08 / 05 / 2024

rusya soçi olimpiyatları ne zaman başlayacak

rusya soçi olimpiyatları ne zaman başlayacak

Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen 22. Kış Olimpiyat Oyunları, yarın yapılacak açılış töreninin ardından resmen başlayacak. Soçi Olimpiyat Parkı'ndaki Fisht Olimpiyat Stadı'nda startı verilecek oyunlar, 23 Şubat Pazar gününe dek sürecek...

Putin’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmesinin ardından ‘Türkiye ile olumlu adımlar atacağız’ mesajı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Putin, Soçi’de bir araya geldi. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Karadeniz Tahıl Anlaşması yönelik görüşmelere açık olduğunu ifade etti.

Tahıl Koridoru Anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle sona erdi: Buğday, mısır ve soya fasulyesi vadeli işlemleri yükseldi!

Karadeniz tahıl koridoru anlaşması, Rusya'nın çekilmesiyle birlikte sona erdi. Rusya Dışişleri Bakanlığı, Tahıl Anlaşması'nın uzatılmayacağını Türkiye, Ukrayna ve BM'ye belirtti. İşte ayrıntılar...

Türk bankalarına ambargo kıskacı

ABD'den Türk İşadamlarına gelen "Rusya ile iş yapmayın" uyarısının ardından, bazı Türk bankalarının, Rusya Merkez Bankası'nın geliştirdiği ödeme sistemine dahil olmasının ambargoyu delmeye destek verildiği anlamına gelebileceği ve "yaptırıma uğrama" riski doğurduğu belirtildi.

Ukrayna Türk bankaları için neden yaptırım istedi? İşte Ukrayna’nın yaptırım listesi

Rusya’nın işgal girişiminin ardından Türkiye tarafsızlığını korumaya çalışırken Rusya ile işbirliğini de sürdürmeye devam etti. Ukrayna ise Rusya ile çalışan Türk bankaları ve iş insanları için yaptırım talebinde bulundu.

Benzin camiası bu satın almayı konuşuyor! Dev el değiştirme gerçekleşti

Rus petrol şirketi Lukoil, Shell'in Rusya'daki iştiraki Shell Neft'i bünyesine kattı. Bu satışın ne kadar gerçekleştiği henüz bilinmiyor.

Türk müteahhitlerin Rusya'daki işleri savaştan nasıl etkilenecek?

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren, Rusya ve Ukrayna arasında başlayan savaşın inşaat sektörüne olan etkilerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Türkiye İMSAD tarafından hazırlanan ve merakla beklenen İnşaat Malzemeleri Sanayi Bileşik Endeksi 2022 yılı şubat ayı sonuçları resmen açıklandı. Peki Rusya’nın Ukrayna’yı işgali inşaat malzemeleri sanayisini nasıl etkiledi?

Rusya'dan ayçiçek yağı taşıyan gemiler geldi! Ayçiçek yağının litresi 20 lira 80 kuruşa düştü! İşte fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi Türkiye'ye geldi. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte zincir marketler fiyatlarda güncelleme yaptı. İşte zincir marketlerin indirimli fiyat listesi!

Rusya'dan ayçicek yağı taşıyan gemi geldi, üç büyük markette yağ fiyatları dip yaptı! İşte indirimli fiyat listesi!

Rusya’nın Yisk limanından hareket eden 5 bin 753 ton ayçiçek yağı yüklü gemi saat 20.00 sıralarında İstanbul Boğazı’na ulaştı. Yağların Türkiye sınırlarına ulaşmasıyla birlikte üç büyük markette ayçiçek yağı fiyatları dip yaptı. İşte indirimli fiyat listesi!

Tonlarca ayçiçek yağı geliyor! 4 gemi Rusya'dan yola çıktı

Denizcilik Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada 6 bin 099 ton ay çiçek yağı yüklü geminin Rusya'nın Yeisk Limanı'nda yola çıktığı bildirildi.

ABD'den Rusya Merkez Bankası işlemlerine yasak!

Amerika Birleşik Devletleri Hazine Bakanlığı, Rusya Merkez Bankası ile işlem yapılmasını yasakladı.

Kriptolar Ukrayna Rusya savaşından nasıl etkilendi? Bitcoin'i neler bekliyor?

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna’daki Rus işgalini durdurmayı kabul etmemesinden sonra batılı ülkeler tarafından Rusya’ya yeni yaptırımlar hayata geçirilirken, Ukrayna krizinde gevşeme göstergesi olmamasına karşın kriptoların devi Bitcoin haftasonu 38-40 bin dolar seviyesinde oldu. 

Buğday fiyatları, Rusya'nın Ukrayna'ya saldırmasıyla 9,5 yılın zirvesinde! İşte korkutan senaryo!

Rusya'nın Ukrayna'yı işgaliyle buğday fiyatlarında rekor artış yaşandı. İşte konuyla ilgili son gelişmeler.

rusya soçi olimpiyatları ne zaman başlayacak Haberi

rusya soçi olimpiyatları ne zaman başlayacak


Rusya'nın Soçi kentinde düzenlenen 22. Kış Olimpiyat Oyunları, yarın yapılacak açılış töreninin ardından resmen başlayacak.  


Soçi Olimpiyat Parkı'ndaki Fisht Olimpiyat Stadı'nda gerçekleştirilecek törenle startı verilecek oyunlar, 23 Şubat Pazar gününe dek sürecek.  


İşte Soçi'den görüntüler


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı açılış töreninde, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in yanı sıra çok sayıda katılımcı ülkenin başbakanları ve cumhurbaşkanları da yer alacak.  


Sahildeki olimpiyat parkında Bolshoy Ice Dome, Shayba Arena, Iceberg Paten Sarayı, Ice Cube Curling Merkezi'nde, dağ kümesinde de RuSki Gorki Kayakla Atlama Merkezi, Laura Kayaklı Koşu ve Biatlon Merkezi, Rosa Khutor Alp Disiplini Kayak Merkezi, Rosa Khutor Extreme Park ve Sanki Sliding Center, 7 dalda 15 kış sporunda madalya mücadelelerini sahne olacak.  


Sahil kümesinde artistik buz pateni, sürat pateni ve...