01 / 07 / 2024

Sabit pencere

Sabit pencere

Pencere çeşitleri nelerdir sorusunun yanıtı ve detayları için haberimizi inceleyebilirsiniz. İşte pencere çeşitleri!

Son dakika: Merkez Bankası mayıs ayı politika faizini yüzde 50'de sabit tuttu!

Piyasaların merakla beklediği Merkez Bankası Mayıs ayı politika faizi açıklandı. Banka;  politika faizini yüzde 50 seviyesinde sabit tutma kararı aldı.

Zeray Bahar Kampanyası'nda son gün 31 Mayıs! Dilasa Orman'da 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle!

Zeray İnşaat tarafından başlatılan Bahar Kampanyası'nda son tarih 31 Mayıs 2024 olarak açıklandı. Söz konusu kampanya kapsamında Dilasa Orman projesinden 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksitle konut sahibi olunabiliyor.

İnşaat sektörüne güven Nisan'da sabit kaldı!

TÜİL tarafından açıklanan rakamlara göre; mevsim etkilerinden arındırılmış güven endeksi hizmette düşerken, perakendede yükseldi. İnşaat sektöründe güven endeksi sabit kaldı. İşte o rakamlar...

Zeray Grande Anatolia 60 ay sabit taksit fırsatıyla satışta! Yeni proje! 

Zeray Grande Anatolia projesinde 250 bin TL peşinat ve 60 ay sabit taksit fırsatı sunuluyor. Peki Zeray Grande Anatolia nerede? Konut fiyatları ne kadar? 

Gamador Galya'da yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit TL taksitle!

Gamador Galya projesinde yüzde 1 peşinat ve 24 ay sabit Türk Lirası taksitle konut sahibi olunabiliyor. 5 blok olarak yükselen projede 210 adet konut, 113 adet ticari alan ve 70 adet ofis mevcut.

Yiğit Group Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı! Teslimler ay sonunda!

Bayer İnşaat ve Yiğit Group tarafından hayata geçirilen Acıbadem Konakları'nda 48 ay sabit ödeme fırsatı sunuluyor. Teslimlerin ay sonunda gerçekleştirilmesi planlanan projede 345 adet konut bulunuyor. 

Sinpaş Koru Aura'da bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade!

Sinpaş GYO imzası ile inşa edilen Koru Aura projesinde bankasız, sabit ödemeli 60 ay vade imkanı sağlanıyor. Koru Aura'da 2 oda 1 salondan 5 oda 1 salona kadar değişen konut alternatiflerine yer veriliyor. 

Merkez Bankası resmen açıkladı! Yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 36 seviyesinde sabit kaldı!

Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, 2024 yılının ilk Enflasyon Raporu sunumunda yeni yılın ilk enflasyon raporu sunumunu değiştirmedi ve yüzde 36 seviyesinde sabit tuttu. 

Ekrem İmamoğlu 'Sabit taksitle sosyal konut ürettik' dedi, vatandaştan yorum geldi: 'Darısı TOKİ mağdurlarının başına'

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı paylaşımda asgari ücretin altında ve sabit taksitle sosyal konut ürettiklerini söyledi. Paylaşıma TOKİ mağdurlarından da yorum gecikmedi...

KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt: Sabit taksitle sosyal konut üreten tek kurum olduk!

Hayata geçirdikleri yatırımlarla ilgili olarak resmi sosyal medya hesabı üzerinden sık sık paylaşım yapan KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt yaptığı açıklamada sabit taksitle konut üreten tek kurum olduklarını söyledi.

Sinpaş Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı!

Metrolife Premium'da bankasız-sabit ödemeli vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan ve 232 adet konutun yer aldığı Metro Life 4 blok şeklinde yükseliyor.

Metrolife Premium'da 60 ay sabit ödemeli vade fırsatı! 

Metrolife Premium projesinde 60 ay sabit ödemeleri vade fırsatı sunuluyor. Sinpaş imzası taşıyan Metro Life'ın teslimlerinin 2025 yılında yapılması planlanıyor.

Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer: Demir ve çimento fiyatları artmadı, yabancı yatırımcı yurttaşı evsiz bıraktı!

Forbes’in “En ucuz ev KKTC’de” reklamlarını değerlendiren Kıbrıs'ın eski başkanı Ferdi Sabit Soyer, konut fiyatlarındaki yükselişin altındaki nedenleri açıkladı.

Sabit pencere Haberi

Sabit pencere

Pencere çeşitleri nelerdir?

Pencereler, ev ve iş yerlerimize günışığının girmesini sağlayan bölmeler olarak nitelendiriliyor. Söz konusu bölmeler, ev ve iş yerlerinin tasarımında büyük role sahip unsurlar arasında yer alıyor.


Örneğin pencerenin boyutu, şekli, çeşidi, tarzı gibi özellikler bulunduğu ortamda bütünleyici özellik taşıyor.


Pencereler ahşap doğramalar, metal doğramalar ve PVC doğramalar olmak üzere 3'e ayrılıyor.


1- Ahşap doğramalar

Kullanım alanı azalan ahşap doğramalar, günümüzde diğer pencere çeşitlerine nazaran daha az tercih ediliyor. Bunun nedeni ise, diğer pencerelerin avantajlarının, bu doğrama pencerelerde olmaması ve bunun da bir dezavantaj olarak algılanması olarak görülüyor. Ahşap doğramalı pencerelerin tercih edilmemesindeki nedenler arasında ısı yalıtımının yeterince sağlanamaması, toz ve nem yalıtımını yeterince yapamaması, sıcak ve soğuk hava şartlarından etkilenerek çabuk deforme olması ve sürekli bakım gerektirmesi gibi sebepler yer alıyor.


2-...