03 / 05 / 2024

rıza çakır Manisa 19 Mayıs Stadı zemin açıklaması

rıza çakır Manisa 19 Mayıs Stadı zemin açıklaması

Manisa 19 Mayıs Stadı Müdürü Rıza Çakır, Spor Toto Süper Lig'de 6 Mart Pazar günü yapılacak Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçının Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanacağını söyledi.

O bölgeye 7 ve üzeri deprem uyarısı! Prof. Dr. Naci Görür: Er geç depremle sınanacak!

İstanbul Teknik Üniversitesi Öğretim Üyesi ve yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür, Manisa’nın aktif fay hatları üzerinde kurulduğuna dikkat çekti ve bölgenin er geç depremle sınanacağını söyledi. 

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci Gümüş Maden Metal Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Rıza Akşun ve Sedat Caner Akşun ortaklığında kuruldu.

Asgari ücrete zam mı geliyor? AK Partili Milletvekili açıkladı

Gündemin en çok merak edilen konularının başında Asgari ücrete zam yapılıp yapılmayacağı merak konusu geliyor. Asgari ucret zammına ilişkin müjdeli haber AK Parti Manisa Milletvekili Tamer Akkal'dan geldi. Ücretlerde iyileşmelerin olacağını belirten Akkal, "En kısa zamanda tekrar iyileştirmeler yapı

5 ilde arazi toplulaştırması kararı!

Bugünkü 31614 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı'na göre Afyonkarahisar, Sivas, Iğdır, Manisa ve Bilecik'te bazı yerlerde arazi toplulaştırması kararı alındı.

Kentsel dönüşüm Manisa için hayati projedir!

AK Parti Manisa Milletvekili İsmail Bilen, ilçe genelinde kentsel dönüşüm projelerinin bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğini dile getirdi.

Rıza Akpolat'ın Kuruçeşmede'deki villasında kaçak tadilat iddiası!

Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, seçimden sonra Bahçelievler’deki oturduğu mütevazı evden önce Ulus’taki lüks bir siteye taşındı. Şimdi de kirası aylık 60 bin TL olan Boğaz manzaralı villaya taşınıyor.

Manisa Soma yatırımları masaya yatırıldı!

AK Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi ve Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü ziyaret etti. Toplantıda Soma yatırımları konuşuldu.

Rıza Sarraf’ın Kanlıca’daki yalısında yıkım ertelendi!

Şarkıcı Ebru Gündeş ve Rıza Sarraf’a ait Beykoz Kanlıca’daki kaçak yalılar hakkındaki yıkım kararının mahkeme tarafından durdurulduğu idda edildi. Yalıda Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu’na aykırı tadilat yapıldığı iddiasıyla açılan dava ise sürüyor.

Rıza Sarraf'ın yalı davası ertelendi!

Kandilli'deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescil edilen taşınmazda, izinsiz inşa ve fiziki müdahale yaptırdığı iddia edilen Rıza Sarraf'ın ve inşaatı gerçekleştiren Firuz Akın Han'ın yargılanmalarına devam edildi.

Rıza Sarraf'ın yalısında keşif yapılacak!

İstanbul Kandilli’deki korunması gerekli kültür varlığı olarak tescillenen köşkte, izinsiz inşai ve fiziki müdahale yaptırdığı belirlenen Rıza Sarraf ile inşaatı yapan Firuz Akın Han’ın 10’ar yıla kadar hapisle yargılandığı davada, mahkeme köşkte keşif yapılmasına karar verdi.

Manisa Büyükşehir'den Ali Rıza Çevik İlkokulu açıklaması!

AK Parti Manisa Milletvekili Murat Baybatur’un, Ali Rıza Çevik İlkokulu Projesi ile Cengiz Ergün’ün bir ilişkisinin olmadığı şeklindeki söylemlere yanıt geldi. İşte Manisa Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklama...

Akıllı evler siber saldırıya açık mı?

Yeni nesil akıllı evlerde teknolojiden payını alıyor. Çoğu projelerde karşımıza çıkan akıllı ev konseptlerinde siber saldırı olmaması için müteahhitlere, site yönetimlerine ve kullanıcıya büyük iş düştüğü belirtiliyor. 

Manisa Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi açıldı!

ADD Gençlik Kolları tarafından Manisa'da inşa edilen Ayhan Üngün Kitapevi ve Rıza Beyazduman Gençlik Merkezi hizmete açıldı. Açılış kurdelesini Aynur Üngün, Melek Bozaoğlu ve ADD İlçe başkanı Av. Günhan Bakırlıoğlu ile birlikte kestiler.

rıza çakır Manisa 19 Mayıs Stadı zemin açıklaması Haberi

rıza çakır Manisa 19 Mayıs Stadı zemin açıklaması

Manisa 19 Mayıs Stadı Müdürü Rıza Çakır,  AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Spor Toto 2. Lig'de oynanan Manisaspor-Kocaeli Birlikspor müsabakasından sonra stadın zeminine yönelik eleştirilerin olduğunu kaydetti.


Çimlerin tam anlamıyla kesilmemesinden dolayı maçta sıkıntı yaşandığını belirten Çakır, şöyle konuştu:


"Manisaspor maçında çimleri tam anlamıyla kesmemişler. Çamurla çim karışınca ortaya böyle bir durum çıkmıştı. Hafta sonu oynanacak Akhisar Belediyespor-Fenerbahçe maçı için statta şu an hiçbir sorun yok. Federasyon yetkilileri geldiler ve stadı incelediler. Maçın burada oynanacağı yönünde karar verdiler. Sahanın havalandırmasını yaptık. Vitaminlendirilmesi, gübrelendirilmesi gibi gerekli kök geliştiricilerin hepsini attık. Şu anda olumsuz bir durum söz konusu değil. Federasyondan yetkililer geldi. Sahayı denetledi. Her şeyi kontrol etti."


AA




Haber Yeni Şafak Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Süper Lig'de mücadele veren Akhisar Belediyespor yönetimi, Manisa...