29 / 04 / 2024

Sabahattin Emir kimdir

Sabahattin Emir kimdir

Mimar Sabahattin Emir kimdir? Mimar Sabahattin Emir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Sabahattin Emir, Yasemin Arpaç ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i ne zaman kurdu?

İstanbul'un en seksi evi!

Yurtdışındaki pek çok yayında övgüyle söz edilen Karaköy Loft’un fotoğraflarını görünce burada yaşayan kişinin nasıl biri olduğunu tahmin etmeye çalışıyorum. 40’larında, bekâr, başarılı, fit, müzikten anlayan, yemek yapabilen, motosiklet tutkunu...

Sabahattin Birdal kimdir? Hangi bankalarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Sabahattin Birdal kaç yılında ve nerede doğdu? Hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi bankalarda üst düzey yönetici olarak çalıştı? Körfez GYO’da hangi pozisyonda görev alıyor?

Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Nereli? kaç yaşında? 

Doğuş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Emir Ali Bilaloğlu kimdir? Kaç yaşında? Emir Ali Bilaloğlu daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Emir Ali Bilaloğlu'nun eğitim hayatı nasıldı?

Emir Tavukçuoğlu kimdir?

Tavukçuoğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Emir Tavukçuoğlu kimdir? Emir Tavukçuoğlu bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Ofist’ten yerleştiği mekana saygılı tasarım: MyGini Ofis!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir kuruculuğundaki Ofist tarafından tasarlanan myGini Ofis, Amerika’da kuruldu. San Francisco'nun finans bölgesinde yer alan 1858 yılında inşa edilmiş zarif, karakteristik, tuğla binaya yerleşmiş.  

Bell House, İngiliz kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir liderliğindeki Ofist tarafından yorumlanan İstanbul Gümüşsuyu’ndaki Bell House, İngiliz evsahibinin yaşam tarzını ve kültürünü yansıtan detaylarıyla dikkat çekiyor.

Ofist, Gümüşsuyu’ndaki Bell House'u tasarladı!

İç Mimar Yasemin Arpaç ve İç Mimar Sabahattin Emir liderliğindeki Ofist tarafından 100 yıllık tarihi kimliğine sadık kalınarak modern ve kullanıcı odaklı bir tasarım anlayışıyla yorumlanan İstanbul Gümüşsuyu’ndaki Bell House, İngiliz evsahibinin yaşam tarzını ve kültürünü yansıtan detaylarıyla dikka

Yasemin Arpaç kimdir?

2004 yılında Sabahattin Emir ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i kuran İç Mimar Yasemin Arpaç kimdir? Yasemin Arpaç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Yasemin Arpaç..

Sabahattin Emir kimdir?

Mimar Sabahattin Emir kimdir? Mimar Sabahattin Emir, bugüne kadar hangi işlere imza attı? Sabahattin Emir, Yasemin Arpaç ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i ne zaman kurdu?

Emir Uyar kimdir?

Permak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Emir Uyar kimdir? Emir Uyar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emir Uyar, ne zamandan beri Permak Şirketler Grubu bünyesinde hizmet veriyor? İşte Emir Uyar...

Emir Bahadır kimdir?

Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor. Peki, Emir Bahadır kimdir? Emir Bahadır, RLTYNYC şirketi ile hangi ülkede hizmet veriyor? İşte Emir Bahadır...

Emir Elmaslar kimdir?

Mimar Emir Elmaslar kimdir? Mimar Emir Elmaslar, bugüne kadar hangi projelere imza attı? Emir Elmaslar, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Emir Elmaslar...

Sabahattin Birdal kimdir?

Vakıf GYO'nun 9 Mayıs 2014 tarihinde yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Sabahattin Birdal kimdir, memleketi neresidir, hangi okullardan mezun olmuştur? hepsi haberimizde...

Emir Uras kimdir?

Mimar Emir Uras kimdir? Mimar Emir Uras, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Emir Uras, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emir Uras...

Sabahattin Emir kimdir Haberi

Sabahattin Emir kimdir

Sabahattin Emir kimdir?

Sabahattin Emir, 1992 yılında Mimar Sinan Üniversitesi İç Mimarlık ana sanat dalından mezun oldu. 


Yüksek lisansını 1997 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstriyel Tasarım bölümünde tamamladı. 2004 yılında Yasemin Arpaç ile birlikte Beyoğlu Tünel’de Ofist’i kurdu.


Ofist Mimarlık

2004 yılında iç mimar ve tasarımcı, Yasemin Arpaç ve Sebahattin Emir tarafından İstanbul'da Pera'da kuruldu. 


Projelere içinde bulundukları zaman ve mekanlara ait çözümler üretmek amacında olan Ofist konut, showroom, mağaza, fuar standı, cafe, restoran, bar, sinema, otel, ofis projeleri ve ürün tasarımları gibi farklı sektörlerden çeşitli projeler üzerinde çalılıyor.


Ofist’in, 2005 Interior Design Turkey yarışmasında, biri Sosyal Aktivite Mekanları, diğeri Alışveriş Mekanları kategorileri olmak üzere iki ayrı projesi ile birincilik ve ikincilik ödülleri bulunuyor.


Ofist, Mart 2013’ten beri, çalışmalarını Karaköy civarında yeni taşınmış olduğu ofisinde sürdürüyor. 


Kumbaraci...