10 / 05 / 2024

Sabit Caner Aksüt

Sabit Caner Aksüt

Aksüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Sabit Caner Aksüt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Murat Aksu ve Özcan Aktaç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.

Aksüt Uluslararası Taahhüt İnşaat Anaonim Şirketi kuruldu!

Aksüt Uluslararası Taahhüt İnşaat Anaonim Şirketi, Sabit Caner Aksüt tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 7 Mart'ta Beşiktaş, Etiler Mahallesi, Tepecik Yolu Akgören Sokak'ta kuruldu.

Dolar aldım sabit kaldı, altın aldım düştü diyenler bu haberi okusun!

Altın ve dolarda son günlerde yaşanan düşüş birçok küçük yatırımcıyı mağdur etti. Bunlara bitcoindeki oynaklık ve borsadaki yükselişin sınırlı kalması eklenince, yatırımcı nerede yanlış yaptığını araştırmaya başladı. Bu sorunun cevabı Değer Yatırımcılığı’ndan geldi, “Sorun piyasada değil” dedi

İnşaat sektörüne güven Nisan'da sabit kaldı!

TÜİL tarafından açıklanan rakamlara göre; mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi hizmette düşerken, perakendede yükseldi. İnşaat sektöründe güven endeksi sabit kaldı. İşte o rakamlar...

Gamador Galya'da yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit TL taksitle!

Gamador Galya projesinde yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit Türk Lirası taksitle konut sahibi olunabiliyor. 5 blok olarak yükselen projede 210 adet konut, 113 adet ticari alan ve 70 adet ofis mevcut.

Caner Bayazıt Emiroğlu kimdir? Caner Bayazıt ne iş yapmaktadır? 

Caner Bayazıt kimdir? Caner Bayazıt'ın eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt kariyeri ve eğitim durumu nedir? Caner Bayazıt'ın kim olduğu ve Caner Bayazıt'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Orhan Aksüt ne zaman CEO oldu? Hangi bankalarda çalıştı?

Orhan Aksüt kimdir? Hangi alanlarda uzmanlaştı? Özderici GYO’da ne iş yapıyor? İşte Orhan Aksüt’ün biyografisi...

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

26 TL'de sabit kalmaya çalışan doların geleceği dip ve zirve rakam belli oldu! Uzman Şirin Sarı peş peşe açıkladı

Para piyasaları uzmaı Şirin sarı doların 26 TL'de sabit kalmaya çalıştığını belirterek, doların geleceği dip ve zirve rakamı açıkladı.

Sabit Aydın ne zaman ve nerede doğdu? Batısöke Çimento Sanayi’nde ne iş yapıyor?

Sabit Aydın kimdir? Ne zaman hangi ilde dünyaya geldi? Hangi alanlarda çalıştı? Batısöke Çimento Sanayi’ndeki görevi ne? İşte Sabit Aydın ile ilgili merak edilen her şey...

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri, son dönemlerde sabit fiyat uygulamasıyla büyük bir ilgi görmekte. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti..

OPEC, küresel petrol talebindeki artış öngörüsünü sabit tuttu!

Petrol İhraç Eden Ülkeler Örgütü (OPEC), 2023 yılı için küresel petrol talebine yönelik artış öngörüsünü sabit tutarak günlük 2 milyon 320 bin varil olarak duyurdu.

Cnc Group İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cnc Group İnşaat Taahhüt Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Caner Çoruhlu tarafından kuruldu.

TÜSEDAD Başkanı Solakoğlu: 'Dünyada en pahalı et Türkiye’de'

Tüm Süt, Et ve Damızlık Sığır Yetiştiricileri Derneği (TÜSEDAD) Başkanı Sencer Solakoğlu, “Dünyada en pahalı et şu an Türkiye’de. Bunun tek nedeni Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın maliyetlerin yükselmesinin karşısında çiftçinin fiyatını sabit tutmak suretiyle üretimi azaltmak olmuştur” dedi.

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyasında yeni müjde geldi. Kampanya resmen uzatıldı. 

Sabit Caner Aksüt Haberi

Sabit Caner Aksüt

Aksüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi; Sabit Caner Aksüt Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Murat Aksu ve Özcan Aktaç Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 8 Haziran'da Beşiktaş'ta kuruldu.


Aksüt Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; inşaat , taahhüt işleri, inşaat taahhüt proje yapımı ve geliştirilmesi, kentsel dönüşüm inşaat taahhüt işleri ile arazi , arsa, bina, daire ,işyeri ticareti yapar. Ayrıca konusu için gerekli araç ve gereçler ile emtianın ticaretini yapar. Şirket amacını gerçekleştirmek için; her türlü gayrimenkul alabilir satabilir kiralar ,kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi her türlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, ipotek verebilir ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak, intifa, sükna, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir.Her...