18 / 05 / 2024

Sabır Karımlı

Sabır Karımlı

Fahen Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sabır Karımlı, Yaşar Çoruh tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da Kağıthane, Seyrantepe Mahallesi, Asaf Caddesi'nde kuruldu.

İstanbul'da rıhtımlı yalı satılıyor! Bebek'teki 19 odalı, 8 banyolu saray yavrusunun fiyatı 185 milyon dolar! 

İstanbul'un en lüks semtlerinden Bebek'te 19 odalı, 8 banyolu ve rıhtımlı yalı satılıyor. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en büyük 722 şirketi toplam karlarını yüzde 89 artırdı! 2022'de 722 şirketin karı 1,1 trilyon dolar oldu!

Tüm dünyada hayat pahalılığı kriziyle karşı karşıya kalınmışken, dünyanın en büyük 722 şirketinin, artan fiyatlar ve faiz oranlarıyla üst üste 2 sene 1 trilyon doların üzerinde aşırı kar elde ettiği açıklandı. İşte ayrıntılar...

İcradan satılık rıhtımlı Boğaz Yalısı

Yeniköy'de kendine ait rıhtımı bulunan Boğaz yalısının yüzde 50'si icradan satışa çıkıyor. 23 Aralık'ta düzenlenecek ihalede yapının yüzde 50'sinin muhammen bedeli 50 milyon lira olarak belirlendi.

Keskin görünümlü Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi!

Keskin görünümlü Yamaha R7 fiyatları ne kadar? İşte Yamaha R7 14 Ekim 2022 fiyat listesi...

Vatandaş borç batağına saplanırken Bankaların karı 6 ayda yüzde 400 arttı

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu’nun açıkladığı verilere göre Haziran ayı sonunda Türk bankalarının aktif büyüklüğü yüzde 27,1 artarak 11 trilyon 713,9 milyar lira olarak hesaplandı. 2022 yılının ilk 6 ayında sektör karını yüzde 400 artırdı.

Şanlıurfa'ya Sabır Evleri inşa ediliyor!

Şanlıurfa'da peygamber kabirlerinin yer aldığı Viranşehir ilçesindeki Eyyüp Nebi Mahallesi'ne, TOKİ ve Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ziyaretçilerin kalabileceği "Sabır Evleri" inşa ediliyor.

Keserci Yapı İnşaat Mobilya Nakliyat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Keserci Yapı İnşaat Mobilya Nakliyat ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Sabır Keserci tarafından kuruldu.

Egeli turizmcilerden Maraş'a yatırım planı! 

KKTC Başbakanı Ersin Tatar Maraş'ın yeniden turizme kazandırılması amacıyla Türk turizmcilere yaptığı çağrı karşılık buldu.Egeli turizmciler, hazır olduklarını, yapılacak anlaşmalar sonrası bölgede konaklama tesislerini hizmete sokabileceklerini ifade etti.

AVM görünümlü haller geliyor!

Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Hal Yasa Taslağı kapsamında hal sisteminin yerini AVM’leri andıran yeni bir model alacak. Bedelsiz arazilerde, yatırımcı şirketler hal kurup işletecek.

Konut sektörü gelişecek! Stoklar eriyecek!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, Bahaş Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdüssamet Bahadır, Kar Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Şenol Üçüncü ve İnsay Yapı Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Çulhalık, TUİK 2018 yılı konut satış verilerini değerlendirdi.

İstanbul deprem hasarının 15 milyar dolarını sigorta sektörü karşılayacak!

Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, meydana gelen hasarın 15 milyar dolarının sigorta sektörü tarafından karşılanacağını söyledi.

Şanghay'daki bu bina görenleri hayrete düşürüyor!

Çin'in Şanghay kentinde yapımı 2003 yılında tamamlanan dağ görünümlü bina, mimari yapısıyla görenlerin dikkatini çekiyor.

Uzay gemisi görünümlü ev satışa çıkarıldı!

1960'larda tasarlanan uzay gemisi görünümlü 'Futuro' evlerinden birinin satışa çıkarılması bilim kurgu ve mimari meraklılarını heyecanlandırdı.

Sabır Karımlı Haberi

Sabır Karımlı

Fahen Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sabır Karımlı, Yaşar Çoruh tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 25 Nisan'da kuruldu. 


Fahen Gayrimenkul Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı başta, Türkiye içinde ve/veya dışında her türlü gayrimenkul, menkul mal ve ekipmanı satın almak, satmak, kiralamak, kiraya vermek ve elden çıkarmak, ve bu 


menkul mallar ve gayrimenkuller üzerinde rehin, ipotek, başka takyidat ve benzeri kısıtlamalar tesis etmek ve bu kısıtlamaları kaldırmak, ve Şirketin amaç ve konusunu gerçekleştirmek için bu 


gayrimenkuller ve menkuller ile ilgili her türlü hukuki işlemi yapmak,Her türlü yapının, binanın, turistik tesislerin inşası, yapım ve taahhüt işlerinde bulunulması,3. şahıslara ait gayrimenkuller 


üzerinde ipotek dahil her türlü takyidat ve ayni veya şahsi haklar tesis etmek; bu faaliyetlerin gerçekleştirilmesi için gerekli lisans,...