08 / 05 / 2024

rutubet giderici

rutubet giderici

Binalarda ortaya çıkan rutubet, önlem alınmazsa kanserden, romatizmaya, alerjiden, astıma kadar bir dizi rahatsızlığa neden oluyor. Canpa şirketler grubu yönetim kurulu üyesi Murat Özcan: "Rutubete karşı mutlaka su yalıtımı yapılmalı’" dedi.

Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor?

En zor ev işleri arasında yer alan ütü işlemini zahmetsiz ve zevkli hale getiren Kiwi KSI-6450 kırışık giderici buharlı dikey ütünün özellikleri ve fiyatı araştırılıyor. Peki, bu ütünün özellikleri neler? En uygun nerede satılıyor? İşte detaylar...

BİM’de 12 parça çay seti 119 TL’ye, çift kişilik battaniye 175 TL’ye, ütü ve kırışık giderici 599 TL’ye düştü!

BİM, 27 Ekim’den itibaren indirimli ürünlerini raflarda sergilemeye başlayacak. Bu kapsamda, 12 parça çay seti 119 TL’ye, çift kişilik battaniye 175 TL’ye, ütü ve kırışık giderici 599 TL’ye düşecek. İşte 27 Ekim 2023 BİM fiyat listesi...

ŞOK’ta, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü!

​​​​​​​ŞOK’ta 3 Ekim’e kadar sepetleri dolduracak indirimler raflardaki yerini alacak. Buna göre, Sütaş kaşar peyniri 99,90 TL’ye, ilkokul çantası 399 TL’ye, kırışık giderici dikey ütü 699 TL’ye düştü. İşte 30 Eylül 2023 Cumartesi ŞOK fiyat listesi...

A101’de 6 parça tencere/tava seti 1.299 TL’ye, buharlı kırışık giderici 459 TL’ye, manuel kollu rende 199 TL’ye düştü!

A101’de 14 Eylül tarihli yeni aktüel ürünler kataloğu paylaşıldı. Bu kapsamda, 6 parça tencere/tava seti 1.299 TL’ye, buharlı kırışık giderici 459 TL’ye, manuel kollu rende 199 TL’ye düşecek. İşte 14 Eylül 2023 A101 fiyat listesi...

ING Bank'tan mükemmel güncelleme! Promosyon rakamları emeklileri mutlu etti

Asgari ücretin yükselmesinin ardından emekliler ve emekli yakınları da banka promosyonlarında meydana gelecek güncellemeyi merak ediyordu. ING bank vatandaşın bu merakını giderici paylaşımı yaptı İşte ING Bank'ın güncel promosyonları.

Tefal buharlı dikey ütü ne kadara satılıyor, özellikleri neler? İşte Tefal 18 Mart 2023 fiyat listesi

Sürekli seyahat edenler ve ya kıyafetleri sürekli kırışanlar, Tefal DT8150 Access Steam+ Buharlı Dikey Ütü Düzleştirici ve Kırışık Giderici ne kadara satılıyor, özellikleri neler sorusunun cevabı bu haberimizde. İşte detaylar..

Evdeki hasarın gizli ayıp olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda kat karşılığı inşaattan daire aldığını ve sattığını belirten okuyucu daireyi alan kişinin duvarlarda rutubet olduğu gerekçesiyle dava açtığını aktardı. Okuyucu, kendi aleyhinde rapor hazırladığını ve bunun sonucunda ne olacağını sordu.

Apartman giderlerine katılmak zorunlu mu?

Posta yazarı Tamer Heper 'Bitişikteki binamız yıkıldığında binamızda yoğun rutubet gördük. En çok ben rahatsız olduğumdan kendi maddi imkanlarım ile bunları yaptırdım. Bir kişi hariç herkes payına düşeni ödedi. Bu ödemeyen kişiye karşı ne yapabilirim?' sorusunu cevapladı.

Rutubet kokan binalarda büyük risk var!

Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği Başkanı Nazmi Şahin, binalarında rutubet bulunan vatandaşları uyardı. Rutubet olan binaların temelden su aldığını söyleyen Şahin bu binaların test edilmesi gerektiğini söyledi. 

Uzmanlar uyarıyor: Yazlık evlere kışlık bakım şart!

Yaz tatili bitti, yazlık evlerin bir sonraki yaza kadar kapısı kapandı. Fakat bütün bir kış boyunca bakımsız kalan bu evler rutubet, küf, mantar gibi birçok sorunu da beraberinde getiriyor. İşte yaz tatilinizin başında kötü sürprizlerle karşılaşmamanız için yalıtım önerileri...

1997 yılında Dolmabahçe Sarayı çürümeye başlamış!

1998 yılında Swiss Otel'in üst kısmına kadar uzanan altı kilometrelik havalandırma kanalları, İSKİ'nin çalışmaları sırasında zarar görmüş. Dolmabahçe Sarayı'nda rutubet oranı yüzde 95'i aşınca, eşyalar çürümeye başlamış.

Cem Yılmaz kiracısına 48 bin dolar iade etti!

Evini aylığı 6 bin dolardan 1 yıllığına işadamı Ahmet Karaçöl’e kiralayan Cem Yılmaz, kiracısı rutubet nedeniyle evden çıkınca peşin aldığı depozit ve kira bedelini iade etti

Binalarda rutubete karşı su yalıtımı yapılmalı!

Binalarda ortaya çıkan rutubet, önlem alınmazsa kanserden, romatizmaya, alerjiden, astıma kadar bir dizi rahatsızlığa neden oluyor. Canpa şirketler grubu yönetim kurulu üyesi Murat Özcan: "Rutubete karşı mutlaka su yalıtımı yapılmalı’" dedi.

rutubet giderici Haberi

rutubet giderici

Ev ve yapılarda insan sağlığı için ciddi risk oluşturan rutubet, önlem alınmazsa kanserden, romatizmaya, alerjiden astıma kadar bir dizi rahatsızlığı tetikliyor.


Yalıtım sektörünün önde gelen firmalarından Canpa Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Murat Özcan, ‘’Evlerde kanser tehdidi oluşturan küf ve rutubete karşı mutlaka su yalıtım yapılmalı’’ dedi.


Nem ve suyun, yapı elemanı gözeneklerinden geçerek iç ortam yüzeyinde küflenme, siyah leke ve mantar gibi organizmaların oluşumuna neden olduğunu belirten Özcan, bu havayı solumak zorunda kalanlarda kanserden, romatizmaya, astımdan, alerjik reaksiyon ve solunum yolu enfeksiyonlarına kadar birçok hastalığa davetiye çıkarıldığını anlattı.


Sağlıklı bir yaşam için, sağlıklı binalarda yaşamanın gerekliliğine dikkat çeken Özcan, ev alırken su yalıtımının iyi yapılmış olmasına özellikle dikkat edilmesi gerektiğini vurguladı.


‘’Yalıtım ikinci kez yapılırsa, maliyet i üçe katlar’’


Bina ve konutlarda yalıtımın...