan talebin  konut fiyatlarını da artırdığını söyledi. İşte detaylar...

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Swissotel Residences Çeşme'de konutlar güçlü yatırım imkanı sunuyor!

Dünyanın öncü otel grubu Accor çatısı altındaki premium segment Swissotel markası ve Ege bölgesinin güçlü yatırımcıları Miray İnşaat, Dilek Holding, ZA Madencilik konsorsiyumu ile inşa edilecek olan proje Swissôtel Residences Çeşme, dikkatleri üstüne çekmeye devam ediyor. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Pi Yapı'dan Çeşme Ovacık'a 3 milyon dolarlık otel yatırımı!

Pi Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, Çeşme Ovacık’ta 3 milyon dolarlık yeni bir otel yatırımı yapacaklarını müjdeledi. Aydın, “12 ay hizmet verecek. 2022 Haziran’da açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

Rıza Akpolat kuruçeşme villa Haberi

Rıza Akpolat kuruçeşme villa

Yerel seçimlerde halka daha iyi hizmet sunacaklarını, israfı önleyeceklerini vaat ederek seçilen CHP'li belediye başkanları geçen bir yılı aşkın sürede skandallarıyla kounuşuluyor. İçişleri Bakanlığı tarafından FETÖ ve yolsuzluk iddialarıyla görevden alınan CHP'li eski Belediye Başkanı Murat Hazinedar'ın yerine 31 Mart seçimlerinde seçilen Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat da seçim sonrası lüks hayatı ile gündeme geldi. 

"DAHA İYİ HAYAT" SLOGANI

Sabah'tan Erhan Öztürk'ün haberine göre, seçim kampanyasında "Beşiktaş'ta daha iyi bir hayat" sloganını kullanan ve halka daha iyi bir hayat vaadinde bulunan Başkan Akpolat seçildikten sonra kendi hayatını değiştirmeye başladı. Başkan olmadan önce Bahçelievler'de mütevazı bir dairede yaşayan Polat, seçimden sonra önce Ulus'ta lüks bir siteye taşındı. Bu süreçte Akpolat'ın hayatında dikkat çeken değişimler meydana geldi. 

BOĞAZ MANZARALI VİLLA

Başkan Akpolat, son olarak yaşadığı...