05 / 05 / 2024

Safa Marwa Turizm iletişim

Safa Marwa Turizm iletişim

Safa Marwa Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ibrahim Agha Agha, Mohamad Bokhari, Mostafa Chikhmokhanek, Hicham Albukaai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi kuruldu!

Kdk Turizm İnşaat Lojistik Depo Anonim Şirketi Ataşehir'de Baha Safa Kadak tarafından kuruldu.

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

The First Gayrimenkul Turizm İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Safa Al Najjar tarafından kuruldu.

Safa Otelcilik İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Safa Otelcilik İnşaat Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih’te  600 bin TL sermaye bedeli ile  İsmail Kaplan Mustafa Kaplan tarafından kuruldu.

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zey Turizm Organizasyon İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Mehmet Şahin ve Adem Safa Dallı tarafından kuruldu.

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 4 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Şahinoğlu tarafından kuruldu.

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Merve Yatırım Emlak Turizm Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Başakşehir’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Amr Elsayed Abdelatı Khamıs, Ashraf Elsayed S.M.Elfeky, Hazem Elsayed    Abdelatı Khamıs ve Marwa Amın Shaban Husseın tarafından kuruldu. 

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

AL Bisfur Organizasyon Turizm İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Asaad Abdullah Abdullah ve O.Abdulmohsın Jawad Al Janabi ortaklığında kuruldu.

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Al Safa Turizm Otelcilik Emlak Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Beşiktaş'ta 4 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Müstakim Safa Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Müstakim Safa Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Sevda Ekinci tarafından kuruldu. 

Gate2 Travel Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm ve Medikal Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gate2 Travel Gayrimenkul Danışmanlığı Turizm ve Medikal Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Marwa Badawi tarafından kuruldu.

Sayo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Sayo Turizm ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile bugün Samet Ali Yavuz ve Safa Bayrak Yavuz ortaklığında kuruldu. 

Al Sultana Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Sultana Turizm Otomotiv İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Marwa Jamel M Kassar ve Abdı Karaduman imzasıyla kuruldu.

Öz Bin Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Bin Yapı İnşaat Turizm Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ecevit Yalur ve Hadi Beldek ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Mayıs'ta Esenyurt, Saadetdere Mahallesi, Peyami Safa Caddesi'nde kuruldu.

Safa Marwa Turizm iletişim Haberi

Safa Marwa Turizm iletişim
Safa Marwa Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, A. Ibrahim Agha Agha, Mohamad Bokhari, Mostafa Chikhmokhanek, Hicham Albukaai tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 25 Mayıs'ta kuruldu. 


Safa Marwa Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 3.1) Yurt içinde ve dışında seyahat ve nakliyat sahasında kanun ve mevzuat dahilinde kara,deniz ve hava nakil vasıtalarıyla faaliyette bulunmak üzere turizm ve nakliyat işletmeleri acente ve rehberlik büroları açmak turistik seyahat tur ve gezintiler tertip etmek. 3.2)Konusu ile ilgili Turistik konaklama tesisleri otel,motel,tatil köyleri ,dinlenme merkezleri ve kamp yerleri inşa etmek ,kurulu olanları satın almak,satmak , kiralamak veya kiraya vermek,bu tesislerin işletmeciliğini yapmak ,yiyecek içecek servisleri lokanta pastane ve benzeri işletmeler açmak ve çalıştırmak. 3.3) Bu tesis ve işletmelerde kullanılacak kara,deniz ve...