30 / 04 / 2024

sabihana gökçen yeni havalimanı arası

sabihana gökçen yeni havalimanı arası

3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi ile İstanbul Yeni Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki ulaşım süresinin 1 saate düşmesi planlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti açıldı! Hava trafik kapasitesi en az 2 katına çıkacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pist açılışında konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, "Yeni pisti iniş, eski pisti kalkış için kullanacağız" dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni bir ihale mi yapıldı? 

Sözcü Gazetesi köşe yazarı Çiğdem Toker, bugünkü köşesinde, Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pist projesini kaleme aldı. Toker, son haftalarda Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pistinin iptal olan ihalesine ilişkin yeni gelişmeler olduğu iddialarını gündeme taşıdı.

İstanbul Havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanı metro hatları ne zaman açılacak?

İstanbul'un yeni metro hatlarına kavuşması için çalışmalar tam gaz devam ediyor. İstanbul Havalimanı-Gayrettepe, İstanbul Havalimanı-Halkalı ve Tavşantepe-Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı Metro hatlarının en yakın zamanda hizmete sunulması planlanıyor.

Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci pistinin 2. etabı için yer teslimi yapıldı mı?

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pistinde son durum ne? Sabiha Gökçen Havalimanı 2. pistin ikinci etabına ilişkin yeni bir gelişme yaşandı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti için yeni ihale yapıldı!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacak olan ikinci pist gündemden düşmüyor. Sabiha Gökçen'in 2'nci pisti için yeni bir ihale yapıldı...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın ikinci pisti yıl sonunda tamamlanacak!

Pandemiden en çok etkilenen sektörlerin başında havacılık geliyor. Sektörde gerekli tüm tedbirler alındı. Yurtiçi ve dışı uçuşlar aksaksız yapılıyor. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı yeni düzene göre misafirlerini ağırlıyor...

Sabiha Gökçen Havalimanı yaşam merkezi oluyor!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, son 2 senede terminal içinde hizmete açılan yeni ticari alanlar ile 7 gün 24 saat faaliyet gösteren bir yaşam merkezine dönüşüyor.

Nusret Gökçe yeni şubesini Mikonos’ta açacak!

Tuzlama hareketiyle fenomenleşen Nusret Gökçe, yeni şubesini Yunanistan’ın gözde tatil noktası Mikonos’ta açacak. Ünlü işletmeci bundan sonraki et servislerini de drone ile yapacak...

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yeni pisti 2020'de açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan yaptığı açıklamada, "Sabiha Gökçen'deki yeni pisti 2020'nin haziran ayında açacağız." dedi.

Sabiha Gökçen Havalimanı'na yeni talip!

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yeni taliplisi Birleşik Arap Emirlikleri merkezli Emirates imiş. Bakalım süreç nasıl bitecek...

Sabiha Gökçen'e cami yapılacak!

33 milyon yolcu kapasitesi bulunan Sabiha Gökçen Havalimanı'nın yolcu kapasitesi 41 milyona çıkarılacak. Yolcu kapasitesinin artması ile birlikte yeni bir cami inşa edilecek.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nın 2. pisti 2020'de devreye girecek!

Bu yılın ilk yarısını 2,9 milyar TL ciro ve rekor doluluk oranlarıyla geçiren Pegasus, ikinci yarıdan da umutlu. Pegasus CEO'su Mehmet Nane, "Sabiha Gökçen'de ikinci pist, yeni uçaklar ve yeni hatlar ile birlikte çift haneli büyüme bekliyoruz" diyor.

Sabiha Gökçen'in yeni terminal inşaatı 2019'da başlayacak!

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı CEO’su Ersel Göral, İSG'nin yatırımlarından ve hedeflerinden bahsetti. Göral, yeni terminal inşaatının 2019'da başlayacağını müjdeledi.

sabihana gökçen yeni havalimanı arası Haberi

sabihana gökçen yeni havalimanı arası

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü Raylı Sistemler Yapım Daire Başkanı Serdar Ünsal, Uluslararası Karayolları, Köprüler ve Tüneller İhtisas Fuarı'nda konuştu. 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi ile Sabiha Gökçen ve İstanbul Yeni Havalimanı arasında en hızlı erişimin sağlanacağını söyleyen Ünsal, iki havalimanı arasındaki ulaşım süresinin 1 saate düşeceğini belirtti.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Ünsal, 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli Projesi'nin iki havaliamanı arasındaki ulaşımı 1 saat indireceğini, ekspres seferlerle de bu sürenin 45-50 dakikaya düşeceğini söyledi. Ünsal, proje ile TEM Çamlık Kavşağı Hasdal Kavşağı'nın boğazın altından bir tünelle birleştirileceğini belirtti. 

Tünel kesitleriyle ilgili açıklamalarda bulunan Ünsal, 3 katlı ve 2 katlı Tünel Karayolu katlarının Jetfan sistemi ile havalandırılacağını belirtti. Proje hakkında bilgi veren Ünsal, her 200 metrede...