18 / 05 / 2024

Rota Aydınoğlu fiyatları

Rota Aydınoğlu fiyatları

Rota Aydınoğlu'nda şeker gibi fırsat sunuluyor. Projede peşin alımlarda 1+1 daireler 224 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

Raporlar ‘Konut fiyatları düşüyor’ diyor, Peki vatandaş ne hissediyor!

BETAM tarafından açıklanan rapora göre son 8 aydır konut fiyatları reel olarak düşüyor. Peki raporlardaki bu düşüş piyasaya nasıl yansıyor? Vatandaş ne hissediyor? İşte vatandaşın cevabı…

Emlak fiyatları düşüyor, konut alamayan vatandaş arsaya yöneliyor!

Emlak uzmanları yaptığı açıklamada son altı aydır piyasa fiyatlarında düşüş olduğunu belirterek, vatandaşların buna rağmen yatırım amaçlı konut almadıklarını ve arsaya yöneldiklerini söyledi.

Hollanda’da son 6 aydır konut fiyatları yükselmeye devam ediyor! Ortalama konut fiyatları 421 bin euroyu aştı!

Hollanda’da son altı ayda konut fiyatları peş peşe yükselmeye devam ediyor. Kasımda ortalama konut fiyatı 421 bin euroyu aştı.

Fahiş kira artışı nedeniyle sağlık merkezine kilit vuruldu! 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı! 

Kira fiyatlarında uygulanan fahiş rakamlar bu kez Muğla’nın Bodrum ilçesindeki 20 No’lu Aile Sağlığı Merkezi'ne vurdu. 8 bin lira olan kira 70 bine çıktı...

Konutta yeni rota boş daireler oldu! Fiyatlar yüzde 15 arttı!

Kira artışlarının yüzde 25’le sınırlandırılması, yatırımcının rotayı boş dairelere çevirmesine sebep oldu. Boş konutların fiyatları ise yükselen taleple yüzde 10-15 arttı. İşte ayrıntılar...

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akgünoğlu Grup İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Akgünoğlu tarafından kuruldu.

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstünoğlu İnşaat Ve Spor Salonu İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Ruhi Avcıoğlu tarafından kuruldu.

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Düzgünoğlu İnşaat Çatı İzolasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da kuruldu.

Tarım Kredi Kooperatifleri'nden gıda ve gübre fiyatlarını düşürecek iki proje geliyor

Çiftçilerin en önemli girdi kalemleri arasında yer alan gübre fiyatlarına geçtiğimiz günlerde zam yapılmıştı. Tarım Kredi Kooperatifleri Genel Müdürü Hüseyin Aydın, zamlanan fiyatların ne zaman düşeceğini açıkladı. İşte Aydın'ın açıklamasından dikkat çeken detaylar..

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğulları Metal İnşaat Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta Osman Kaplaner tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayd21 Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  tarafından Muhammet Can Tunç,  Furkan Aydınoğlu kuruldu.

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekintaş Emlak Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Can Aydınoğlu tarafından kuruldu.

Rota Aydınoğlu fiyatları Haberi

Rota Aydınoğlu fiyatları

İstanbul'un Maltepe bölgesine hayata geçirilen Rota Aydınoğlu projesinde satışlar devam ediyor. Aydınoğlu İnşaat güvencesiyle yükselen projede şeker gibi fırsat sunuluyor. 

Rota Aydınoğlu projesinde peşin alımlarda 1+1 daireler 224 bin TL, 2+1 daireler 340 bin TL, 3+1 daireler 475 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Projede ayrıca şirket bünyesinde senetle 60 ay taksit imkanı da sunuluyor. 

Maltepe Rota Aydınoğlu projesindeki 1+1 daireler 54-82 metrekare, 2+1 daireler 82-134 metrekare, 3+1 daireler 130-162 metrekare alana sahip. Toplam 439 dairenin yer aldığı proje 6 blok olarak yükseliyor. 

Güvenlik, ve 3 katlı kapalı otopark imkanının sunulduğu Rota Aydınoğlu projesinde fitness salonu, kapalı yüzme havuzu, buhar odası, bilardo, masa tenisi, çocuk oyun alanları, peyzaj, sauna, fitness salonu ve yürüyüş alanları gibi sosyal imkanlar da sunuluyor. 

Tel: 444 63 48  

Web:...