10 / 05 / 2024

Sadrettin Karaduman

Sadrettin Karaduman

Esas Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sadrettin Karaduman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali İhsan Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 70 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Arnavutköy'de kuruldu.

Serhat Karaduman hangi üniversiteden mezun oldu? Çalık Denim’de ne iş yapıyor?

Serhat Karaduman kimdir? Hangi okulda okudu? Hangi alanda yüksek lisans yaptı? İş hayatına nerede başladı? Çalık Denim’de hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor? İşte Serhat Karaduman ile ilgili merak edilen tüm ayrıntılar...

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

Mk11 İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Mk11 İnşaat Otomotiv Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Selami Karaduman tarafından kuruldu.

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karaduman Elektrik Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de Esat Karaduman tarafından kuruldu.

Sunt Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Kuruldu!

Sunt Turizm Ve Sağlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi  Beşiktaş'da Sadberk Nur Karaduman ve Nurten Kınık ortaklığında kuruldu.

Olası afetlere yönelik alınacak tedbirler TBMM'de!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, son on yılda meydana gelen doğal afetler sebebiyle afetzedelere verilen desteklere ve olası afetlere yönelik alınacak tedbirlere ilişkin soru önergesi verdi. 

Alz İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alz İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Yasemin Karaduman tarafından kuruldu.

Konut kira bedellerindeki artış TBMM'de!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman konut kira bedellerindeki artışa ilişkin soru önergesi verdi. 

Tasfiye edilen faizsiz konut şirketlerinden alacaklı kişilerin akıbeti TBMM'de!

2 Temmuz 2021 tarihinde TMSF tarafından tasfiye edilen şirketlerden alacaklı olan kişilerin akıbeti TBMM gündemine taşındı. Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, konuya ilişkin soru önergesi sundu.

Türkiye'nin gündemi fahiş kiralar!

Saadet Partisi Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, fahiş kira fiyatları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'a soru yöneltti.

Ardinol Global İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ardinol Global İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Şişli’de  350 bin TL sermaye bedeli  ile Emrah Karaduman tarafından kuruldu.

Ayaş Tüneli'nin akıbeti TBMM gündeminde!

Yapımına 1976'da başlanan Ayaş Tüneli'nin akıbeti meclis gündemine taşındı. Saadet Partili Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çin ile yapılan anlaşma ve projeler TBMM gündeminde!

Çin ile yapılan anlaşma ve projeler meclis gündemine taşındı. Saadet Parti'li Karaduman, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Sadrettin Karaduman Haberi

Sadrettin Karaduman

Esas Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Sadrettin Karaduman Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali İhsan Gündoğdu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 70 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Arnavutköy'de kuruldu.


Esas Yatırım Gayrimenkul Geliştirme Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1-Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler, plazalar, marketler, depolar, soğuk hava depoları, villa tatil köyleri, devre mülk, apart otel, motel, kamping gibi turistik tesisler, organize sanayi bölgeleri, spor kompleksleri, mesken, ev, apartman, işyeri, arsa, arazi gibi gayrimenkulleri almak, satmak, satın almak, kiralamak, kiraya vermek; bahçe, tarla ve arsalar üzerinde parselasyon ve imar durumlarını çıkarmak, gerektiğinde projelendirmek. Gayrimenkuller üzerine irtifak, intifa, sükna, kat mülkiyeti, kat irtifakı, şufa hakları ve vefa hakları, gayrimenkul mükellefiyeti tesis etmek. 2-Her...