15 / 05 / 2024

Rüknedin Can

Rüknedin Can

Canlar Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi, Rüknedin Can tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta Ataşehir, Küçükbakkalköy Mahallesi, Başöğretmen Caddesi'nde kuruldu.

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptık!

Başlattığı kentsel dönüşüm çalışmaları ile dikkat çeken KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, yaptığı açıklamada kentsel dönüşümü seçim için değil, can güvenliği için yaptıklarını söyledi.

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi ticaret alanına çevrilecek! 

Antalya'daki Haşim İşcan Kültür Merkezi’nin yaklaşık 10 bin metrekarelik kültür alanın ticaret alanına çevrileceği haberi gündeme bomba gibi düştü. İşte söz konusu çalışmalara ilişkin merak edilenler...

İnşaat sektörü Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabilir!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Başkanı Yavuz Işık yaptığı açıklamada inşaat sektörünün hem büyüme konusunda hem de Kur Korumalı Mevduat'ın tasfiyesinde can simidi olabileceğini söyledi.

Konut sektörüne can suyu olacak! İmar yönetmeliğinde değişikliğe gidildi!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı konut arzını artırmak için harekete geçti. Gayrimenkul sektörüne adeta can suyu olacak yeni imar yönetmeliği belli oldu.

Yatırım yapmak için can atanlar beklesin! İslam Memiş altın fiyatları için kritik açıklama yaptı!

Gram altın 1650 TL seviyesini geçerek rekor kırarken yatırım yapmak için can atan vatandaşlara İslam Memiş'ten uyarı geldi. Bekleyin...

Prof. Dr. Naci Görür'den peş peşe deprem açıklaması: İstanbul'da can kaybı yaratacak bina sayısı 90 bin! 

Yer Bilimci Prof. Dr. Naci Görür, olası İstanbul depreminde can kaybı yaratacak bina sayısının 90 bin olduğunu açıklayarak, çözüm önerilerini sıraladı.  

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Canöz Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Özçelik tarafından kuruldu.

Yeni Evim kampanyası inşaat sektörüne can suyu olacak! 

Orta gelirlilere dönük, "Yeni Evim” isimli konut kampanyası ile ilgili son dakika detayları peş peşe resmen açıklandı. Ege Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, yeni konut finansman modeli ile ilgili açıklamalarda bulundu. İşte ayrıntılar...

Analistlerden yatırımcıların canını yakacak altın açıklaması: Kolay düşüş yaşanabilir...

Altın fiyatları, dolar kurunun etkisi ve ABD tahvil getirilerindeki artışın olumsuz etkenlerinden dolayı dalgalı seyre geçti. Altın fiyatları için' kolay düşüş' açıklaması yapan analistler yatırımcıları uyardı: Canınız yanabilir! İşte detaylar...

Yabancıya konut satışı, sektöre can suyu oldu!

Golden Sign Kurucu Ortağı Gül Gül, yabancıya konut satışı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, satışların gayrimenkul sektörüne can suyu olduğunu söyledi.

We Can Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

We Can Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi  Beylikdüzü’nde 2 milyon 750 bin TL sermaye bedeli ile Ezzeldın Abdelr ve  Haıtham Abdelmo tarafından kuruldu.

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Can Profil Yapı Malzemeleri Ve Ahşap Ürünleri Pazarlama Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Kazımcan Demirtaş tarfaından kuruldu.

Ctz Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ctz Yapı Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Kürşat Canıtez tarafından kuruldu.

Rüknedin Can Haberi

Rüknedin Can

Canlar Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi, Rüknedin Can tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 29 Aralık'ta kuruldu. 


Canlar Teknik Yapı İnşaat Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi iş konusu;  A- İNŞAAT YAPI, TAAHHÜT  VE YAPI MAZLEMELERİ:   1.Şirket her türlü konut,kat karşılığı, kentsel dönüşüm projelerine katılma, işyeri,hastane, okul, toplu konut işleri, sanat yapıları, yat, benzin istasyonları,ibadet yerleri, spor tesisleri, istasyonlar, anıtlar, turistik ve zirai tesisler inşaatı, huzur evleri inşası işletilmesi kiralanması ya da kiraya verilmesi.   2.Şirket her türlü yapıların ısıtma, yalıtım, soğutma, havalandırma, klima, sıhhi tesisatı, gaz, doğalgaz, hava ve bilumum tesisat işlerini yapar ve taahhüt eder.   3.Her türlü yapı ile ilgili yapı elemanlarının ve kent mobilyalarının (aşık taşı,bordür, çit direği, oturma, gurupları, konteynır, büfe v.b...