19 / 05 / 2024

Rulman Akademisi ücretsiz eğitim

Rulman Akademisi ücretsiz eğitim

Yeni binalarında geçen yılın haziran ayında açılışını gerçekleştirdikleri Türkiye'nin ilk Rulman Akademisi'ni hayata geçirdiklerini aktaran Eymak Grup Dış Ticaret Müdürü Selim Tanyel, akademide sektör temsilcilerine ücretsiz eğitimler verildiğini kaydetti

ERA’dan gayrimenkul profesyonellerine ücretsiz eğitim!

ERA Türkiye, bünyesinde bulunan Gayrimenkul Akademisi’nde profesyonellerine ücretsiz eğitim ve seminerler veriyor.

Lüleburgaz Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması başladı!

Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Yıldızları Kadın Akademisi Mimari Proje Yarışması düzenliyor. Yarışmaya katılacak projelerin 29 haziran 2015 tarihine kadar teslim edilmesi gerekiyor. Yarışmanın birincisine 30 bin TL ödül verilecek.

Wyndham Rewards otellerinde ücretsiz konaklama imkanı artık kolay!

Sadece 15 bin puanlık bir ödül oranı ve her konaklamada bin puan garantisi ile üyeler, 7 bin 500’den fazla Wyndham Rewards otelinde ücretsiz konaklama imkanına artık daha kolay ulaşabilecek.

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı!

Ankara'daki ORS Rulman Fabrikası’nda yangın çıktı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı ekipleri, Eskişehir Yolu 60. Kilometredeki ORS Rulman Fabrikası’nda çıkan yangına anında müdahale edip kontrol altına alarak söndürdü.

Antalya Döşemealtı'na ücretsiz 3 tip ev projesi!

Döşemealtı Belediyesi bir ilki gerçekleştirerek köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı.

Döşemealtı Belediyesi'nden köyde yaşayanlara ücretsiz tip ev!

Döşemealtı Belediyesinin ücretsiz verdiği projelerle köyüne ev yaptıracak vatandaşlar inşaat maliyetinden önemli oranda tasarruf yapmış olacak...

Döşemealtı'nda ücretsiz tip ev projesi veriliyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi köy tüzel kişiliği kanunla kaldırılıp mahalleye dönüştürülen köylerde yaşayanlara ücretsiz tip ev projesi vermeye başladı. Vatandaşların inşaat maliyetinden önemli oranda tasarruf yapmış olacağına dikkat çekildi.

İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi, Erzurum'da bağışlarla inşa edilecek!

Erzurum'da 61 dönüm alan üzerinde inşa edilecek olan İslami İlimler Akademisi Külliye Projesi, bağışlarla inşa edilecek. 1.000 TL'lik bağışla 1 metrekare alanın maliyeti çıkarılacak.

İSPARK acil servislerde ücretsiz vale hizmeti verecek!

İstanbul Otopark İşletmeleri'nce (İSPARK) hayata geçirilen projeyle hastanelerin acil servislerine araçlarıyla gelen hasta ve yakınlarına ücretsiz vale hizmeti verilecek. Projeyle hastane işlemlerinin zaman kaybedilmeden yapılabilmesi hedefleniyor.

Küçükçekmece'de ücretsiz emlak danışmanlığı programı!

Küçükçekmece Belediyesi’ne bağlı olarak hizmet veren Hayat Okulu, onlarca branşta yüzlerce kişiyi ücretsiz kurslarda meslek sahibi yapıyor. Okul, şimdi de emlak sektörüne kalifiye eleman kazandıracak.

UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi!

Çağrı Merkezlerine eğitim ve danışmanlık hizmeti veren sektörünün lider firması UNIQ Eğitim ve Danışmanlık, geliştirdiği eğitim akademilerine bir yenisini daha ekledi. UNIQ’ten eğitim programı: İkna Gelişim Akademisi...

Eymak'ın Rulman Akademisi'nde ücretsiz eğitimler veriliyor!

Yeni binalarında geçen yılın haziran ayında açılışını gerçekleştirdikleri Türkiye'nin ilk Rulman Akademisi'ni hayata geçirdiklerini aktaran Eymak Grup Dış Ticaret Müdürü Selim Tanyel, akademide sektör temsilcilerine ücretsiz eğitimler verildiğini kaydetti

Erzurum'da belediye turistlere ücretsiz tarihi mekanları gezdiriyor!

Kış turizmi vesilesiyle Erzurum ’a gelen yerli turistler, Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin ücretsiz organizasyonuyla rehberler eşliğinde tarihi mekânları gezerek, Erzurum tarihiyle ilgili geniş bilgiye sahip oluyorlar.

Rulman Akademisi ücretsiz eğitim Haberi

Rulman Akademisi ücretsiz eğitim

Türkiye'nin 1 milyar dolarlık rulman pazarında yanlış montaj, demontaj ve depolama gibi nedenlerle yüzde 20'ye varan yüksek bir hasar oranıyla karşı karşıya kaldığını anlatan Tanyel, "Bu, ekonomi için büyük bir kayıp. Akademide verilen eğitimlerle bunun önüne geçerek, sektörümüze katkı sağlamayı amaçlıyoruz" dedi. 


Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesi'nde 10 bin metrekare kapalı alana sahip Eymak Plaza'nın açılışını geçen yıl Haziran ayında gerçekleştiren Eymak Grup, plazada iki derslikten oluşan Rulman Akademisi'ni hayata geçirdi. Akademide tüm sektöre açık ve ücretsiz eğitim verdiklerini kaydeden Selim Tanyel, "Türkiye'deki rulman tüketiminin yaklaşık yüzde 20'si eğitimsizlik nedeniyle baştan çöpe gidiyor. Akademide vereceğimiz eğitimlerle bu kaybı önlemeyi amaçlıyoruz" diye konuştu. 


Rulman Akademisi'nde periyodik olarak şirket mühendislerinin rulmanla ilgili genel bilgileri sektör temsilcilerine aktardığını ifade eden Tanyel, rulman montaj ve...