02 / 05 / 2024

rizede çekilen filmler

rizede çekilen filmler

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.

Bir TOKİ mağduriyeti de bu şehirden! 2020'de kuraları çekilen konutlar hala teslim edilmedi!

Kuraları 2020 yılında çekilen ve hala teslim edilmeyen TOKİ Konutları ile ilgili olarak bir açıklama da İYİ Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar'dan geldi. Habip Yaşar yaptığı açıklamada vatandaşların maliyet hesaplamalarında mağduriyetler yaşadığını söyledi.

İşte 2023’te Netflix’in Türkiye’de yayımlayacağı filmler!

Netflix Türkiye, 2023’te yayımlayacağı filmleri duyurdu! İşte dünyanın en popüler dijital içerik platformu Netflix’in yayımlayacağı filmler…

Gayrimenkulden çekilen yatırımlar arttı!

MIPIM 2019'da konuşan Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut "Gayrimenkulden çekilen yatırımlar artıyor'' diye konuştu. 

TOKİ Hilvan konutlarında yüzde 10 indirim!

Hilvan'a geçtiğimiz günlerde konut belirleme kuraları çekilen ve yapım aşamasının sonuna gelinen TOKİ konutlarının temel fiyatlarında yüzde 10 indirim yapıldı. Konutların yapımına 2 yıl önce başlandı.

Feryal Gülman'ın 50 milyon liralık villasında Kara Para Aşk dizisi çekiliyor!

Feryal Gülman, katıldığı bir programda Bebek'deki 50 milyon TL'lik villasında çekilen reyting rekortmeni dizi 'Kara Para Aşk'ı anlattı. Gülman, "Evimin benden ünlü olacağı aklıma gelmezdi" dedi...

Esenler Oruçreis kentsel dönüşüm evleri kura sonuçları!

Esenler Belediyesi ve TOKİ işbirliğiyle hayata geçirilen Esenler Oruçreis Mahallesi kentsel dönüşüm konutları bugün çekilen kura ile sahiplerini buldu. İşte Esenler Oruçreis kentsel dönüşüm evleri kura sonuçları ve kuradan fotoğraflar...

Tapu gerçek satış bedeli nedir?

Taşınmaz mal alım satımlarında, tapu dairesinde verilen hizmete karşılık, tapu harcının ödenmesi gerekiyor. Peki tapu gerçek satış bedeli nedir? Tapu gerçek satış bedeli rayiç bedel midir? Yoksa taşınmaz için çekilen kredi bedeli midir?

Adana'da coğrafi ve kent bilgi sistemi görüntülemesi yapılıyor!

Cihan Davulcu, 8 kameralı özel bir cihaz yardımıyla 360 derece çekilen 3 boyutlu görüntülerin, aracın geçiş yaptığı tüm cadde ve sokaklarda 5 metre arayla fotoğraflama yaptığını söyledi.

TOKİ Mamak Kusunlar'da konutlar kura ile sahiplerine teslim edildi!

Mamak Necmettin Erbakan Kültür ve Kongre Sarayı’nda düzenlenen törende, TOKİ tarafından Mamak Kusunlar Bölgesi’nde inşa edilen 1374 konuttan son parti olan 316 konut çekilen kura ile sahiplerine teslim edildi...

EMO raporu açıklandı: Asansör standardının Türkçesi bile yok!

Elektrik Mühendisleri Odası (EMO), Torunlar İnşaat’ta 10 işçinin yaşamını yitirdiği iş cinayetine ilişkin raporunu açıkladı. Ölümlerin uzun ihmaller ve eksiklikler sonucu yaşandığına dikkat çekilen raporda ilginç bilgilere de yer verildi...

Yaz tatili seyircisi, 8 milyona yaklaştı!

Yaz tatili seyircisi, 8 milyona yaklaştı. İlkokul, ortaokul ve lise öğrencilerinin yaz tatilinde olduğu dönem boyunca gösterimdeki filmler, 7 milyon 803 bin 499 seyirci topladı.

Buca Tınaztepe Kampusü'ne ekspres hat!

Büyükşehir Belediyesi'nin "devrim" olarak adlandırdığı aktarmalı ulaşımın hatalarını gündemden düşürmeyen Yeni Asır'ın ısrarlı yayınları sonuç verdi. Geriye çekilen otobüslerden 145 'i pazartesi günü hizmete alınacak.

Pendik'teki hurda araçlar MKE'ye gidecek!

Pendik Belediyesinin hurda araç oto parkı sahipsiz araçlarla doldu. Gelen şikayetler doğrultusunda belediyenin hurda araç deposuna çekilen kullanılmaz durumdaki araçlar, yasal bekleme süresi sonunda MKE’ye teslim ediliyor.

rizede çekilen filmler Haberi

rizede çekilen filmler

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek. film için hazırlıklar başladı. Çekilecek bu filmi Rize Valiliği ve Türk Hava Yolları destekliyor. Sinema filmi için otel, özel uçak, villa ve işadamı Ali Ağaoğlu’nun araç koleksiyonundan bir otomobil tahsis edildi. 


Rize'de çekilecek bu yeni filmin çekimleri başladı ve filmin tanıtımı için İyidere ilçesindeki bir otelde basın toplantısı yapıldı. Toplantıya Rize Valisi Erdoğan Bektaş, AK Parti Rize eski Milletvekili Ali Bayramoğlu, Pakistanlı film şirketi yapımcısı ve aktör Javed Sheikh, başrol oyuncuları Aditi Singh, Danish Taimur ve Saeeda Imtiaz katıldı.



Rize Valisi Erdoğan Bektaş, Rize'de film yapımcılarının aradığı her şeyin olduğunu belirtti. Bektaş, "Bunu onlara anlatmamız kalmıştı. İşadamı Turgut Kıran’ın eşi Günay Kıran villasını tahsis etti, işadamı Ali Ağaoğlu araç koleksiyonundan en özel...