04 / 05 / 2024

rize trabzon her mevsim karadeniz

rize trabzon her mevsim karadeniz

Rize ve Trabzon'un turizme en elverişli alanları Her Mevsim Karadeniz projesi ile belirlenecek, bu belirlemenin ardından yatırımcılar bölgeye davet edilecek

Koza Altın Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için start verdi!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon Araklı'da yeni bakır madeni açmak için start verdi. 

Koza Altın, Trabzon Düzköy'de yeni altın madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri Trabzon'da yeni altın ve daha 5 değerli maden ocağı açmak için düğmeye bastı.

Koza Altın düğmeye bastı! Trabzon'a 2 günde 2'nci maden ocağı!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da ikinci yeni maden ocağı için harekete geçti. İşte detaylar...

Koza Altın, Trabzon'da yeni cevher madeni açıyor!

Cevher madeni sayısını her geçen gün artırmaya devam eden Koza Altın İşletmeleri, Trabzon Araklı'da yeni maden ocağı açmak için düğmeye bastı. 

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Prof. Dr. Osman Bektaş: İstanbul'u beklerken, Trabzon'da her an deprem olabilir! Risk Trabzon'da 2, Rize'de 3 kat arttı!

Beklenen olası büyük Marmara depremi sebebiyle tüm gözler İstanbul'a çevrilmişken; uzmanlar Karadeniz fayında deprem riski olduğunu vurguladı. Prof. Dr. Osman Bektaş, deprem riskinin Risk Trabzon'da 2 kat, Rize'de 3 kat arttığına dikkat çekti. 

Fındık fiyatları il il açıklandı! İşte Rize, Artvin, Trabzon, Giresun il il 5 Şubat 2023 fiyat listesi..

Çiftçiler serbes piyasada yükselişe geçen fındık fiyatlarını sorguluyor. Fındık fiyatları il il açıklandı! İşte Rize, Artvin, Trabzon, Giresun il il 5 Şubat 2023 fiyat listesi.. 

Çiftçilerin beklediği alım fiyatı TBMM'de açıklandı: Geçen senenin en az 3 katı 12 lira olmalı

Türkiye'de 1 milyon aile çay tarımından geçiniyor. Artvin, Rize, Trabzon’da 200 bin 781 hektar alanda çay üretimi yapılıyor. Çiftçiler bu sene yaş çay fiyatının en az 9 lira olmasını bekliyor. Geçen yıl fiyat destekleme ödemesiyle birlikte 4 lira olmuştu.

ÇAYKUR işçi kurası ne zaman? ÇAYKUR 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

ÇAYKUR, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde istihdam edilmek üzere sürekli işçi alımı yapacağını duyurdu. Başvuruların tamamlandığı işçi alım sürecinde gözler kura tarihine çevrildi. ÇAYKUR işçi kurası için tarihi duyurdu...

ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? ÇAYKUR kura tarihini duyurdu!

ÇAYKUR bu yıl Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde 630 geçici işçi alımı yapıyor. İŞKUR aracılığıyla yapılan alımlar için başvurular 28 Şubat ile 5 Mart tarihleri arasında gerçekleştirildi. Başvuruların tamamlanmasının ardından ÇAYKUR işçi alım kurası ne zaman? sorusu gündeme geldi...

ÇAYKUR 630 işçi alacak! İşte başvuru şartları!

ÇAYKUR tarafından, Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerinde işçi ihtiyacı bulunan yaş çay fabrikaları için işçi alımı yapılacak. Peki ÇAYKUR tarafından yapılacak işçi alımlarında şartlar neler? İşte ayrıntılar...

Rizeli marangozdan pandemi sığınağı!

Rize'de her geçen gün ilginç evler inşa edilmeye devam ediyor. Koronavirüs nedeniyle izole yaşam sürmek isteyen marangoz Kadir Aksoy, kendisine ağaç ev inşa etti. 

Ömer Bulut: Trabzon'a 4 milyarlık yatırım yaptık!

TOKİ Başkanı Ömer Bulut, Trabzon'un her yerinde çalışma sürdürdüklerini dile getirdi "Bugüne kadar Trabzon'umuz genelinde 4 milyara yakın yatırım yaptık. En batısındaki Tonya'dan en doğrusundaki Çaykara'ya kadar bu hizmetler ya tamamlandı ya devam ediyor ya da önümüzdeki kısa sürede yapılacak" dedi.

rize trabzon her mevsim karadeniz Haberi

rize trabzon her mevsim karadeniz

Trabozn Sanayi ve Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Suat Hacısalioğlu, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı Mali Destek Programı kapsamında sağlanan mali desteği hazırladıkları projenin Trabzon ve Rize için çok öenmli olduğunu belirtti. Her Mevsim Karadeniz projesi ile Rize ve Trabzon'da turizme en elverişli alanlar belirlenecek ve yatırımcılar bölgeye davet edilecek. 18 ayda tamamlanması planlanan projenin 400 bin liraya mal olması...