15 / 05 / 2024

sabit fiyat

sabit fiyat

Avrupa elektrik fiyatlarını sabitlemeye hazırlanıyor. Belçika Enerji Bakanı Tinne Van der Straeten, AB'de enerji kriziyle ilgili sert bir uyarıda bulundu. Van der Straeten gaz fiyatlarıyla ilgili acil önlem alınması gerektiğini aksi takdirde önümüzdeki 5-10 kışın korkunç geçeceğini söyledi.

Rönesans Gayrimenkul Yatırım halka arz oluyor

SPK, Rönesans Gayrimenkul Yatırım'ın ilk halka arzını onayladığını açıkladı. Buan göre, 1 Türk Lirası nominal değerli paylar 135 Türk Lirası sabit fiyat üzerinden satışa sunulacağı kaydedildi.

Batı Ege GYO halka arz ne zaman? Talep toplama tarihleri belli oldu!

Sermaye Piyasası Kurulu onayıyla Batı Ege GYO resmen halka açılıyor. Konu ile ilgili olarak verilen son dakika detaylarına göre tamamı ‘Sabit Fiyat İle Talep Toplama’ yöntemiyle yapılacak olan halka arzda talep toplama tarihleri 30 Kasım 2023 - 1 Aralık 2023 olarak belirlendi. 

Audi'de fiyatlar sabit kaldı: İşte Audi A4 Ekim 2023 fiyat listesi

Audi A4 Ekim ayı fiyat listesi yayımlandı. Otomobile bu ay zam gelmediği görüldü. Audi A4 Ekim ayında da Eylül ayı fiyat listesiyle satılmaya devam ediyor. Peki 2023 model Audi A4 ne kadar, kaç TL? İşte Audi A4 Ekim 2023 fiyat listesi...

Türkiye'nin en lezzetli halka arzı 15-16 Ağustos’ta yapılacak!

Türkiye’nin en büyük restoran zincirlerinden Baydöner, halka arz ediliyor. Baydöner hisselerinin %21,43’ünü halka arz etmek üzere Sermaye Piyasası Kurulu tarafından onaylandı. Borsada satış tarih ve saatleri 15-16 Ağustos, 10.30- 13.00, sabit fiyat ise 21 TL olarak belirlendi.  

Demir fiyatlarında beklenmedik düşüş! 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İşte 2023 güncel demir fiyatları...

Sabit fiyat bandından işlem görmeye başlayan inşaat demirleri için zam ihtimali ortadan kalktı ve inşaat demiri fiyatları düşüşe geçti. İşte güncel fiyatlar...

Kaleseramik 25 TL sabit fiyatla bugün halka açılıyor! Kaleseramik hangi bankalarda var?  

Kaleseramik 25 TL sabit pay fiyatı ile halka arz ediliyor. Peki Kaleseramik hangi bankalarda var? İşte Kaleseramik halka arz ile ilgili detaylar...  

Jeep Wrangler'ın Haziran fiyatı dudak uçuklattı!  

 Wrangler'ın üstü açık seçenekleri, sürücülere açık havada sürüş keyfi sunar. Sabit veya çıkarılabilir tavanlar ve kapılar, sahiplerine istedikleri zaman doğayla iç içe olma ve güneşli günlerde rüzgarı hissetme imkanı verir. İşte 06 Haziran 2023 fiyat listesi

Tarım Kredi sabit fiyat uygulamasında başı çekiyor! Bu uygulama herkes tarafından takdir edildi!

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif marketleri, son dönemlerde sabit fiyat uygulamasıyla büyük bir ilgi görmekte. Tarım Kredi Grubu, üreticilerin ve tüketicilerin yanında olmaya devam edeceğini belirtti..

İstanbul PERDER'den ucuz et satmaya devam kararı! Kıymanın kilosu 190 TL’den satılacak!

Et ve Süt Kurumu ile mutabakata varan İstanbul PERDER, sabit fiyat uygulamasıyla et satışına devam edeceğini açıkladı. Dernek, kararı tüketicilerden gelen yoğun talep üzerine aldığını duyurdu.

Tarım Kredi Market'in çılgın kampanyasına büyük ilgi! 1 ay süreyle uzatıldı

Tarım Kredi Marketleri başlattığı sabit fiyat uygulaması insanların yoğun beğenisi ile karşılandı. Tam 900 ürün için geçerli olan ve fiyat sabitleme kararına ilgi büyük olunca Tarım Kredi Marketleri aldığı kararı 1 ay süreyle uzatma kararı aldı.

Tarım Kredi'den son dakika müjdesi geldi! 900 üründeki sabit fiyat kampanyası 1 ay uzatıldı! Duyan koştu! 

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketlerinde, Ramazan ayının başında başlatılan ve 900 ürünü kapsayan 'Sabit Fiyat' kampanyasında yeni müjde geldi. Kampanya resmen uzatıldı. 

Ramazan ayının başlamasıyla zincir marketlerde et fiyatları yüzde 14 zamlandı!

Et ve Süt Kurumu’nun sabit fiyat kampanyasına İstanbul Perakendeciler Derneği ‘evet’ demesine rağmen üyelerinin çok az bir kısmı katıldı. Zincir marketlerde ise Ramazan ayının başlamasıyla birlikte fiyatlara başlamasıyla yüzde 14 zam geldi.

BMW İX'in fiyatı Mart ayında fiyatı sabit kaldı! İşte 2023 Mart fiyat listesi

BMW yeni İX elektirikli modeli yolların en hakim ve en güvenli kullanımını sunuyor. Şık görüntüsünün yanında SUV olmasının verdiği rahatlık ve özgüvenle yollara hakim olacaksınız. Peki BMW yeni ix elektiriklinin Fiyatı ne kadar? İşte 2023 Şubat fiyat listesi...

sabit fiyat Haberi

sabit fiyat

Belçika Enerji Bakanı Tinne Van der Straeten, Avrupa'da gaz fiyatlarına bir an önce tavan fiyat uygulaması getirilmesi gerektiğini söyledi. Doğal gaz fiyatlarının şu andaki hızla artması halinde Avrupa'nın sadece bu kışı değil önümüzdeki 5-10 kışı korkunç geçireceğini öne süren Tinne Van der Straeten, bir an önce reform yapılması ve AB'nin harekete geçmesi gerektiğini ifade etti.  Astronomik derecelerde artan doğal gaz fiyatlarından kaynaklanan elektrik krizi ile mücadele edilebilmesi için bir an önce bir diz reform yapılması gerektiğini kaydeden  Tinne Van der Straeten, Avrupa Birliği’nde aşırı yüksek seviyedeki gaz fiyatlarına bir çözüm önerisi olarak tavan fiyat uygulanmasını istedi. Belçika Enerji Bakanı Van der Straeten, sosyal medyadan yaptığı açıklamada doğal gaz fiyatlarının bir an önce dondurulması gerektiğini dile getirdi.  Van der Straeten, tavan fiyat uygulamasıyla, 3...