02 / 05 / 2024

rusya türkiye arasında turizm anlaşması

rusya türkiye arasında turizm anlaşması

Intourmarket Seyahat ve Turizm Fuarı kapsamında açılan Türkiye standında bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Rusya Federal Turizm Ajansı arasında turizm alanında 2014-2016 yıllarını kapsayan ortak eylem planı imzalandı...

Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’yi ECE Türkiye'nin yöneteceği açıklandı...

Ağaoğlu Şirketler Grubu ile ECE Türkiye arasında stratejik bir işbirliğine imza atıldığı belirtildi. Bu doğrultuda da Çekmeköy’de bu senenin son çeyreğinde faaliyete geçecek olan Ağaoğlu ÇekmeköyPark AVM’nin konsept optimizasyonu ve kiralama ile uzun dönemli yönetimini ECE Türkiye yürüteceği açıklan

Yeni BMW 520d Türkiye yollarında! İşte dudak uçuklatan fiyatı

8. nesil yeni BMW 5 Serisi görücüye çıktı. Yeni 5 Serisi’nin 2.0 litre dizel motorlu ve tamamen elektrikli versiyonu Türkiye’ye giriş yaptı. Yeni BMW 520d xDrive Sedan motor seçenekleri arasına mild hibriti de (hafif hibrit) dahil etti.

Yeni Opel Corsa, Ekim'de Türkiye yollarında olacak!

Otomotiv devi Opel’in,Türkiye ve daha birçok ülkede en çok satışu yapılan B segmentindeki modeli olan Corsa, yenilenen yüzüyle önümüzdeki Ekim ayında hem içten yanmalı motor seçenekleri hem de elektrikli versiyonuyla Türkiye yollarında olacak. 

ABD ile Türkiye arasındaki ticaret hacmi 100 milyar dolara çıkabilir!

ABD'nin Küresel Piyasalardan Sorumlu Ticaret Bakan Yardımcısı Arun Venkataraman, ABD ile Türkiye arasındaki ticaretin katlanarak büyümesi için ciddi bir fırsat gördüklerini belirterek, 100 milyar dolarlık hedefe ulaşmanın mümkün olduğunu söyledi.

Dünya banka devinden Türkiye hakkında flaş uyarı. Dikkat çeken açıklama geldi

Dünya banka devinden Türkiye ekonomisi hakkında flaş bir açıklama geldi. Ekonomi ile ilgilenen herkesin açıklamayı dikkatli okuması gerekiyor.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Dacia Spring Türkiye macerasına başlıyor: İddialı fiyatıyla Türkiye pazarında

Dacia'nın yüzde yüz elektrikli otomobili Spring, iddialı fiyatı ile Türkiye pazarında boy göstermeye hazırlanıyor. İşte detaylar...

Alfa Romeo Tonale Plug-In Hybrid Q4, Türkiye’de satışa çıktı! Peki fiyatı ne kadar, kaç TL?

Türkiye pazarında kompakt SUV sınıfında iddiasını ortaya koyan Alfa Romeo yeni otomobilini piyasaya soktu. İşte Alfa Romeo'nun yeni otomobili, Tonale Plug-In Hybrid Q4'ün özellikleri ve 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Morgan Stanley'den dolar tahmini! Türkiye hakkında 3 farklı senaryo var!

Türkiye seçimleri sonucunda ekonomide, enflasyonda veya dolarda herhangi bir değişiklik olabilir mi? Tüm detaylar haberimizde.

Devler arasında rekabet kızışacak! İhracat şampiyonu Chery artık Türkiye'de! 

Global manada üne sahip Chery, Artık Türkiye pazarında da yerini aldı. Ünlü marka rekabeti kuvvetlendireceğe benziyor. Lüks üetime sahip markanın Türkiye satış fiyatları merak konusu oldu. Peki Chery araçlar yurt dışında ne kadara satılıyor?

Flaş gelişme! Doğal gazda dünyanın gözleri Türkiye’ye çevrildi, Rusya, Türkiye’de doğal gaz merkezi kuruyor!

Rusya’nın en büyük enerji şirketi Gazprom, Türkiye’de bir doğal gaz merkezi kurmak için çalışmalar yaptıklarını ve bu adımla, gaz piyasasında adil ve şeffaf fiyatlandırma sağlanacağını duyurdu.

Elektrikli araçta kıyasıya rekabet başlıyor, Tesla ile Togg aynı anda Türkiye yollarına çıkıyor!

Türkiye yollarında Tesla ile Togg’un kıyasıya rekabeti başlıyor. Peki bu araçların satış fiyatları ne olacak, hangisi Türkiye'de rekabet avantajı sağlayacak?

Elektrikli otomobilde flaş gelişme! Devler yönünü Türkiye'ye kırdı

Türkiye'de elektrikli otomobil satışlarındaki artış, markaların yönünü Türkiye'ye çevirmesini sağlıyor. Birçok marka iddialı elektrikli modellerini yıl içinde Türkiye pazarında satışa sunarken, Tesla da Türkiye'deki merkezi için iş ilanları yayınlıyor.

rusya türkiye arasında turizm anlaşması Haberi

rusya türkiye arasında turizm anlaşması


Kültür ve Turizm Bakanlığı ile Rusya Federal Turizm Ajansı arasında 2014-2016 yıllarını kapsayan ortak eylem planı imzalandı. 


Rusya'nın başkenti Moskova'da devam eden  Intourmarket Seyahat ve Turizm Fuarı kapsamında açılan Türkiye standında bir araya gelen Kültür ve Turizm Bakanlığı Müsteşarı Özgür Özaslan ve Rusya Federal Turizm Ajansı Başkanı Aleksandır Rodkov, iki ülke arasında turizm alanında 2014-2016 yıllarını kapsayan ortak eylem planına imza attı.


Ortak eylem planı, Türkiye ve Rusya arasındaki turist trafiğinin artırılmasını teşvik etmeyi, ortak çalışma grubu oluşturulmasını, seyahat güvenliğinin ve konforunun artırılması ve uluslararası organizasyonlarda işbirliğinin geliştirilmesini içeriyor. Plan kapsamında, bu yıl içinde Türkiye'de iki ülkenin yatırımcılarını bir araya getirecek forum düzenlenmesi ve iki ülkede karşılıklı turizm yılları düzenlenmesi gibi konular yer alıyor.


-Türkiye Rusya'da birinci sırada- 


İmza töreninin ardından basın mensuplarına...