30 / 04 / 2024

Rönesans hollanda projeleri

Rönesans hollanda projeleri

Rönesans Holding, geçen yıl satın aldığı Ballast Nedam ile Hollanda Rotterdam'da yol ve tünellerden oluşan yaklaşık 1 milyar avro tutarındaki kamu özel ortaklığı (PPP) projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Rönesans İnşaat'ın Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Rönesans İnşaat’ın Hollanda'daki Schiphol Havalimanı projesini kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Rönesans, Hollanda’daki projeyi bitiremedi Schiphol Havalimanı sözleşmesi feshedildi' başlıklı yazısı...

Rönesans Holding'in inşaat projeleri pandemiden nasıl etkilendi?

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp, şirketin büyüme stratejilerine ve pandemide yaşadıklarına ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Hollanda'nın en uzun kara tünelinde Rönesans Holding imzası!

Rönesans Holding'in Hollanda'daki grup şirketi Ballast Nedam tarafından hayata geçirilen ülkenin en uzun kara tüneli Gaasperdammertunnel'in iki kuzey geçidi trafiğe açıldı

Rönesans'ın Blankenburg Bağlantı Yolu projesine ödül!

Avrupa’nın stratejik projelerine imza atan Rönesans, iştiraki Ballast Nedam ile Hollanda’nın en büyük PPP projesi “Blankenburg Bağlantı Yolu”nun inşasını sürdürüyor.

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar avroluk proje!

Rönesans Holding, geçen yıl satın aldığı Ballast Nedam ile Hollanda Rotterdam'da yol ve tünellerden oluşan yaklaşık 1 milyar avro tutarındaki kamu özel ortaklığı (PPP) projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Rönesans'tan Hollanda'ya 1 milyar euroluk PPP projesi!

Rönesans Holding, Hollanda Rotterdam’da yaklaşık 1 milyar euro tutarında, yol ve tünellerden oluşan PPP projesine imza atmaya hazırlanıyor.

Amsterdam Arena, Rönesans ile yeniden doğuyor!

Rönesans Holding bünyesindeki Hollanda’nın 139 yıllık inşaat şirketi Ballast Nedam, ülkenin simge stadyumu Amsterdam ArenA’da gerçekleştirilecek en geniş çaplı renovasyon çalışmasına başlıyor.

Turkcell ve Rönesans’tan ‘Dijital Hastane Dönemi’ni başlatacak güçbirliği!

Turkcell, Rönesans Sağlık Yatırım ile 500 milyon TL’lik dev bir işbirliğine imza attı. Şehir hastaneleri projeleri kapsamında 5 yıl süreyle hastane bilgi yönetim sistemleri, dijital altyapı ve işletmesi Turkcell tarafından uçtan uca sunulacak.

Rönesans İnşaat, Ballast Nedam'ın en büyük hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, Hollanda merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9'luk hissesini 6 milyon euro karşılığında satın aldı. Rönesans İnşaat, bu anlaşma ile şirketin en büyük hissedarı oldu.

Rönesans İnşaat Ballast Nedam'ın en büyük hissedarı oldu!

Rönesans İnşaat, Avrupa’daki faaliyet alanını genişletmeye devam ediyor. Rönesans İnşaat, Hollanda merkezli Ballast Nedam NV şirketinin yüzde 19,9’luk hissesini 6 milyon Euro karşılığında satın aldı.

Rönesans Sağlık'ın Yozgat Şehir Hastanesi finansal kapanış imza töreni 2 Haziran'da!

Rönesans Holding Grup Şirketlerinden Rönesans Sağlık Yatırım olarak, kamu özel ortaklığı ile yapılan şehir hastaneleri projeleri için (Public Private Partnership-PPP) önemli bir adım daha atmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Rönesans Gayrimenkul, Maltepe'de yeni karma projeye hazırlanıyor!

Rönesans Gayrimenkul Yatırım Genel Müdür Yardımcısı Işıl Dinçer, Rönesans Gayrimenkul'ün yatırımları, yeni projeleri ve yeni satışa çıkmasına rağmen yoğun ilgi gören Rönesans Sayfiye projesiyle ilgili sorularımızı yanıtladı...

Rönesans Holding konut projelerine ağırlık verecek!

Rönesans Holding Başkanı Ilıcak, "Avrupa'da son dönemde oluşan krizle birlikte oradaki fırsatları değerlendirmek istiyoruz. Yeni şirket alımlarına bakacağız. Altyapı ile ilgili Türkiye, Rusya ve Avrupa'da projeleri takip edeceğiz" dedi...

Rönesans hollanda projeleri Haberi

Rönesans hollanda projeleri

Rönesans Holding, geçen yıl satın aldığı Ballast Nedam ile Hollanda Rotterdam'da yol ve tünellerden oluşan yaklaşık 1 milyar avro tutarındaki kamu özel ortaklığı (PPP) projesine imza atmaya hazırlanıyor. 


Holdingden yapılan açıklamaya göre, Rönesans, dünyanın lider müteahhitlik şirketleri arasında yer alma hedefiyle organik ve inorganik büyümesini sürdürüyor. 


Bu amaçla Avusturyalı Alpine Bau şirketinin İsviçre'deki iştiraki Hergiswil ve Alman Heitkamp şirketini bünyesine katan Rönesans Holding, Hollandalı inşaat şirketi Ballast Nedam'ın da tamamını satın aldı.


Satın almaların ilk sonucu olarak, Avrupa'nın 100 yıllık hayali, dünyanın en uzun tüneli Goothard Base'i hayata geçiren ve Zürih ile Milano'yu birbirine bağlayan şirket, şimdi de Rotterdam'da yollar ve tünellerden oluşan devasa bir proje için ilk adımları atıyor.


Hollanda'nın en merkezi bölgelerinden Rotterdam'da hayata geçecek "A24 Blankenburg-Verbinding"in ihalesi, geçici olarak Rönesans...