04 / 05 / 2024

rüştü reçberin bahçesi yandı

rüştü reçberin bahçesi yandı

Aralarında eski milli kaleci Rüştü Reçber'in villasının da bulunduğu lüks yerleşim yerlerine doğru yayılan yangının yayılmaması için karadan yapılan çalışmalar yetersiz kalınca havadan da söndürme çalışmaları yapıldı...

Yargı, Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi yapımına ilişkin 2. planı da iptal etti!

Yargı, Mimarlar Odası Ankara Şubesi’nin açmış olduğu dava sonucunda Atatürk Kültür Merkezi alanlarında Millet Bahçesi’nin 2. planını da iptal etti. İşte konu ile ilgili detaylar...

Başkent Millet Bahçesi projesi için mahkemeden yürütmeyi durdurma kararı!

Atatürk Kültür Merkezi alanına yapılan Millet Bahçesi’ne ilişkin açılan dava sonucunda Ankara 13. İdare Mahkemesi, yürütmeyi durdurma kararı verdi. İşe konu ile ilgili detaylar...

Ankara'ya yeni millet bahçesi geliyor! Bu ilçede yaşayanlar dikkat!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı başkent Ankara'daki yeni millet bahçesi projesi için düğmeye bastı. Paylaşılan detaylara göre, millet bahçesi projesi Keçiören'de inşa edilecek.

Atatürk Havalimanı inşaatındaki son plan ortaya çıktı! Millet Bahçesi yapılacaktı

Cumhuriyetin ilk yıllarında temeli atılan Atatürk Havalimanı, Millet Bahçesi'ne dönüştürülecek. Proje kapsamında havalimanında uçuşlar durduruldu. Geçtiğimiz Mayıs ayında Millet Bahçesi projesinin temeli atıldı ancak yeni imar planında olmayan bir gelişme dikkat çekti.

TOKİ'den o ilde yaşayanlara müjde! 94.1 milyon TL'lik millet bahçesi geliyor!

TÜİK verilerine göre; Türkiye’nin en düşük gelirli kentlerinin başında yer alan Bitlis’e, TOKİ 94 milyon 123 bin TL'te millet bahçesi inşa etmek için ihaleye çıktı...

Ağrı Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün saat 14:30'da gerçekleştirecek.

Ağrı'ya Millet Bahçesi müjdesi!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı'da yeni millet bahçesi inşa edecek.

Diyarbakır'da yeni millet bahçesi için geri sayım başladı!

Diyarbakır Bismil'de hayata geçen millet bahçesi projesi tamamlanma aşamasına geldi. Millet bahçesinin kısa süre içerisinde hizmete açılması bekleniyor. 

Ağrı Millet Bahçesi 24 Aralık'ta ihaleye çıkıyor!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Ağrı Millet Bahçesi projesinin ihalesi 24 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Çanakkale'de 3 millet bahçesi inşa ediliyor! 

Çanakkale'de Yapımı Tamamlanan Projelerin Toplu Açılış Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kentte devam eden millet bahçesi ve diğer yatırımlar hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kırşehir Mucur Millet Bahçesi ihalesi bugün!

Kişi başına düşen yeşil alan miktarını artırmaya devam eden TOKİ, Kırşehir Mucur Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Kırşehir Mucur'a millet bahçesi müjdesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Kırşehir Mucur Yenice Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini yarın gerçekleştirecek.

Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi ihalesi yıl sonunda yapılacak!

Ankara Atatürk Kültür Merkezi Millet Bahçesi açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Atatürk Havalimanı'na inşa edilecek millet bahçesinin ihalesinin yıl sonunda yapılacağını açıkladı.

rüştü reçberin bahçesi yandı Haberi

rüştü reçberin bahçesi yandı

Kartal Dragos’ta çalılık alanda başlayan yangın rüzgarın da etkisiyle kısa sürede büyüdü.


Aralarında eski milli kaleci Rüştü Reçber'in villasının da bulunduğu lüks yerleşim yerlerine doğru yayılan yangının yayılmaması için karadan yapılan çalışmalar yetersiz kalınca havadan da söndürme çalışmaları yapıldı. Çok sayıda itfaiye ekibiyle müdahale edilen yangın yaklaşık iki saat sonra kontrol altına alındı. Yangın nedeniyle Reçber Ailesi'ne ait villanın bahçesinin de hasar gördüğü açıklandı. Yangınla ilgili soruşturma...