17 / 05 / 2024

roberto assise benzeyen emlakçı kimi

roberto assise benzeyen emlakçı kimi

Duygu Meltem Yalçınkaya'nın ortağı ve ağabeyi DMY Grup Yönetim Kurulu yardımcısı Mert Yalçınkaya, Ronaldinho' nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'e benzerliği ile herkesi şoke ediyor...

Samsung Galaxy S24 ve S24 Plus: Yeni tasarım ve özellikler hakkında sızıntılar!

Samsung'un son amiral gemisi modeli olan Galaxy S24'ün tasarımı sonunda gün yüzüne çıktı. Yeni Galaxy S24, iPhone'a benzeyen zarif bir tasarımla karşımıza çıkacak.

Realme C53: Uygun fiyatlı android telefon ile gelen yenilikler!

Realme, akıllı telefon pazarındaki yerini sağlamlaştırmak için yeni bir model daha tanıttı: Realme C53. Bu akıllı telefon, iPhone 14 Pro'nun Dynamic Island'ına benzeyen Mini Capsule özelliği ve uygun fiyatıyla dikkat çekiyor.

Microsoft'tan yeni adım! en iyi Windows ses uygulamasını kopyaladı

Windows 11 artık gizlice, popüler bir üçüncü taraf aracı olan EarTrumpet'e çok benzeyen bir ses özelliği barındırıyor.

Elon Musk duyurdu! Twitter’a bir güncelleme daha geldi! Instagram’a benzeyen özelliklerin yanı sıra ne var?

Elon Musk Twitter’a bir güncelleme daha geldiğini duyurdu. Instagram’a benzeyen özellik dikkat çekti. İşte yeni güncellemeyle Twitter’a gelen özellikler…

2 milyon dolarlık vurgun! İşte vatandaşı böyle dolandırdılar

Gelir Garantisi adında ve saadet zincirine benzeyen sistem kuran bir şirketin, büyük vurgunun ardından kayıplara karıştığı iddia edildi. Paraları buhar olan Türkiye'nin farklı şehirlerinden çok sayıda mağdur da yaşananların ardından şüpheliler hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cardi B, New York'tan ev aldı!

Müzik dünyasının ünlü ismi Cardi B, New York'ta saraya benzeyen bir ev satın aldı. Yeni evinden fotoğraf paylaşan ünlü isim, "Kendimle gurur duyuyorum" dedi.

İzmit Önder Apartmanı yıkımı bekliyor!

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde bulunan ve Pisa Kulesi'ne benzeyen Önder Apartmanı için yıkım kararı alınmıştı. Tahliye edilen bina yıkıma hazır hale geldi. 

Ev aramada yeni trend: Komşum bana benzesin!

Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinde daha çok vakit geçiren vatandaşlar komşularını da buna göre seçiyor. Ev arayışında olan vatandaşlar emlakçılara kendilerine benzeyen komşu istediklerini dile getiriyor. 

Türk inşaat şirketlerinden Almanya'ya akın!

Türk inşaat firmaları, Almanya'da yüzlerce limited şirket kurdu. Arsa veya eski evleri alıp yeni lüks konutlar inşa ediyorlar. Bir zamanlar Rusya'ya yapılan akına benzeyen yeni yatırım fırsatında, iyi Almanca bilen emlak sektöründe tecrübeli Türk gençleri aranıyor.

İzmit'teki eğik binalar için yıkım kararı!

İzmit'te 17 Ağustos 1999 depreminde hasar görmesi nedeniyle eğimli duran ve İtalya'da bulunan Pisa kulesine benzeyen 2 binanın yıkımı gerçekleşecek. 

Burj Al Babas ikinci kez konkordato başvurusu yaptı!

Bolu Mudurnu'da yalnızca Arap müşterilere satışı gerçekleşen ve şatolara benzeyen mimari yapısıyla gündeme oturan 'Burj Al Babas' projesinin sahibi şirket, yeniden konkordato başvurusu yaptı.

Bechkam ailesi evlerine yapay göl yaptıracak!

Victoria-David Beckham çifti saraya benzeyen kır evlerine yapay göl yaptıracak.

Roberto Bravo Çin’de mağaza açtı!

Venedik ve Moskova’da mağazaları olan Roberto Bravo, Çin’in Tianjin şehrinde bir mağaza açarak Asya pazarına girdi.

roberto assise benzeyen emlakçı kimi Haberi

roberto assise benzeyen emlakçı kimi


Emlak Kraliçesi Duygu Meltem Yalçınkaya'nın ortağı ve ağabeyi DMY Grup Yönetim Kurulu yardımcısı Mert Yalçınkaya, Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Roberto Assis'e benzerliği ile herkesi şoke ediyor. Çalışma arkadaşları ve yakınları tarafından Roberto Assis'e benzetilen Mert Yalçınkaya bu durumdan hayli memnun.Yalçınkaya ''Assis'e benzerliğimden dolayı emlak satışlarında büyük bir patlama olacağına...