18 / 05 / 2024

rusya google

rusya google

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş dijital dünyada da devam ediyor. Google'un Rusya'nın stratejik cephaneliklerinin görüntülerini erişime açmasının ardından Rusya'dan flaş bir hamle geldi.

Rusya Google'un 500 milyon rublelik gayrimenkülüne el koydu

Rusya ve Ukrayna arasında yaşanan savaş dijital dünyada da devam ediyor. Google'un Rusya'nın stratejik cephaneliklerinin görüntülerini erişime açmasının ardından Rusya'dan flaş bir hamle geldi.

Rusya'ya bir yaptırım kararı da Apple ve Google'dan geldi: Rusya’da çalışmalarını durdurdular!

Rusya'nın, Ukrayna'yı işgal kararına yaptırımlar ardı ardına gelmeye başladı. Bir yaptırımda teknoloji şirketlerinden geldi. Apple ve Google Rusya'da çalışmalarını durdurma kararı aldı.

Çilek Mobilya rotayı Rusya ve Amerika'ya çevirdi!

Çilek Mobilya, gözünü Rusya ve ABD pazarına dikti. Şirketin Yönetim Kurulu Üyesi Talha Çilek, "Amerika'ya gitmeden dünya markası olamazsınız. Oraya gitmek için bütün askerlerimizi hazırlıyoruz" dedi..

Google San Francisco Körfezi'ne dev bir bina inşa ediyor!

Google, San Francisco Körfezi'nde dev bir bina inşa ediyor. Google'ın hakkında bilgi vermediği ve gizlilik içinde yürütülen inşaatın, 2009'da patenti alınan bir projeye ait olduğu öne sürüldü..

Rusya'nın Krasnodar bölgesi Yujni kasabasında bir evde yangın çıktı!

Rusya'nın Krasnodar bölgesi Yujni kasabasında bir evde yangın çıktı. Rusya'nın Krasnodar bölgesi Yujni kasabasında bir evde çıkan yangında 3'ü çocuk 5 kişilik bir aile yaşamını yitirdi...

Miss Poem Rusya ve Kazakistan’daki yeni bayiler açtı!

Miss Poem Rusya ve Kazakistan’daki yeni bayiler açtı. Miss Poem, Rusya ve Kazakistan’dan gelen yoğun bayilik tekliflerini değerlendirerek açtığı mağazalarla yurtdışındaki mağaza sayısını 42’ye yükseltti...

Rus Türk İşadamları Derneği Rusya'nın TOKİ'si ile anlaşma imzaladı!

RUSYA'da faaliyette bulunan Rus Türk İşadamları Derneği (RUTİD), Rusya'nın TOKI'si olarak faaliyet gösteren Rusya Konut Geliştirme Vakfı (Russian Housing Development Foundation - RHDF) ile iş birliği anlaşması imzaladı..

Kiğılı Rusya'da mağaza açmayı hedefliyor!

Çin'de mağaza açan ilk Türk giyim markası olan Abdullah Kiğılı, Rusya pazarına girme hedefinde. Çin'de Türkiye'dekinden 5 kat fazla ciro yapan marka Rusya'da yatırım yapma kararı aldı..

Rusya Aytmatov'a verdiği evi geri aldı!

Moskova Mahkemesi, mirasçıları arasında çıkan kavga sonucunda Cengiz Aytmatov’a sağlığında verilen evin Rusya yönetimine iade edilmesine karar verdi. n Aytmatov 2008 yılında Almanya'da böbrek yetmezliği sebebiyle vefat etmişti

Rusya'ya gemi ve yat ihracatı yüzde 30 arttı!

Başaran Bayrak, gemi ihracatında geçtiğimiz yıla göre yüzde 30 artış beklediklerini söyledi. Bayrak ayrıca, Rusya'nın sektörde en önemli hedef pazarlardan biri olmaya devam ettiğini söyledi...

Rusya'da akıl hastanesinde yangın dehşeti!

Rusya'nın Novgorod bölgesinde bir psikiyatri hastanesinde çıkan yangında 37 kişi korkunç bir şekilde can verdi. Yangının nedeni kesin olarak belli değil fakat birkaç ihtimal üzerinde duruluyor..

Hayat Holding Rusya'da 10 bin kişilik şehir kuracak!

Rusya'da kozmopolit ahşap malzeme MDF ve kağıt fabrikaları ile yatırımlarını sürdüren Hayat Holding, Tataristan'a 650 milyon dolarlık yatırımla 10 bin kişilik bir şehir kuruyor....

Akfen GYO, Ibis Otel Kaliningrad'ı Rusya'da açtı!

Akfen GYO tarafından tarihi ve kültürel potansiyeli ile Rusya'nın önemli turizm merkezlerinden biri olarak kabul edilen Kaliningrad'da yatırımı tamamlanan Ibis Otel Kaliningrad misafirlerini ağırlamaya başladı...

rusya google Haberi

rusya google

Rusya'nın Ukrayna'naya açtığı savaş sonrasında Google, küresel internet sitelerine bir uyarı göndererek, 'Rusya'nın Ukrayna savaşında olumlu haber ya da yorum yapan sitelere reklam ve ödeme cezası keseceğini' açıklamıştı. Google, aynı zamanda Youtube'da ülkenin en önemli enerji şirketi Gazprom'un yayınlarını durdurdu. Bu adımdan sonra Rusya'dan Google'a yönelik karşı hamle geldi.

GOOGLE'UN GAZPROM MEDYAYA YÖNELİK YAPTIRIM KARARINDAN OLUMSUZ SONUÇ ÇIKTI

Moskova Tahkim Mahkemesi, bir Rus televizyon şirketine yönelik kısıtlamalar nedeniyle Google’a ait Rusya'daki 500 milyon ruble değerinde varlıklara el koyulmasına hükmetti. Söz konusu varlıklar için ülkede Google'a ait gayrimenküller de bulunuyor.

Moskova Tahkim Mahkemesi, Rusya’nın önde gelen televizyon şirketlerinden Gazprom Media’nın YouTube aleyhine açtığı davayı karara bağladı.

Mahkeme, YouTube’un Gazprom Media’ya ait kanalların yayınını durdurması nedeniyle Google’a ait 500 milyon ruble (yaklaşık 7 milyon dolar) değerindeki varlıklara...