18 / 05 / 2024

Robert Beecham yeraltı malikanesi

Robert Beecham yeraltı malikanesi

Londra'da kendisine ait bir arazide planladığı yeraltı malikânesi projesiyle gündeme gelen ve projesinin engellenmesi için geçen yıldan bu yana belediyeyle mahkemelik olan işadamı Robert Beecham (65), inşaat planı için sonunda yasal izin aldı.

Robert Kiyosaki sıfırdan en tepeye çıkmanın sırrını verdi!

Amerikalı bir iş adamı ve yazar olan Robert Kiyosaki, sıfırdan zirveye tırmanmanın sırrını verdi. İşte ayrıntılar...

Ünlü ekonomist Robert Kiyosaki'den son uyarı: Bu sefer 2008'deki krizden daha kötü olacak

Ünlü ekonomist Robert Kiyosaki, 'çok büyük bir kriz geliyor' diyerek yaklaşan fırtınanın ayak seslerinin şimdiden duyulduğunu ifade etti. Bu gibi kriz dönemlerinin zengin olmak için iyi bir fırsat olduğuna dikkat çeken Kyosaki, ABD'de yaşanacak felaketi de açıkladı.

Fakir Robert RS 770 akıllı robot süpürgede yüzde 15 indirim fırsatı! İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

Fakir Robert RS 770 akıllı robot süpürgede büyük fırsat başladı. Robert RS 770 Akıllı Robot Süpürge'de hem sepette yüzde 15 indirim fırsatı hem de aynı gün eve teslim ve ücretsiz kurulum fırsatı sunuluyor. İşte 30 Haziran 2022 fiyat listesi...

ABD'li emlak milyoneri Robert Durst ömür boyu hapis cezası aldı!

ABD'li emlak milyoneri Robert Durst, arkadaşı Susan Berman’ı öldürdüğü iddiasıyla yargılandığı davada ömür boyu hapis cezasına mahkum edildi.

Konya Meram'da yeraltı otoparkı inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Meram'a yeraltı katlı otopark inşa ediliyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ve Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, söz konusu otoparkın inşaatını inceledi.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Şaşkınbakkal Yeraltı Şubesi Kadıköy'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Aksaray Yeraltı Çarşısı Şubesi bugün Fatih'te 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Robert de Niro’nun ortağı olduğu Nobu Restoran İstanbul’da şube açıyor!

Ünlü oyuncu Robert de Niro’nun da ortakları arasında yer aldığı Nobu Restoran, İstanbul’da şube açıyor.

Robert De Niro İstanbul'da restoran açacak!

Taksi Şoförü, Baba, bu yıl vizyona giren The Irıshman ve daha birçok yapımla izleyicilerin gönlünü kazanan Robert De Niro İstanbul'da restoran açıyor. 

Etel-Robert Baler çiftinin mal paylaşımı nasıl olacak?

Türkiye Musevi Cemaati'nin geçici başkanlarından Sami Herman'ın kızı Etel Baler, Türkiye, Balkanlar ve Orta Doğu'nun lider, dünyanın en büyük üçüncü kenarbandı üreticisi Roma Plastik'in sahibi olan eşi Robert Bey'in tüm mallarının yarısını istiyormuş...

Edremit Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi geliyor!

Edremit Belediye Başkanı Selman Hasan Arslan'ın en önemli seçim vaatlerinden olan Şehit Hamdi Bey Meydanı Kapalı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlemesi Projesi hayata geçiriliyor...

Kayseri'deki yeraltı şehri turizme kazandırılacak! 

Kayseri İncesu'daki yeraltı şehri üzüm hasadı yapan çiftçiler tarafından tesadüfen bulunmuştu. Yeraltı şehrinin turizme kazandırılması hedefleniyor. 

Tekirdağ Süleymanpaşa'ya katlı yeraltı otoparkı ve meydan!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata Katlı Yeraltı Otoparkı ve Meydan Düzenlenmesi'nin açılışı yapıldı.

Robert Beecham yeraltı malikanesi Haberi

Robert Beecham yeraltı malikanesi

İngiltere'nin başkenti Londra'da kendisine ait bir arazide planladığı yeraltı malikânesi projesiyle gündeme gelen ve projesinin engellenmesi için geçen yıldan bu yana belediyeyle mahkemelik olan işadamı Robert Beecham (65), inşaat planı için sonunda yasal izin aldı. Beecham'ın Camden Belediyesi'ndeki arazisinde yapmayı planladığı malikâne, yerin altında toplam 60 metre uzunluğunda bir alanı kaplayacak. İçinde spor salonu, jakuzi, Türk hamamı, sinema salonu ve restoran başta olmak üzere birçok lüks odanın bulunacağı yeraltı malikânesi için ünlü işadamının harcaması toplam 15 milyon sterlini (61.5 milyon TL) bulacak. Belediye, işadamına bölge halkının şikâyeti üzerine projesinin iptali için dava açmıştı. Mahkeme heyetince varılan anlaşma üzerine Beecham, Camden'daki konut yatırımlarına 600 bin sterlin (2.5 milyon TL) hibe edecek.