30 / 04 / 2024

royal plus teslim tarihi

royal plus teslim tarihi

Royal Plus daire fiyatları minimum 161 bin lira olarak belirlendi, projedeki konutlar banka kredisine uygun

Genyap Oxygen Plus teslim tarihi!

Genyap tarafından  İstanbul'da inşa edilen Genyap Oxygen Plus projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri bulunuyor. Peki 4 bloktan oluşan Genyap Oxygen Plus projesinin teslim tarihi ne zaman? İşte merak edilen sorunun cevabı…

Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim?

Kuzeyşehir Plus projesi 102 konuttan meydana geliyor. Peki Yücesoy Mühendislik imzasıyla hayata geçirilen Kuzeyşehir Plus ne zaman teslim edilecek?

Royal Garden Kartal Nisan'da teslim!

Royal Group imzası ile hayata geçirilen Royal Garden Kartal projesi Nisan ayında teslim edilecek...

Babacan Port Royal teslim bilgisi!

Babacan Port Royal teslim bilgisi için haberimizi inceleyebilirsiniz. Babacan Port Royal projesinde fiyatlar 279 bin TL'den başlıyor...

Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi!

Babacan Port Royal projesi İstanbul Yeşilköy'de Babacan Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Yeşilköy Babacan Port Royal teslim tarihi ne zaman?

Strada Plus Akzirve teslim tarihi!

Strada Plus projesi İstanbul Bahçeşehir'de Akzirve Gayrimenkul tarafından inşa ediliyor. Strada Plus Akzirve teslim tarihi ne zaman?

Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi!

216 Koru Plus Evleri 295 bin TL'den başlayan fiyatlarla Anadolu Yakası Çekmeköy Taşdelen'de hayata geçirildi. Taşdelen 216 Koru Plus teslim tarihi ne zaman?

Akzirve Strada Plus teslim tarihi!

Strada Plus Evleri yüzde 1 peşinatla ev sahibi olma avantajı sunuyor. Akzirve Strada Plus teslim tarihi ne zaman?

Royal Garden Royal Group teslim tarihi!

Peşin ödemelerde yüzde 15 + yüzde 15 indirim yapılan Royal Garden projesi İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Royal Group teslim tarihi ne zaman?

Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi!

Royal Garden projesi 13 katlı beş blok olarak Royal Group tarafından İstanbul Kartal'da hayata geçirildi. Royal Garden Evleri Yakacık teslim tarihi ne zaman?

Yakacık Royal Garden teslim tarihi!

Yakacık Royal Garden teslim tarihi Şubat 2019 yılı olarak belirtiliyor. Royal Garden Yakacık'ta 200 konut olacak...

Kartal Royal Garden Yakacık teslim tarihi!

Kartal Royal Garden Yakacık teslim tarihi Şubat 2019 yılı olarak belirtiliyor. Royal Garden Yakacık'ta ön talep süreci başladı...

Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

Göl Plus projesi İstanbul Küçükçekmece'de Invest İnşaat, 24 Gayrimenkul ve Urke İnşaat ortaklığı ile hayata geçirildi. Peki Göl Plus Konutları ne zaman teslim?

royal plus teslim tarihi Haberi

royal plus teslim tarihi

Uran Holding imzasıyla yükselen Royal Plus 11 bin 644 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje 192 konuttan meydana geliyor. Royal Plus daire fiyatları 161 bin liradan başlıyor.


1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut tiplerinin bulunduğu Royal Plus 'ta teslimler Temmuz 2014'te gerçekleşecek. 11 katlı 3 blok halinde hayat geçirilen Royal Plus 'ta banka kredisi ile konut sahibi olmak mümkün. Royal Plus daire fiyatları minimum 161 bin lira olarak belirlendi.


Royal Plus daire fiyatları: 

1+1 daireler161 bin liradan,

2+1 daireler 244 bin liradan,

3+1 daireler 343 bin liradan,

4+1 daireler 419 bin liradan,

5+1 daireler 775 bin liradan başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.


Royal Plus Ankara 'da; basketbol ve voleybol sahaları, hamam ve buhar odaları, bay-bayan sauna ve süs havuzları, yüzme havuzu, özel fitness center ve yürüyüş parkuru...