03 / 07 / 2024

Saber Mohamed Elsayed Shaykhoun

Saber Mohamed Elsayed Shaykhoun

Eldar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saber Mohamed Elsayed Shaykhoun tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da Fatih, A.Kuşçu Mahallesi, Nalbant Demir Sokak'ta kuruldu

Mohamed Ali Chatti kimdir?

Albaraka Türk Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Mohamed Ali Chatti kimdir? Dr. Mohamed Ali Chatti daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Dr. Mohamed Ali Chatti biyografisi...

Emlak kralı Mohamed Hadid, The Levant'ın açılışına katıldı!

Dünyanın ilk tahin butiği olma özelliğine sahip ‘The Levant’ Tarihi Fişekhane'de açıldı. Açılışa gayrimenkul zengini Mohamed Hadid'te katıldı...

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Turkuazım Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 380 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed T.E. Abdelfadeil, Karım Ragab A. Nebewah ve Mohamed W.I. Elrify ortaklığında kuruldu.

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalar Rael Estate Yatırım Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Shaımaa Elsayed  Mohamed Aly Nassar tarafından kuruldu. 

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Porto İstanbul Emlak Danışmanlık Seyahat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Elsayed Abdelhamıd Hassane, Abdulnaser Samara, Ahmad Almamlouk, Mudhafer Jameel Shannoon ve Wael Salah Abdelaal ortaklığında kuruldu. 

Endeavor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Endeavor İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Mohamed Salım tarafından kuruldu. 

Ecir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ecir Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile M.Rezk Mohamed Gomaa Elhabashı, H.Arafat Mohamed Abouelnaga, R. AbdelrahmanSayed Ahmed Attıa ve M. Abdelmonem Salem Awadalla ortaklığında kuruldu. 

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Concept Development Gayrimenkul Pazarlama Danışmanlık Turizm İth.Ve İhr.Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ibrahım Ragab Ibrahım, Ahmed Galal Abdelrahman Ebrahım ve Hossameldın M. I.H.Mohamed Shams ortaklığında kuruldu. 

Rama Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Rama Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 Hassan Saad Mohamed ve Yasser Bahloul Mohamed Husseın ortaklığında kuruldu.

Setta Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Setta Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Abdıfatah Mohamed Nur tarafından kuruldu.

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Golden Vısa İstanbul Turizm Limited Şirketi bugün Fatih'te 10 bin TL sermaye bedeli Alı Mohamed Altoumı Abdulgader tarafından kuruldu.

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk Hayvanat Bahçesi Turizm Emlak Gıda İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 300 bin TL sermaye bedeli ile Aly Elsayed Salama ve Almoddather Alhadıdy ortaklığında kuruldu. 

Saber Mohamed Elsayed Shaykhoun Haberi

Saber Mohamed Elsayed Shaykhoun

Eldar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Saber Mohamed Elsayed Shaykhoun tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 11 Kasım'da kuruldu. 


Eldar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Eldar İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Fatih, A.Kuşçu Mahallesi, Nalbant Demir Sokak, No:2...