29 / 04 / 2024

Safi Espadon kaba inşaatı

Safi Espadon kaba inşaatı

Safi Holdingin Kartal'daki projesi Safi Espadon'da kaba inşaat tamamlandı. 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşan projede stüdyo, 1+1,1,5+1 ve 2+1 olmak üzere farklı daire tipleri yer alıyor...

Espadon Turizm ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi kuruldu!

Espadon Turizm ve Yapı Endüstrisi Anonim Şirketi, Mustafa Hakan Safi Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Ali Sinan Safi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 6 milyon TL sermaye ile 11 Şubat'ta Kartal'da kuruldu.

Bayraklı Belediyesi hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı!

4 katı yer altında, 9 katı yer üstünde olacak şekilde tasarlanan Bayraklı Belediyesi hizmet binası inşaatında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı.

Safi Holding 2016'da İzmir Limanı ihalesine girmeyi planlıyor!

Derince Limanı'nın ardından yeni yatırımlarla projelerini genişletmek istediklerini söyleyen Safi Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Safi, İzmir için ihaleye gireceklerini açıkladı. 

Ege Perla'nın kaba inşaatında sona gelindi!

İŞ Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İzmir'de hayata geçirdiği Ege Perla projesinin kaba inşaatına sona geldi. 180 milyon dolar yatırımla inşa edilen Ege Perla'da bugüne kadar konutların yüzde 70'i satıldı.

Balçova'da 2 bin kişilik tribünün kaba inşaatında sona gelindi!

İzmir’in Balçova ilçesinde yapımı devam eden 2 bin kişilik tribün ve engelli merkezinin kaba inşaatında son aşamaya gelindi.

Çiğli 75. Yıl Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı!

Çiğli Belediyesi'nin Egekent girişinde projelendirdiği 75. Yıl Türk Dünyası Parkı'nın kaba inşaatı tamamlandı, parkta yürütülen çalışmaları, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan teknik ekiple beraber yerinde inceledi.

Kocaeli Devlet Hastanesi’nin kaba inşaatı Şubat'ta bitiyor!

İnşaatı hızla yükselen Kocaeli Devlet Hastanesi’nin iki bloğu inşaatı bitti ve duvarları örülmeye başlandı. İnşaatı yapan firma Şubat ayında kaba inşaatı bitirecek ve iç dizayn çalışmalarına başlayacak

Bayraklı Belediye hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi’nin Altınyol üzerinde yapımına devam ettiği hizmet binasının kaba inşaatı tamamlanırken, teknik işlerin yapımına başlandı.

Bayraklı Belediyesi yeni hizmet binasının kaba inşaatı tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi'nin Altınyol üzerinde yapımına devam ettiği hizmet binasının kaba inşaatı bitti, teknik işlerin yapımına başlandı. Bina 4 katı yer altında, 9 katı yer üstünde olacak şekilde tasarlandı.

Nurullah Cahan: Binaların kaba inşaatı bitmek üzere!

Uşak'ta TOKİ tarafından örnek gösterilen kentsel dönüşüm projesi hakkında konuşan Belediye Başkanı Nurullah Cahan, "Binaların kaba inşaatı bitmek üzere. Uşak'ın çehresini değiştirecek yeni bir kent merkezi kuruyoruz" dedi

İzmit Torbalı yeni SGK binasının kaba inşaatı tamamlandı!

İzmir’in Torbalı ilçesinde, 250 yataklı devlet hastanesi inşaatı hızla yükselirken, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) binasının da kaba inşaatı tamamlandı.

Galatasaray'ın Mecidiyeköy'deki otel projesinin kaba inşaatı bitti!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek "Riva'da bir milyon metrekarenin üzerinde bir arsamız var. 6-7 yıl önce orada villa projesi yapıldı ve ruhsatı alındı. Otel projesinde kaba inşaat bitti, dekorasyon projesi hazır. " dedi.

Malatya Doğanşehir müftülük binasının kaba inşaatı bitti!

Malatya’nın Doğanşehir ilçesinde yapılan müftülük hizmet binasının kaba inşaatı tamamlanmış durumda. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan İlçe Müftülüğü, hizmet binasında yapılan çalışmalarda son aşamaya gelindiğini belirtti.

Safi Espadon kaba inşaatı Haberi

Safi Espadon kaba inşaatı


Safi Holdingin Kartal'daki projesi Safi Espadon'da kaba inşaat tamamlandı. 136 konut ve 11 ticari bölümden oluşan projede fiyatlar 259 bin liradan başlıyor. 101 metre yüksekliğindeki proje üç blok halinde tek parça olarak uzanıyor. Stüdyo, 1+1,1,5+1 ve 2+1 olmak üzere farklı daire tiplerinin yer aldığıdı projede büyüklükler 59 ile 160  metrekare arasında değişiyor. 


Bugün...