03 / 05 / 2024

Saat Kulesi Meydanı çalışmaları

Saat Kulesi Meydanı çalışmaları

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyaretleri kapsamında, Büyükşehir’e devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda incelemelerde bulundu. Başkan Cengiz Ergün, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak? Kız Kulesi'nin açılış saati belli oldu!

Kız Kulesi ne zaman, saat kaçta açılacak sorularının yanıtları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Kız Kulesi saat kaçta açılacak?

KİPTAŞ Meydan Evler daire belirleme kuraları 8 Ekim'de çekilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraki KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Meydan Evler projesinin daire belirleme kuraları 8 Ekim Cumartesi günü saat 12:00'de çekilecek.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler kuraları 2 gün sonra çekiliyor!

KİPTAŞ tarafından İstanbul'da hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler Projesi'nde kuralar 21 Haziran tarihinde saat 11:00'de çekiliyor.

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları bugün sona eriyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde ön başvuru süreci bugün sona eriyor. Proje için ön başvuru süreci bugün saat 17:00'de bitecek...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları yarın sona eriyor!

İBB iştiraki KİPTAŞ tarafından inşa edilen Tuzla Meydan Evler projesinde ön başvuru süreci yarın sona eriyor. Proje için ön başvuru süreci yarın saat 14:00'te bitecek...

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 3 gün!

KİPTAŞ tarafından hayata geçirilen Tuzla Meydan Evler projesi için sayılı günler kaldı. Projede ön başvuru süreci 14 Haziran saat 14:00'te sona eriyor. 

KİPTAŞ Tuzla Meydan Evler ön başvuruları için son 7 gün!

KİPTAŞ tarafından Tuzla'da hayata geçirilen Meydan Evler Projesi için ön başvuru süreci devam ediyor. Ön başvurular 14 Haziran saat 17:00'de sona erecek. 

Çamlıca Kulesi 29 Mayıs'ta açılıyor!

İstanbul'un en yüksek yapısı Çamlıca Kulesi'nde sona gelindi. 369 metre uzunluğundaki kule, 29 Mayıs Cumartesi saat 14:00'te resmen açılacak.

Sülün Osman’ın hikayesi kimseye ders olmadı!

Sülün Osman, Türkiye'nin en ünlü dolandırıcısıydı. Galata Köprüsü'nü, Şehir Hatları Vapurları'nı, Saat Kulesi'ni bile sattı ya da kiraladı. Sülün Osman'ın hikayesi kimseye ders olmadı...

Çorum'daki tarihi saat kulesi yenilenecek!

Çorum'da, Osmanlı padişahı 2. Abdülhamid döneminde Çorumlu Yedi Sekiz Hasan Paşa'nın inşa ettiği saat kulesinin kadranlarının yenilenmesi için çalışmalara başlandı.

Antalya saat kulesine kubbe yapılacak!

Antalya'nın en önemli sembollerinden biri olan Saat Kulesi'nin tepesinde, 1940'lı yıllara kadar kubbe olduğu ortaya çıktı. Vakıflar Bölge Müdürlüğü, üzerine sonradan yapılan taşları kaldırarak, Saat Kulesi'ne kubbe yapacak.

İzmir'de tarihi Saat Kulesi'nde restorasyon!

İzmir'in tarihi Saat Kulesi, Büyükşehir Belediyesi tarafından restore ediliyor. Kuledeki restorasyon ve güçlendirme çalışmalarının 1 Eylül'de tamamlanması planlanıyor.

Çamlıca Kulesi inşaatında sona gelindi!

Çamlıca Kulesi inşaatında sona doğru yaklaşıldı. Sosyal alanların bulunacağı kulenin 10 katı tamamlanmış hali Taksim Meydanı’ndan göründü.

Saat Kulesi Meydanı çalışmaları Haberi

Saat Kulesi Meydanı çalışmaları


Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç ilçe ziyareti sırasında, ilçe belediyesinden devrolan Saat Kulesi Meydanı’nda incelemelerde bulundu. İncelemeler sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e, Genel Sekreter Yardımcısı Fuat Uzun ve Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır eşlik etti. Saat Kulesi Meydanı’nda çalışmaların başladığını belirten Kent Estetiği Dairesi Başkanı Serpil Çakır, meydandaki peyzaj çalışmalarının detayları hakkında bilgi verdi. Çakır, Saat Kulesi Meydanı’nın sert zeminlerinde traverten, bazalt kaplama, wash koro malzemeleri ve 8 adet ahşap bank kullanılacağını belirtti. Bitkisel uygulamalarda özel palmiyeler kullanılacağını ve galvenize kaplamadan özel şekiller verileceğini belirten Çakır, çalışma tamamlandığında çok güzel bir peyzaj düzenlemesi olacağını aktardı.

Kırkağaç’a Güzellik Katacağız

Manisa’yı 17 ilçesiyle bir bütün olarak değerlendirdiklerini ve ayrım yapmadan tüm ilçelere eşit hizmet götüreceklerini vurgulayan Manisa Büyükşehir Belediye...