02 / 05 / 2024

Sağlık Bakanlığı yapım ihalesi

Sağlık Bakanlığı yapım ihalesi

KAMU Hastane Birliği Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu 2014/100225 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi.

İŞKUR Sağlık Bakanlığı 8 bin personel alımı! Kura tarihi resmen belli oldu! Mülakat yok! Fırsatı kaçırmayın

Sağlık Bakanlığı İŞKUR aracılığıyla 8 bin personel alımı yapacağını açıklamıştı. Personel alımı kurası öncesi başvuru tarihi 23- 27 Şubat tarihlerinde tamamlandı. Peki Sağlık Bakanlığı 8 bin işçi alımı kurası ne zaman? Başvuru sonuçları nereden, nasıl öğrenilecek?

Sağlık Bakanlığı duyurdu: 419 eski hükümlü ve TMY statüsünde işçi alınacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasına göre;  419 eski hükümlü ve Terörle Mücadelede Malul Sayılamayacak Şekilde Yaralananlar (TMY) statüsünde işçi alımı gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı KPSS puanıyla personel alımı yapacak...

Sağlık Bakanlığı tarafından personel alımı yapılacağı duyuruldu. Yapılana açıklama kapsamında son haberlere göre;  Sağlık Bakanlığı KPSS puanı ile personel alımına başlayacağını açıkladı. En az 38 bin TL maaş verilecek olan personel alımına ilişkin detaylar belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımına başladı!

Geçtiğimiz sene en çok personel alımı yapan resmi kurumların başında Sağlık Bakanlığı geliyor. Yapılan açıklama kapsamında, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Sözleşmeli personel alımında başvuru şartları neler ve haberin detayları...

Sağlık Bakanlığı Malatya için kolları sıvadı! Toplam 50 yatırım planlanıyor!

Ak Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Malatya’daki sağlık yatırımlarıyla ilgili, Sağlık Bakanlığı tarafından toplam 50 adet planlanan yatırım olduğunu açıkladı.

Sağlık Bakanlığı personel alımı yapacak! Başvurular resmen başladı! Acele edin!

Sağlık Bakanlığı, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 30 Ekim’de başlayan başvurular 13 Kasım’a kadar devam edecek.

Sağlık Bakanlığı 2023 yılı 2'nci dönem atama kurası ne zaman? Sağlık Bakanlığı'ndan son dakika müjdesi!

Sağlık Bakanlığı, uzman tabip, tabip, uzman diş tabibi, diş tabibi ve eczacı kadroları için ilk kez ya da yeniden atama duyurusunu resmen yayımladı. İşte ayrıntılar..

Sağlık Bakanlığı temizlik görevlisinde yedek atama yapacak! İşte yedek atama için şartlar

Sağlık Bakanlığı'nın personel alımına ilişkin duyuru yayınlandı. Bu önemli ilanın ardından, yedek adayların atanmasına dair bir duyuru da gerçekleştirildi. İlgili başvuru için gereken belgelerin detayları ise duyuruda belirtildi.

Sağlık Bakanlığı’ndan bir personel alımı daha! Çok sayıda alım yapılacak!

Sağlık Bakanlığı personel alımlarına ilişkin araştırmalar sürerken bakanlık bünyesinde istihdam edilmek üzere KPSS puanı ile alım yapılacağı duyuruldu. Bakanlık, yaptığı duyuruda 39 müfettiş yardımcısı alacağını paylaştı.

Sağlık Bakanlığı sürpriz bir kararla çok sayıda personel alacak! Son başvuru tarihi 5 Mayıs!

Sağlık Bakanlığı bünyesinde istihdam etmek üzere memur alımı gerçekleştireceğini paylaştı. İlgili kadrolara başvuru yapmak isteyen adayların KPSS puanına göre alınacağı belirtilirken, ilana ilişkin ayrıntılar da belli oldu.

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? Kura çekimi izleme linki var mı?

Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımında geri sayım sürerken, 25 Nisan Salı günü gerçekleşecek olan kura çekimi ile ilgili ayrıntılar araştırılıyor. Peki, Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi kura çekimi canlı izlenecek mi? İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı kura ne zaman açıklanacak? Kura işçi alımı ne zaman açıklanıyor?

Sağlık Bakanlığı’nın yapacak olduğu için alımı için kura tarihleri merak konusu oldu. Sağlık bakanlığı 10.900 işçi alımı başvuruları 22-27 Mart tarihleri arasında alındı. Başvuruların bitmesiyle birlikte adaylar kura tarihi adını araştırmalara başladı. İşte konuyla ilgili tüm detaylar…

2023 Sağlık Bakanlığı 10 bin 900 işçi alımı kura çekimi tarihi belli oldu! Bakan Koca tek tek açıkladı!

Yüz binlerce adayın Sağlık Bakanlığı bünyesinde çalışmak için beklediği kura çekilişinde geri sayım başladı. Tarih kesinleşirken, ayrıntılar da merak konusu oldu. İşte detaylar...

Sağlık Bakanlığı yapım ihalesi Haberi

Sağlık Bakanlığı yapım ihalesi

KAMU Hastane Birliği Sağlık Bakanlığı Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu 2014/100225 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi. Yalova İli Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği kat İsmet paşa Mah. Aziz sok. No: 17 Yalova adresinde gerçekleşen ihaleye dokuz firma teklif verdi. 


Kısmi teklifin verilemediği ihalede, yerli malı teklif eden istekli lehine fiyat avantajı uygulanmadı. 

Yaklaşık maliyeti 294.480,00 TRY olan ihaleye giren dokuz firmanın teklifi değerlendirmeye alındı. 

Yalova Devlet Hastanesine Hafif Alaşımlı Çelik Konstrüksiyon Ek Bina Yapılması İşi için açılan ihalede en yüksek teklif 627.800,00 TRY, en düşük teklif 321.000,00 TRY verildi.  DİZAYN İNŞAAT TAAHÜT VE YAPI MALZ. NAK.TİC.LTD.ŞTİ. 321.000,00 TRY ile ihaleyi kazanan taraf oldu. 


Ticari...