29 / 07 / 2024

Rüzgarlı Sokak nerede

Rüzgarlı Sokak nerede

Banyo, mutfak, tesisat ve seramik gibi onlarca inşaat ürününün satıldığı Rüzgârlı Sokak çehresini değiştiriyor. Sokak esnafı, Türkiye' deki inşaat sektöründeki talebin yüzde 40'ını karşılıyor.

Altın fonlarına son 10 ayın en yüksek sermaye girişi gerçekleşti!

Değerli metalin tüm zamanların zirvesinde işlem görmesi ve yatırımcıların da nakit benzerleri ve hisse senetlerinden fon çekmesi ile altına yatırım akışı nerede ise bir senenin en yüksek seviyesine kadar ulaşmış oldu.

Yarın ŞOK'ta Columbia montlar satışa çıkıyor! Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak!

ŞOK Market Kasım ayı kataloğunu yayımladı. Katalogda Columbia montlar dikkat çekti. Bu kapsamda ŞOK'ta Columbia Rüzgarlık mont 1299 TL, yağmurluk 1999 TL'ye satılacak.

Doğal kurutma özellikli Hoover HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesinin teknik özellikleri neler? Nerede satılıyor?

Beyaz eşya konusunda iddialı bir konumda olan Hoover, kendi gibi iddialı bir bulaşık makinesi üretti. HF 6C7F0W-17 bulaşık makinesini görücüye çıkaran Hoover, bulaşık makinesine ilişkin tüm detayları paylaşırken, bu ürünün nerede satıldığı ise merak konusu oldu.

Ali Rıza Akbaş kimdir? Hangi ülkede genel müdür olarak çalıştı? Şu an hangi alanda görev alıyor?

Ali Rıza Akbaş nerede doğdu? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda çalıştı? Şeker GYO’da hangi pozisyonda çalışıyor? İşte Ali Rıza Akbaş ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Beykoz Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Kavacık, Rüzgarlıbahçe ve Göztepe Mahallelerinin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 Ölçekli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

Fatma Nurcan Taşdelenler ne zaman genel müdür oldu? Fransa’da nerede çalıştı? Hangi okulda okudu?

Arena Finans Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Genel Müdür olan Türk iş insanı Fatma Nurcan Taşdelenler hangi görevleri yürüttü? Üniversiteyi nerede okudu? Fransa’da nerede çalıştı? İşte Fatma Nurcan Taşdelenler ile ilgili merak edilen her şey...

Hanımlar dikkat! King KYF 25 Magic Fry Siyah Sıcak Hava Fritözü Gratis'te indirime girdi! Bu indirim kaçmaz! 

King Sıcak Hava Fritözü yağsız kızartma, haşlama ve pişirme işlemlerini gerçekleştiriyor. 1600 Watt motor gücüne sahip cihaz minimum enerji harcıyor. Peki ürün indirimle nerede ne kadara satılıyor? 

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı'nda efsane indirim kampanyası! Bu fırsat kaçmaz! 24 Mart 2023 fiyat listesi

LG GC-B569BLCM Kombi No Frost Buzdolabı gelişmiş teknolojisi sayesinde soğutma ve dondurma işlemi gerçekleştirerek bir çok ürünün tazeliğini günlerce muhafaza ediyor. Peki ürün indirimle nerede satılıyor?

Emlak vergisinin ilk taksit ödemelerinde son 2 gün! Sakın unutmayın, cezası var! 

Emlak vergisinin ilk taksit ödemeleri için son 2 gün kaldı. 2022 yılı emlak ve çevre temizlik vergilerinin son ödeme olarak açıklandı. Peki emlak vergisi ödemeleri nasıl yapılır? Emlak vergisi nerede ödenir? İşte milyonlarca mükellefin merak ettiği o soruların yanıtları...

Ekrem İmamoğlu'ndan Kanal İstanbul yorumu!

Beykoz Rüzgarlıbahçe Mahallesi'ndeki Kastamonulular Dayanışma Derneği'ni (KAS-DER) ziyaret eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Ekrem İmamoğlu Kanal İstanbul hakkında açıklamalarda bulundu. 

Çeşme'de dar gelirlilere yapılan projede flaş gelişme!

Çeşme Belediyesi'nin dar gelirli vatandaşlar için yapılan konut projesinin S.S. Çeşme Rüzgarlı Kent Konut Yapı Kooperatifi'ne devredilmesi kabul etmedi.

TOKİ Çankırı 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla!

TOKİ Çankırı 2019 projesi nerede inşa edilecek? TOKİ Çankırı projesi fiyatları ne kadar? TOKİ Çankırı kura çekilişi ne zaman yapılacak? TOKİ Çankırı başvuruları nasıl yapılıyor? İşte Çankırı 2019 projesi 21 soruda tüm detaylarıyla...  

Beykoz'da yol evin üzerine çöktü!

Beykoz'un Rüzgarlıbahçe mahallesinde yol evin üzerine çöktü. İftaiye ve belediye ekipleri olay yerinde inceleme başlattı.

Rüzgarlı Sokak nerede Haberi

Rüzgarlı Sokak nerede

Rüzgârlı Sokak esnafının üyelerinin oluşturduğu Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği (Timkoder) Başkanı Yunus Altun, şu anda Rüzgârlı'nın en büyük sıkıntısının fiziki yapı ve park sorunu olduğunu belirtti. Rüzgârlı'nın yeni çehresini beklediğini vurgulayan Al tun, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in değişim ve dönüşüm projesine start vermesini beklediklerini söyledi. Altun, Rüzgârh'yı Açık Hava AVM'sine döndürecek projenin ayrıntılarını ve sektörün son gelişmelerini AKŞAM okurlarıyla paylaştı. , 


Timkoder olarak hangi işlerle uğraşıp kimlere hitap ediyorsunuz? 

Timcoder'in açılımı Tesisat İnşaat Sanayi Malzemecileri Derneği'dir. Bu vasıfta satış yapan firmaların üye olduğu bir derneğiz. İnşaat, tesisat, sanayi malzemeleri alanında faaliyet gösteriyoruz. Burada sektörde faaliyet gösteren firmaların sorunlarını gerek devlet kademesinde, gerekse de üretici firma kademesinde çözmek için kurulmuş bir derneğiz. Dernek olarak biz bir ürün satmıyoruz. Türkiye'de...