05 / 05 / 2024

Ruşen Ekşi .evli mi

Ruşen Ekşi .evli mi

Ekşiler Mermer ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Ekşi, çocukluk arkadaşı sitilist öznur Güneş'le Çırağan Sarayı'nda yapılan muhteşem düğünle evlendi. Düğün organizasyonunu Vakko yaptı.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Murat Kurum'un 650 bin konut vaadi gerçekçi değil!

Cumhur İttifakı'nın İstanbul adayı Murat Kurum'un 650 bin konut vaadini eleştiren, KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt bunun gerçekçi olmadığını söyledi. İşte KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt'un resmi sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı o paylaşım...

Konut kiraları artacak mı?

Mars Gayrimenkul kurucu ortağı Samet Hızalan, geçen hafta Hazine ve Maliye Bakanlığı tarafından kira gelirlerinin doğru beyanı için kapsamlı bir çalışma başlatıldığını ve bu kapsamda 4.5 milyon konutun analiz edildiğini hatırlatarak, Bakan Şimşek için ''aba altından sopa gösterdi.' dedi.

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Academy Ekşi İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Academy Mimarlık Restorasyon İnşaat ve Enes Ekşi İnşaat ortaklığında kuruldu.

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar?

Polat Şen kimdir? Polat Şen ne iş yapar? Hangi görevlerde bulundu? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Polat Şen ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Türkiye'de en çok iş bulan meslekler belli oldu! Bakan Işıkhan açıkladı: 272 bin 419 işçi aranıyor!

İŞKUR'un yayımladığı rapora göre, Türkiye genelinde en çok işçi arayan 3 sektör, en fazla işçi aranan 10 meslek bulunuyor. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan detayları paylaştı.  

S&P Global: Türkiye'de enflasyon hedefleri daha gerçekçi hale geldi!

S&P Global Kıdemli Direktörü Frank Gill Türkiye'de ekonomi politikalarında önemli bir dönüşüm olduğunu ve yabancılar tarafından para politikasının yakından takip edildiğini söyledi. Gill, “Enflasyon hedefleri daha gerçekçi görünüyor” dedi.

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşi Oğlu Yıkım Hafriyat Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 6 milyon TL sermaye bedeli ile Özcan Ekşi ve Şazi Ekşi ortaklığında kuruldu.

Eyüp Ekşi kimdir? Hangi alanlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Eyüp Ekşi hangi şirketlerde üst düzey yönetici olarak çalıştı? İdealist GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Eyüp Ekşi’nin biyografisi...

İş arayanlar dikkat! En fazla açık işte bu mesleklerde! İŞKUR resmen açıkladı!

İŞKUR'a kayıtlı işsiz sayısı açıkladı. Haziranda kayıtlı işsiz sayısı 2 milyon 601 bin 582 kişi oldu. En fazla işçi açığı olan mesleklerse Özel Güvenlik Görevlisi ve Turizm ve Otelcilik Elemanı ve Satış Danışmanı” oldu.

Türkiye’de mezunları en çok para kazanan bölümler hangileri? Lisans ve önlisans için tek tek açıklandı!

TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, Türkiye'de lisans mezunlarının kayıtlı istihdam oranı yüzde 71,7 şeklinde olurken; lisans mezunlarında ortalama iş bulma süresi ortalama 13,9 ay olarak belirlendi. İşte en çok iş bulabilen ve en çok kazandıran bölümler...

Bakan Şimşek iş dünyası ve bankacılar ile ne konuştu? İşte görüşmelerin perde arkası!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek bugün TÜSİAD ve Türkiye Bankalar Birliği üyeleri ile bir araya geldi. Bakan Şimşek, her iki görüşmede de tarafların mevcut duruma ilişkin tespit ve önerilerini dinlerken, yeni döneme ilişkin hedeflerini paylaştı.

Son yağışlar ayçiçek gelişimini destekledi! Çiftçiler dikkat! Borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? 

Tohum ekim dönemi ve sonrasındaki yağışlarla gelişen ayçiçekleri üreticilerin yüzlerini güldürdü. Peki borsalarda ayçiçek fiyatları ne kadar? İşte 10 Haziran 2023 fiyat listesi...

Ruşen Ekşi .evli mi Haberi

Ruşen Ekşi .evli mi

Ekşiler  Mermer ve İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ruşen Ekşi, çocukluk arkadaşı sitilist Öznur Güneş'le Çırağan Sarayı'nda yapılan muhteşem düğünle evlendi. Orgaizasyonunu Vakko'nun yaptığı düğünde gelin Güneş, modacı kardeşi Gülnur Güneş'in hazırladığı gelinliği, Ruşen Ekşi ise Tom Ford imzalı damatlığı giydi. 


BAKANLAR DÜĞÜNDE 

Sanat, iş, siyaset ve spor dünyasını buluşturan nikahta Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Spor Bakanı Ömer Çelik ve Tolga Ağar gelinin şahitliğini. Dışişleri Bakanı Mevliit Çavuşoğlu, İstanbul Milletvekili Hüseyin Bayraktar ve iş adamı Mithat Ekşi ise damadın şahitliğini yaptı. Nikahın ardından Sibel Can sahne aldı. 

Gecenin finalini ise Serdar Ortaç yaptı. Çift balayı için 20 günlük Amerika gezisine...